Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Pedro έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:18
Εχει ξεφυγει η κατασταση...
η κατασταση ξεφυγε από το 1975 όταν αριστερα και κκε ειδικα μεσα από το ΠΑΣΟΚ περνουσαν την προπαγανδα υπερ σοβιετιας πρωτα και υπερ αμερικανικων και αγγλικων λομπυ μετα τη πτωση σοβιετιας
Η κατασταση εχει ξεφυγει που επιτρεπουμε εναν μπαγλαμα στρατοκαυλο να μεταχιρεζεται (σντιμετωπιζει) τα παιδακια σαν στρατιωτακια.
η κατασταση ξεφυγε από το 1975 όταν αριστερα και κκε ειδικα μεσα από το ΠΑΣΟΚ περνουσαν την προπαγανδα υπερ σοβιετιας πρωτα και υπερ αμερικανικων και αγγλικων λομπυ μετα τη πτωση σοβιετιας
Η κατασταση εχει ξεφυγει που επιτρεπουμε εναν μπαγλαμα στρατοκαυλο να μεταχιρεζεται (σντιμετωπιζει) τα παιδακια σαν στρατιωτακια.
ΠΑΙΔΙΑ ειναι γαμω την τρελα μου!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ;;;;;;;;;α;α;α
Για να το ρωτάς αυτό... κάτι δεν καταλαβαίνεις μάλλον
Όπλα όχι αλλά να μάθουν πολεμικές τέχνες για να αντιμετωπίσουν τις ορδές των βαρβάρων.
Το αστειο με κατι τυπους σας εσενα ειναι οτι, αποκαλεις βαρβαρους καποιους ,ακριβως για αυτου του ειδους πρωτογνωρης συμπεριφορας και θελεις να το υιοθετησουμε κιολας.
Μα ποσο χαλαβαδισταν πια;
Δεν είναι βαρβαρότητα η υπεράσπιση της προσωπικής ακεραιότητας σου από έναν πιθανό βιασμό ή δολοφονία.
Ναι ρε ανθρωπε. Δεν λεω ανοιξε τα ποδια σου να σε ξεσκισουν.
Σε λεω ρε ανθρωπε! Παιδια ειναι! Δεν ειναι φυσιολογικα αυτα. Δεν θα επρεπε να συμβαινουν.
κοιτα ρε γμτ τοση δουλεια τετοια προπαγανδα από κκε αριστερα ΠΑΣΟΚ να πα χαμενη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
κοιτα ρε γμτ τοση δουλεια τετοια προπαγανδα από κκε αριστερα ΠΑΣΟΚ να πα χαμενη
Τι μου λες για προπαγανδες και μπουρδες ρε ;
Στα αρχιδια μου οι παραταξεις και τα κομματα και ο καθε κολλημενος . Σε τετοια ζητηματα δεν χωρανε δεξιες και αριστερες μλκς.
Για να το ρωτάς αυτό... κάτι δεν καταλαβαίνεις μάλλον
Τσουτσεκια και οι τελευταιες τρυπες των ζουρναδων ειναι!
run έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:14
αυτό σε πειραξε καρυτινε
Φίλε Ρουμελιώτη εγώ δεν θα ήθελα να παίζει στρατιωτάκια ή μπολσεβικάκια ο κάθε βλαμένος με το παιδί μου. Η δουλειά του στο σχολείο είναι άλλη και θα είχε πρόβλημα από μένα πρώτα πρώτα.
deCaritaine έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 12:58
"Αποθέσατε τις τσάντες και τα μπουφάν μπροστά στα πόδια σας. "
Για να μην έχουμε μαρξιστική πλύση εγκεφάλου, ας επιβάλουμε στρατιωτικοποίηση στα 8 χρονα.
Μια συμβολική εκδήλωση τιμής ήταν. Να καταργήσουμε και τις παρελάσεις γαλάζιοι μαρξιστούληδες που εξαιτίας σας έχουμε ιδεολογική επιβολή της Αριστεράς.
run έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 13:14
αυτό σε πειραξε καρυτινε
Φίλε Ρουμελιώτη εγώ δεν θα ήθελα να παίζει στρατιωτάκια ή μπολσεβικάκια ο κάθε βλαμένος με το παιδί μου. Η δουλειά του στο σχολείο είναι άλλη και θα είχε πρόβλημα από μένα πρώτα πρώτα.
Μια χαρά θέλεις τα μπολσεβικάκια. Γι' αυτό και σιγοντάρεις.
deCaritaine έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 14:14
Ρε καραγκιόζη χρυσαυγίτη τι μου απευθύνεσαι σε πρώτο ενικό. Γνωριζόμαστε από κάπου που ερμηνευεις και τις απόψεις μου.
deCaritaine έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 11:41
Ενδιάμεση κατάσταση και έλεγχος δεν υπάρχει στην μπανανία. Τα κόμπλεξ του ο καθένας.
Οι β' βέβαια είναι ελάχιστοι και ο συγκεκριμένος θα αποκτήσει πρόβλημα λογικά.