στην παραθεση τα νουμερα ειναι εξοφθαλμα υπερβολικα.Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:38Εσύ θα ξέρεις κάτι παραπάνω από την Σουηδική Ένωση για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση (RFSU).blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:25μουφες.Nandros έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:28Η Σουηδία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα κρούσματα βιασμών που αυξήθηκαν πέρυσι κατά 84% μετά την εισροή μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες.[/color]
Για πε ...!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σουηδία: Σεξουαλική εκπαίδευση σε μετανάστριες!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Σουηδία: Σεξουαλική εκπαίδευση σε μετανάστριες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν θα το αποδείξεις με κάποιες πηγές;blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:42στην παραθεση τα νουμερα ειναι εξοφθαλμα υπερβολικα.Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:38Εσύ θα ξέρεις κάτι παραπάνω από την Σουηδική Ένωση για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση (RFSU).
Για πε ...!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- blackpaint
Οχι. το χω κανει και εδω και στο παλιο πανω απο 3 φορες, για το συγκεκριμενο ζητημα μαλιστα. Δεν εχει νοημα, ειναι σαν την Λερναια Υδρα των ψευδων ειδησεων, δεν πα να τ αντικρουσεις οσες φορες θελεις, ομορφα και λογικα και με τα πιο ατρανταχτα και επισημα στοιχεια, καποιος θα μπει και θα το ξαναποσταρει. Ετσι λειτουργει η προπαγανδα, κι εγω δεν ειμαι μερος καποιου μηχανισμου, αλλα ενας απλος και ανωνυμος χρηστης. Βαρεθηκα.Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:53Δεν θα το αποδείξεις με κάποιες πηγές;blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:42στην παραθεση τα νουμερα ειναι εξοφθαλμα υπερβολικα.Nandros έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:38
Εσύ θα ξέρεις κάτι παραπάνω από την Σουηδική Ένωση για τη Σεξουαλική Εκπαίδευση (RFSU).
Για πε ...!
.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Σεξουαλική εκπαίδευση σε Ελληνίδες δεν έχει;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Nandros
Μια απλή άρνηση, χωρίς πηγές φυσικά. Έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα από τους halilέγγυους!blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:02Οχι. το χω κανει και εδω και στο παλιο πανω απο 3 φορες, για το συγκεκριμενο ζητημα μαλιστα. Δεν εχει νοημα, ειναι σαν την Λερναια Υδρα των ψευδων ειδησεων, δεν πα να τ αντικρουσεις οσες φορες θελεις, ομορφα και λογικα και με τα πιο ατρανταχτα και επισημα στοιχεια, καποιος θα μπει και θα το ξαναποσταρει. Ετσι λειτουργει η προπαγανδα, κι εγω δεν ειμαι μερος καποιου μηχανισμου, αλλα ενας απλος και ανωνυμος χρηστης. Βαρεθηκα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- hellegennes
Εγώ όσες φορές κι αν ποστάρουν το Hellenic Quest (το λεγόμενο «λερναίο κείμενο» κατά Σαραντάκο) και λοιπούς μύθους για την ελληνική γλώσσα θα βγω να τα αντικρούσω, γιατί με ενδιαφέρει η γλώσσα και πάνω απ' όλα η αλήθεια. Αν κάποια στιγμή βαρεθώ δεν θα ξαναγράψω, δεν θα μπω να γράψω ότι βαριέμαι να συζητήσω σε έναν χώρο που μπαίνουμε για να συζητήσουμε.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:02 Οχι. το χω κανει και εδω και στο παλιο πανω απο 3 φορες, για το συγκεκριμενο ζητημα μαλιστα. Δεν εχει νοημα, ειναι σαν την Λερναια Υδρα των ψευδων ειδησεων, δεν πα να τ αντικρουσεις οσες φορες θελεις, ομορφα και λογικα και με τα πιο ατρανταχτα και επισημα στοιχεια, καποιος θα μπει και θα το ξαναποσταρει. Ετσι λειτουργει η προπαγανδα, κι εγω δεν ειμαι μερος καποιου μηχανισμου, αλλα ενας απλος και ανωνυμος χρηστης. Βαρεθηκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- blackpaint
ε, ενταξει μωρε, το νανδρο εχω απεναντι, οχι κανα συζητητη της προκοπης: και πολυ του ειναι που δεν τον εχω ιγκνορ. Αμα εμφανιστει κανας πιο δυνατος αντιπαλος, βλεπουμε. Αυτους που χω τωρα τους βαριεμαι.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:31Εγώ όσες φορές κι αν ποστάρουν το Hellenic Quest (το λεγόμενο «λερναίο κείμενο» κατά Σαραντάκο) και λοιπούς μύθους για την ελληνική γλώσσα θα βγω να τα αντικρούσω, γιατί με ενδιαφέρει η γλώσσα και πάνω απ' όλα η αλήθεια. Αν κάποια στιγμή βαρεθώ δεν θα ξαναγράψω, δεν θα μπω να γράψω ότι βαριέμαι να συζητήσω σε έναν χώρο που μπαίνουμε για να συζητήσουμε.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:02 Οχι. το χω κανει και εδω και στο παλιο πανω απο 3 φορες, για το συγκεκριμενο ζητημα μαλιστα. Δεν εχει νοημα, ειναι σαν την Λερναια Υδρα των ψευδων ειδησεων, δεν πα να τ αντικρουσεις οσες φορες θελεις, ομορφα και λογικα και με τα πιο ατρανταχτα και επισημα στοιχεια, καποιος θα μπει και θα το ξαναποσταρει. Ετσι λειτουργει η προπαγανδα, κι εγω δεν ειμαι μερος καποιου μηχανισμου, αλλα ενας απλος και ανωνυμος χρηστης. Βαρεθηκα.
Αν δεν τους λιθοβολήσουν για το περιεχόμενο των βίντεο, μπράβο στους Σουηδούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
enaon έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:34ρε νάνδρε, αλήθεια τώρα, δεν τις συμπαθείς τις γυναίκες πολύ, ναι;Nandros έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:28 Τί νομίζετε;
Υπάρχει περίπτωση οι άντρες τους να επιτρέψουν στις χιτζάμπ-νικάμπ-μπουργκοφορούσες, να ανακαλύψουν ότι έχουν δικαιώματα και ότι μπορούν να δουν χαρά στα σκέλια τους;
Εγώ λέω τσάμπα πάνε τα λεφτά των Σουηδών!![]()
.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θα έπρεπε να κάνουν σεξουαλική εκπαίδευση σε Έλληνες κι Ελληνίδες.
- Nandros
Σου πήρε 6 μήνες για να γελάσεις με την χοντρομαλακία; Πολύ σπίρτο αδελφάκι μου!Χαοτικός έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 01:11enaon έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:34ρε νάνδρε, αλήθεια τώρα, δεν τις συμπαθείς τις γυναίκες πολύ, ναι;Nandros έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:28 Τί νομίζετε;
Υπάρχει περίπτωση οι άντρες τους να επιτρέψουν στις χιτζάμπ-νικάμπ-μπουργκοφορούσες, να ανακαλύψουν ότι έχουν δικαιώματα και ότι μπορούν να δουν χαρά στα σκέλια τους;
Εγώ λέω τσάμπα πάνε τα λεφτά των Σουηδών!![]()
.
![]()
.
- Nandros
Έγραψε το σπίρτο, ο halilέγγυος των πετσετοκέφαλων!blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:45ε, ενταξει μωρε, το νανδρο εχω απεναντι, οχι κανα συζητητη της προκοπης: και πολυ του ειναι που δεν τον εχω ιγκνορ. Αμα εμφανιστει κανας πιο δυνατος αντιπαλος, βλεπουμε. Αυτους που χω τωρα τους βαριεμαι.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:31Εγώ όσες φορές κι αν ποστάρουν το Hellenic Quest (το λεγόμενο «λερναίο κείμενο» κατά Σαραντάκο) και λοιπούς μύθους για την ελληνική γλώσσα θα βγω να τα αντικρούσω, γιατί με ενδιαφέρει η γλώσσα και πάνω απ' όλα η αλήθεια. Αν κάποια στιγμή βαρεθώ δεν θα ξαναγράψω, δεν θα μπω να γράψω ότι βαριέμαι να συζητήσω σε έναν χώρο που μπαίνουμε για να συζητήσουμε.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:02 Οχι. το χω κανει και εδω και στο παλιο πανω απο 3 φορες, για το συγκεκριμενο ζητημα μαλιστα. Δεν εχει νοημα, ειναι σαν την Λερναια Υδρα των ψευδων ειδησεων, δεν πα να τ αντικρουσεις οσες φορες θελεις, ομορφα και λογικα και με τα πιο ατρανταχτα και επισημα στοιχεια, καποιος θα μπει και θα το ξαναποσταρει. Ετσι λειτουργει η προπαγανδα, κι εγω δεν ειμαι μερος καποιου μηχανισμου, αλλα ενας απλος και ανωνυμος χρηστης. Βαρεθηκα.
.
- Nandros
...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 30 Νοέμ 2019, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μπα ; Δεν κατάλαβα ; Αργήσαμε να σας εξυπηρετήσουμε αφέντη ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Nandros
Ναι, δεν κατάλαβες!enterprise-psi έγραψε: 30 Νοέμ 2019, 15:52 Μπα ; Δεν κατάλαβα ; Αργήσαμε να σας εξυπηρετήσουμε αφέντη ;
Πότε έκανα την πρώτη μου αναφορά; Πριν 2 ώρες;
Στο κάτω-κάτω εσύ ανέλαβες συντονιστής, δεν σε ζορίσαμε.
Αφήνετε ασύδοτο κάθε αλήτη να βρίζει χοντρά και χωρίς να έχει προκύψει ένταση, επειδή έτσι γουστάρει!
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 42 Απαντήσεις
- 817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 4 Απαντήσεις