!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η χειρότερη ελληνική φάρα
Η χειρότερη ελληνική φάρα
Κάθε φορά που ακούγεται κάποιο περιστατικό σκατοψυχιάς ανακαλύπτουμε και νέες κρυμένες πτυχές του ελλαδικού χώρου που ενθυλακώνονται. Εδώ φωτίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε την αλήθεια, καθ'ομαστε στο κρεβατι του αναλυτή και κοιτάμε με θάρρος τον καθρέφτη στο ταβάνι. 
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Μαυροβασίλης
Re: Η χειρότερη ελληνική φάρα
χαλκιδική λείπει, έχω ακούσει πως είναι σα μακεδόνες πυργιώτες ή μεσσαρίτες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μανιάτες
- Dwarven Blacksmith
Πως βρίσκουμε σε τι φάρα ανήκουμε;
Κάθε φορά αυτή την απορία έχω σε τέτοια νήματα.
Καταγωγή μάνας; Καταγωγή πατέρα; Τόπος γέννησης; Τόπος μεγαλώματος; Τόπος κατοικίας; Αυτοπροσδιορισμός;
Καταγωγή μάνας; Καταγωγή πατέρα; Τόπος γέννησης; Τόπος μεγαλώματος; Τόπος κατοικίας; Αυτοπροσδιορισμός;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
I will allow it 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν πάμε στην υποκατηγορία της υποκατηγορίας, είναι προφανής ο διαχωρισμός.Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:04 χαλκιδική λείπει, έχω ακούσει πως είναι σα μακεδόνες πυργιώτες ή μεσσαρίτες
Ισχύει αυτή η φήμη.
Ότι τραβάει η ψυχούλα σουDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:06 Πως βρίσκουμε σε τι φάρα ανήκουμε;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ούτε για πλάκα μην έχεις πάρε δώσε με Χαλκιδικιώτες.Τέτοια σκατοράτσα δεν υπάρχει.Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:04 χαλκιδική λείπει, έχω ακούσει πως είναι σα μακεδόνες πυργιώτες ή μεσσαρίτες
Έχεις αλβανική καταγωγή , όπως αποκαλυψες σε άλλο νήμα και ..βρίζεις τον ελληνικό λαό ο οποίος σε φιλοξενείFluffy έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:01 Κάθε φορά που ακούγεται κάποιο περιστατικό σκατοψυχιάς ανακαλύπτουμε και νέες κρυμένες πτυχές του ελλαδικού χώρου που ενθυλακώνονται. Εδώ φωτίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε την αλήθεια, καθ'ομαστε στο κρεβατι του αναλυτή και κοιτάμε με θάρρος τον καθρέφτη στο ταβάνι.![]()
Νομίζω πως ειναι η μοναδική ράτσα που δεν έχει κάνεις καλό λόγο για αυτούςΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:04 χαλκιδική λείπει, έχω ακούσει πως είναι σα μακεδόνες πυργιώτες ή μεσσαρίτες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αλβανός εθνικιστής , βρίζει τους Έλληνες παριστάνοντας τον Έλληνα αριστερό αντί εθνικιστή .
Αιγαιομακεδόνας (ο ΙΙΙ) είμαι βρε και η μία μου ψήφος πήγε στη φάρα μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:12Έχεις αλβανική καταγωγή , όπως αποκαλυψες σε άλλο νήμα και ..βρίζεις τον ελληνικό λαό ο οποίος σε φιλοξενείFluffy έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:01 Κάθε φορά που ακούγεται κάποιο περιστατικό σκατοψυχιάς ανακαλύπτουμε και νέες κρυμένες πτυχές του ελλαδικού χώρου που ενθυλακώνονται. Εδώ φωτίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε την αλήθεια, καθ'ομαστε στο κρεβατι του αναλυτή και κοιτάμε με θάρρος τον καθρέφτη στο ταβάνι.![]()
Με τον ελληνικό λαό δεν έχουμε τίποτα, με τους ελ στην ψυχή όμως αρκετά.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αιγαιομακεδόνας;Από το μυαλό σου έβγαλες τέτοια σαχλαμάρα;Fluffy έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:14Αιγαιομακεδόνας είμαι βρε και η μία μου ψήφος πήγε στη φάρα μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:12Έχεις αλβανική καταγωγή , όπως αποκαλυψες σε άλλο νήμα και ..βρίζεις τον ελληνικό λαό ο οποίος σε φιλοξενείFluffy έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:01 Κάθε φορά που ακούγεται κάποιο περιστατικό σκατοψυχιάς ανακαλύπτουμε και νέες κρυμένες πτυχές του ελλαδικού χώρου που ενθυλακώνονται. Εδώ φωτίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε την αλήθεια, καθ'ομαστε στο κρεβατι του αναλυτή και κοιτάμε με θάρρος τον καθρέφτη στο ταβάνι.![]()
Αλβανικη καταγωγή , έχεις δήλωσει σε άλλο νήμα ότι είσαι και ..Fluffy έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:14Αιγαιομακεδόνας είμαι βρε και η μία μου ψήφος πήγε στη φάρα μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:12Έχεις αλβανική καταγωγή , όπως αποκαλυψες σε άλλο νήμα και ..βρίζεις τον ελληνικό λαό ο οποίος σε φιλοξενείFluffy έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 20:01 Κάθε φορά που ακούγεται κάποιο περιστατικό σκατοψυχιάς ανακαλύπτουμε και νέες κρυμένες πτυχές του ελλαδικού χώρου που ενθυλακώνονται. Εδώ φωτίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε την αλήθεια, καθ'ομαστε στο κρεβατι του αναλυτή και κοιτάμε με θάρρος τον καθρέφτη στο ταβάνι.![]()
ζήτησες όλοι οι Αλβανοί να μείνετε ενωμένοι στις δυσκολίες ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 963 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 3 Απαντήσεις