αυτά δεν είναι φοβίες.Gherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:18 Μισό. Με αυτό το σκεπτικό εγώ φοβάμαι τον παιδεραστή γιατί είμαι κι εγώ παιδεραστίνα και τον βιαστή γιατί κι εγώ είμαι βιαστίνα;
(Τι γράφω;;)
(τι γράφεις;;)
αυτά δεν είναι φοβίες.Gherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:18 Μισό. Με αυτό το σκεπτικό εγώ φοβάμαι τον παιδεραστή γιατί είμαι κι εγώ παιδεραστίνα και τον βιαστή γιατί κι εγώ είμαι βιαστίνα;
(Τι γράφω;;)
πιστεύεις οτι αυτό έγινε επειδή άλλαξαν οι κοινωνικές συνθήκες ή η γυναικεία βιολογία;hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:04Δεν στέκει αυτή η εξήγηση. Υπάρχουν άλλα επαγγέλματα που το ποσοστό γυναικών από 0% έφτασε το 50%.Bipsco έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 15:11Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και το μεγαλύτερο ποσοστό τους θέλει να ακολουθεί τα κοινωνικά πρότυπα. Οι γυναίκες σε μεγαλύτερο βαθμό. Τα θέλω του καθενός δεν καθορίζονται αποκλειστικά από την βιολογία.hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 13:59
Dafuq! Εννοείται πως το να είσαι άντρας ή γυναίκα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τικάρεις 25 συγκεκριμένα κουτάκια. Έτσι ακριβώς σκέφτονται οι «προοδευτικοί» που έχουν επινοήσει 135 φύλα για να ταιριάξουν κάθε συμπεριφορά σε μια λίστα από συγκεκριμένα κουτάκια.
Αλλά υπάρχουν χαρακτηριστικά που έχει γενικά το αντρικό και το γυναικείο φύλο και εκφράζονται σε όλους ανεξαιρέτως. Δεν εκφράζονται απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο, αλλά εκφράζονται.
Ας πούμε, έχω ξανααναφερθεί στο γεγονός ότι ο αριθμός των γυναικών που επιλέγουν να γίνουν επαγγελματίες οδηγοί είναι τόσο μικρός που μετά βίας είναι μετρήσιμο ποσοστό του συνόλου, παρότι στον γενικό πληθυσμό οι μη επαγγελματίες οδηγοί είναι 50-50 άντρες και γυναίκες και πλέον δεν θεωρείται καθόλου κοινωνικά μη αποδεκτό να οδηγεί γυναίκα. Φυσικά υπάρχει μια εξαιρετικά μικρή μειοψηφία γυναικών που επιλέγουν τέτοιο επάγγελμα, επειδή δεν είμαστε ρομπότ· όχι γιατί είναι ανδρόγυνες.
Δεν μπορεί να συντρέχει κανένας κοινωνικός λόγος να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν γίνονται οδηγοί γιατί δεν θέλουν.
What??
(Πού να ξέρω;; )enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:20αυτά δεν είναι φοβίες.Gherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:18 Μισό. Με αυτό το σκεπτικό εγώ φοβάμαι τον παιδεραστή γιατί είμαι κι εγώ παιδεραστίνα και τον βιαστή γιατί κι εγώ είμαι βιαστίνα;
(Τι γράφω;;)
(τι γράφεις;;)![]()
.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:03
.
Σάν τρελό φορτηγό....μέ τά φρένα σπασμένα..... .![]()
Πάρτο αλλιώς συνάδελφε....γιατί σού ξέφυγε τό τιμόνι.... .![]()
Μόλις είπες τό 95+ τού παγκόσμιου πληθυσμού πούστηδες..... ..
![]()
Αν όλος ο ντουνιάς ήταν ένα Φόρουμ.....θάτρωγες μπάν από τόν Πλανήτη Γή.....
Μόλις τώρα είδα ότι είπες καί τόν ντουνιά μπούφους....δέν σέ προλαβαίνω....είσαι σέ παροξυσμό....
Αναθεωρώ....θάτρωγες μπάν από τό Σύ--μπαν.....
Φρονείν....γιατί αλλιώς....παραφρων-είν....
.
πειράζω την γκέρ που έχει μπει ο χέλης μέσα της και φοβάται μην γίνει αράχνη.
είναι δυνατόν να πιστεύεις οτι ολόκληρη η ανθρωπότητα νιώθει άβολα, αμήχανα, ένταση κλπ αν πάει για ένα καφέ με ένα φίλο που είναι ομοφυλόφιλος; Σε ενοχλεί περισσότερο από μία γυναίκα που δεν βλέπεις ερωτικά;
Μιλώ για φόβο κανονικό.
Η ομοφοβία δεν είναι φόβος κανονικός
αν λες για τον βιασμό πχ, εστιάζεις τον φόβο σε πρόσωπο ή περιβάλλον, ή γενικά φοβάσαι την πιθανότητα να συμβεί από τον οποιονδήποτε οπουδήποτε;
Ο φόβος να σε στιγματίσουν ως γκέι μια χαρά κανονικός είναι. Πολλοί αυτό φοβούνται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:51Η ομοφοβία δεν είναι φόβος κανονικός