Θέμε.Σουβλίτσα έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 13:11 Εγώ δεν μπορώ, προσπαθώ να συνέλθω από τα τελευταία ηχητικά του αγαπητού μου sibyl, έχω βάλει και παίζει στο ριπίτ κάποιο συγκεκριμένο "Αξιον Εστί" για να στηλωθώ λιγάκι-αν θέτε μετα χαράς να το ποστάρω σε κατάλληλη κατηγορία μουσικών θεμάτων, καλό κάνjει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χαίρομαι που ακόμα και μέσα από αυτό το νήμα μου δίνεται η δυνατότητα να μπορέσω να συμβάλω, έστω και με ένα πετραδάκι, στην παρουσίαση της Βυζαντινής μας μουσικής!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Και ζωγραφικής θα πρόσθετα μια και η φωνή σου φτιάχνει εικόνες.Σουβλίτσα έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 13:19 Χαίρομαι που ακόμα και μέσα από αυτό το νήμα μου δίνεται η δυνατότητα να μπορέσω να συμβάλω, έστω και με ένα πετραδάκι, στην παρουσίαση της Βυζαντινής μας μουσικής!
Δια χειρός Σουβλίτσας, που λένε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την ξέρει κανείς προσωπικά;
Πείτε μου ότι είναι άσχημη τουλάχιστον ρε σεις!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σιγά καλέ, δεν είμαι και κανας Πανσέληνος
(έτσι κι αλλιώς εγώ προτιμώ Θεοφάνη Κρη παρά μακεδονική σχολή)
Πώς μπορείς και γίνεσαι τόσο πεζός όταν μιλάμε για καθαρή και ατόφια τέχνη? Πώς το βαστας?Χαοτικός έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 13:28 Την ξέρει κανείς προσωπικά;
Ρε ποια τέχνη που έκανες ότι πιο απαίσιο και αήθες. καθαρή επίθεση στην ψυχή. Ξεσήκωσες από επιστημονικό φορέα κάποια έρευνα, σχετική με ηχητικές συχνότητες και πως μπορεί να φτιαχτεί υπερόπλο με αυτές, και την χρησιμοποίησες.
Άκουσε να δεις κάτι τώρα, για να καταλάβεις πως αδίκως με κατηγορείς: εγώ είμαι ασπούδαχτη και αυθόρμητη εις τας μουσικάς μου παρεμβολάς, αυτά που λες εσύ περί συχνοτήτων και υπερόπλων (εγώ μόνο για το μπέβατρον του Ψι γνωρίζω για να καταλάβεις) ούτε τα κατέχω ούτε μου 'χουν ξαναειπωθεί υπό τινός. Οπότε, καθαρός ουρανός αστροπελέκια κτλ δεν τα φοβάται! αυτό το τελευταίο σε περίπτωση που προσπαθείς να μου κάνεις ψυχολογικής φύσεως πολεμικήΧαοτικός έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 13:33 Ρε ποια τέχνη που έκανες ότι πιο απαίσιο και αήθες. καθαρή επίθεση στην ψυχή. Ξεσήκωσες από επιστημονικό φορέα κάποια έρευνα, σχετική με ηχητικές συχνότητες και πως μπορεί να φτιαχτεί υπερόπλο με αυτές, και την χρησιμοποίησες.
Ας μου πει κάποιος ότι είναι άσχημη τουλάχιστον ρε σεις. Σας παρακαλώ!
(Κάνω τη μαλακία να το ξανακούω γαμώτο. καμάρωνα που πρόλαβα και το κατέβασα
)
(Κάνω τη μαλακία να το ξανακούω γαμώτο. καμάρωνα που πρόλαβα και το κατέβασα
Spoiler
Άμα σε κουράζει η φάση ρε, εντάξει το κόβω. Πάλιωσε θα μου πεις. Αλλά στα κάνω αυτά για να ξέρεις ότι πραγματικά ήταν κάτι ξεχωριστό. Υπερβάλω απλά για να το αναδείξω αυτό.
Μπορεί να είναι φορτικό ΟΚ.
Κλείνω με ένα τελευταίο μπράβο να πάμε παρακάτω
Ωραία, ας προχωρήσουμε στην επόμενη ταλεντάρα!
Ειναι κουκλαρα .Χαοτικός έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 13:43 Ας μου πει κάποιος ότι είναι άσχημη τουλάχιστον ρε σεις. Σας παρακαλώ!
(Κάνω τη μαλακία να το ξανακούω γαμώτο. καμάρωνα που πρόλαβα και το κατέβασα![]()
)
Spoiler
Άμα σε κουράζει η φάση ρε, εντάξει το κόβω. Πάλιωσε θα μου πεις. Αλλά στα κάνω αυτά για να ξέρεις ότι πραγματικά ήταν κάτι ξεχωριστό. Υπερβάλω απλά για να το αναδείξω αυτό.
* Στειλε μου το ηχητικο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εσύ έχεις βάλει πλώρη για περιφερειάρχης ΚΑΙ συντονιστής μαζί 
Για σενα νε εχω ροτα Σειρηνα Μου. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 29 Νοέμ 2019, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-