Ο Σαμαράς ξεκίνησε αυτή τη μαλακία με το κοινωνικό μέρισμα που έδωσε σε στρατιωτικούς.Δημοκράτης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:37φίλε εηώ είμαι υπέρ του να μη δώσει τίποτα ο κούλης. Αφού έχει λεφτά για τέτοια επιδόματα να μειώσει κανένα φόρο και να σταματήσει να διαιωνίζει τις πασοκικές μαλακίεςBokolis έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:36Δε θα πάρουν οι ζαίοι αλλά γύφτοι, λαθροεισβολείς, ελεύθεροι επαγγελματίες με σκάφη,τεμπελόσκυλα και λοιπές παρασιτικές κατηγορίες.Δημοκράτης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:34 η φάση είναι ότι ψηφίσαμε ΝΔ για να μη δώσει καθόλου αυτή τη μαλακία για επίδομα και οι ζαίοι ανοίγουν νήμα να μας την πουν που φέτος θα το πάρουν λιγότεροι. Ότι να ναι πραγματικά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φάτε Νέα Δημοκρατία, φάτε σκ@@α (κοιν. μέρισμα)
Re: Φάτε Νέα Δημοκρατία, φάτε σκ@@α (κοιν. μέρισμα)
-
Δημοκράτης
και στους συνταξιούχους μπας και πάρει καμιά ψήφο. Υποτίθεται ότι έμαθαν μετά το φιάσκο των εκλογών του 14 ότι τέτοια μαλακίες δεν κερδίζουν εκλογές αλλά ο Κούλης επιμένει σε αυτή τη βλακεία.Bokolis έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:39Ο Σαμαράς ξεκίνησε αυτή τη μαλακία με το κοινωνικό μέρισμα που έδωσε σε στρατιωτικούς.Δημοκράτης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:37φίλε εηώ είμαι υπέρ του να μη δώσει τίποτα ο κούλης. Αφού έχει λεφτά για τέτοια επιδόματα να μειώσει κανένα φόρο και να σταματήσει να διαιωνίζει τις πασοκικές μαλακίεςBokolis έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:36
Δε θα πάρουν οι ζαίοι αλλά γύφτοι, λαθροεισβολείς, ελεύθεροι επαγγελματίες με σκάφη,τεμπελόσκυλα και λοιπές παρασιτικές κατηγορίες.
9 χρόνια μνηόνια και μυαλό δεν βάζουν ούτε οι πολιτικάντηδες , ούτε οι πασοκατζήδες ψηφοφόροι
- Eθνικοκοινωνιστης
το πιο αστειο ειναι οτι ορισμενοι νομιζουν οτι οι αποφασεις ως προς τα της οικονομικης πολιτικης ασκουνται απο τα ελ κομματα 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιούς στρατιωτικούς;Bokolis έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:39 Ο Σαμαράς ξεκίνησε αυτή τη μαλακία με το κοινωνικό μέρισμα που έδωσε σε στρατιωτικούς.
Όλοι οι γύφτοι και οι λαθρομετανάστες είχαν πάρει το 500άρικο τότε.
Θεός
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Eθνικοκοινωνιστης

σας ετοιμαζουν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Για αλλη μια φορα οι δεξιουληδες και οι εθνικιστουληδες θα ειναι τραβατε με και ας κλαιω.Μπορει να χειροξροτουν επιφανειακα το κοψιμο του μερισματος αλλα η καρδουλα τους τρεμει την κοινωνικη αγανακτηση που θα προκαλεσει μια τετοια κινηση.
Φυσικα το κοψιμο του μερισματος θα παρουσιαστει απο τα καναλια του Μαρινακη με Γκαιμπελιστικο τροπο ως αποτελεσμα της αναπτυξης,αλλα πιστευω οτι στο τελος θα το ξαναδωσουν απλα δεν θα το λενε μερισμα αλλα Κυριακος.
Φυσικα το κοψιμο του μερισματος θα παρουσιαστει απο τα καναλια του Μαρινακη με Γκαιμπελιστικο τροπο ως αποτελεσμα της αναπτυξης,αλλα πιστευω οτι στο τελος θα το ξαναδωσουν απλα δεν θα το λενε μερισμα αλλα Κυριακος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η μεγάλη πλάκα είναι οτι ένας απ' αυτούς ο γκλέηντ, άνοιξε νήμα οτι "δίνει και ο Κυριάκος μέρισμα και πιο μεγάλο απ' του Τσίπρα", και πανηγύριζε.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 20:41 Για αλλη μια φορα οι δεξιουληδες και οι εθνικιστουληδες θα ειναι τραβατε με και ας κλαιω.Μπορει να χειροξροτουν επιφανειακα το κοψιμο του μερισματος αλλα η καρδουλα τους τρεμει την κοινωνικη αγανακτηση που θα προκαλεσει μια τετοια κινηση.
Φυσικα το κοψιμο του μερισματος θα παρουσιαστει απο τα καναλια του Μαρινακη με Γκαιμπελιστικο τροπο ως αποτελεσμα της αναπτυξης,αλλα πιστευω οτι στο τελος θα το ξαναδωσουν απλα δεν θα το λενε μερισμα αλλα Κυριακος.![]()
Τώρα που δε δίνει, λένε, μπράβο που δε δίνει.
Δηλαδή είτε δώσει είτε δε δώσει οι κλακαδόροι χειροκροτάνε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Πριν το μέρισμα δεν ζούσες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:38Να πεθάνω; Αυτό θέλεις;Δημοκράτης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:34 η φάση είναι ότι ψηφίσαμε ΝΔ για να μη δώσει καθόλου αυτή τη μαλακία για επίδομα και οι ζαίοι ανοίγουν νήμα να μας την πουν που φέτος θα το πάρουν λιγότεροι. Ότι να ναι πραγματικά
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εγώ πάντως δεν θέλω να δίνεται μέρισμα κι ας με συμφέρει να δίνεται, γιατί όσοι πελάτες μου παίρνουν, το ξοδεύουν σε μένα, οπότε το καρπώνομαι.
Τι αγοράζουν; Μαλακίες. Ποτά, χριστουγεννιάτικα είδη, παιχνίδια...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Είχα γκόμενοhellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 22:48Πριν το μέρισμα δεν ζούσες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:38Να πεθάνω; Αυτό θέλεις;Δημοκράτης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:34 η φάση είναι ότι ψηφίσαμε ΝΔ για να μη δώσει καθόλου αυτή τη μαλακία για επίδομα και οι ζαίοι ανοίγουν νήμα να μας την πουν που φέτος θα το πάρουν λιγότεροι. Ότι να ναι πραγματικά
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Κοινωνικό μέρισμα και μαλακιες. Τελείως έπρεπε να το κόψει.
Δεν εμπορεύεσαι χριστουγεννιάτικα, μπακαλότυπε;hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 22:50 Εγώ πάντως δεν θέλω να δίνεται μέρισμα κι ας με συμφέρει να δίνεται, γιατί όσοι πελάτες μου παίρνουν, το ξοδεύουν σε μένα, οπότε το καρπώνομαι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αν ήταν σου πω Δημοκράτη είσαι μαλάκας, θα στο έλεγα, αλλά δεν το είπα, άρα μάλλον δεν ισχύει... μάλλον όμωςΔημοκράτης έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 18:36 τι διαφορετικό λέει δηλαδή το βίντεο χωρίς το μοντάζ βρε ζαίε;
- hellegennes
Παντοπωλείο έχω, έχω τα πάντα.Feindflug έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 22:59Δεν εμπορεύεσαι χριστουγεννιάτικα, μπακαλότυπε;hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 22:50 Εγώ πάντως δεν θέλω να δίνεται μέρισμα κι ας με συμφέρει να δίνεται, γιατί όσοι πελάτες μου παίρνουν, το ξοδεύουν σε μένα, οπότε το καρπώνομαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 772 Απαντήσεις