!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:26 Η ομοφοβία είναι κεκαλυμένη ομοφυλοφιλία

.

Σάν τρελό φορτηγό....μέ τά φρένα σπασμένα..... . :fp:

Πάρτο αλλιώς συνάδελφε....γιατί σού ξέφυγε τό τιμόνι.... . :a108:

Μόλις είπες τό 95+ τού παγκόσμιου πληθυσμού πούστηδες..... . :102: .:hungergirl:

Αν όλος ο ντουνιάς ήταν ένα Φόρουμ.....θάτρωγες μπάν από τόν Πλανήτη Γή.....

Μόλις τώρα είδα ότι είπες καί τόν ντουνιά μπούφους....δέν σέ προλαβαίνω....είσαι σέ παροξυσμό....

Αναθεωρώ....θάτρωγες μπάν από τό Σύ--μπαν.....

Φρονείν....γιατί αλλιώς....παραφρων-είν....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Έλα, η υψοφοβία είναι ξεκάθαρη. Αυτός που φοβάται τα ύψη στην πραγματικότητα θα ήθελε να είναι ψηλός.

Η φαλλοφοβία, αντίστοιχα, υποδηλώνει κρυφή επιθυμία να ήσουν πούτσος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Gherschaagk έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:02
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:59 Η υψοφοβία υπάρχει χάριν της σεξουαλικής ικανοποίησης που έχουν τα παιδιά όταν κάνουν αεροπλανάκι
Τι εννοείς;
Όταν σηκώνεις το παιδί και το κάνεις να "πετάει" κουνιούνται τα τέτοια του και χαίρεται ιδιαίτερα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:59 Η υψοφοβία υπάρχει χάριν της σεξουαλικής ικανοποίησης που έχουν τα παιδιά όταν κάνουν αεροπλανάκι
Μην περιμένεις να απαντήσω για όλες δεν έχουμε όλες τον ίδιο ελεύθερο χρόνο
Όχι καλέ, πες για 3-4 μόνον, αυτές:
Κουμποφοβία = ο φόβος να αγγίξεις κουμπιά, ακόμα και να φορέσεις ρούχα με κουμπιά
Πικλοφοβία = ο φόβος για τις πίκλες
Φοβία στα πούπουλα
Μπαλονοφοβία = ο φόβος για τα μπαλόνια)

Α και για την φωτοφοβία.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:05
Gherschaagk έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:02
Τι εννοείς;
Όταν σηκώνεις το παιδί και το κάνεις να "πετάει" κουνιούνται τα τέτοια του και χαίρεται ιδιαίτερα
Του αγοριού κουνιούνται. Όχι του κοριτσιού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:03
hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:01
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:43 Ας το εξηγήσω γιατί είστε και μπούφοι κι ας χάνω το χρόνο μου
Η αραχνοφοβία είναι ο φόβος της αράχνης που είναι ονειρικό αύμβολο του πέους
Άρα η αραχνοφοβία είναι πεοφοβία
Η πεοφοβία είναι πεολατρεία λόγω της αμφισημίας του φόβου
Δεν ξέρω, εγώ όταν βλέπω αράχνες δεν σκέφτομαι «να κάτι που μοιάζει με πούτσα». Δεν ξέρω γιατί αυτό σού έρχεται στο μυαλό εσένα όταν βλέπεις αράχνες. Ίσως πρέπει να το κοιτάξεις.
Το ίδιο ερχόταν και στο μυαλό του Φρόυδ
Είναι γνωστό ότι ο Φρόιντ έβλεπε παντού πούτσες. Μάλλον ήταν μικροτσούτσουνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Ενώ ο hellegenes που δε βλέπει πουθενά πούτσα
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:03
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:26 Η ομοφοβία είναι κεκαλυμένη ομοφυλοφιλία

.

Σάν τρελό φορτηγό....μέ τά φρένα σπασμένα..... . :fp:

Πάρτο αλλιώς συνάδελφε....γιατί σού ξέφυγε τό τιμόνι.... . :a108:

Μόλις είπες τό 95+ τού παγκόσμιου πληθυσμού πούστηδες..... . :102: .:hungergirl:

Αν όλος ο ντουνιάς ήταν ένα Φόρουμ.....θάτρωγες μπάν από τόν Πλανήτη Γή.....

Μόλις τώρα είδα ότι είπες καί τόν ντουνιά μπούφους....δέν σέ προλαβαίνω....είσαι σέ παροξυσμό....

Αναθεωρώ....θάτρωγες μπάν από τό Σύ--μπαν.....

Φρονείν....γιατί αλλιώς....παραφρων-είν....

.
.

Βλέπω συνεχίζεις νά μιλάς γιά πούτσες....πούτσες μπλέ δηλαδή....

Αντε στό κρεββατάκι σου χρυσό μου παιδί.... . :c020:

Κουράστηκες σήμερα...καί ρετάρεις.... . :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 17:08
gassim έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:32

edit: τωρα κατάλαβα, στην πρώτη γραμμή γράφω "ετεροφυλικές τάσεις" και "γυναικεια συμπεριφορα". Δυο ξεχωριστά πράγματα, δεν λέω οτι οι ετεροφυλικές ή ομοφυλοφιλικές τάσεις είναι συμπεριφορά.
η συμπεριφορά όμως σε σημαντικό βαθμό δεν καθορίζεται από τον προσανατολισμό;
οχι ειναι κυρίως κοινωνική κατασκευή.
Το οτι οι ομοφυλόφιλοι συχνάζουν σε συγκεκριμένα μέρη, το οτι οι γυναίκες κανουν συγκεκριμένα πράγματα και οι στρέιτ ανδρες κάνουν άλλα συγκεκριμένα πράγματα δεν ειναι γραμμένο σε κανένα χρωμόσωμα, είναι συμπεριφορές που η κοινωνία εχει συνδέσει με συγκεκριμένους προσανατολισμούς και τους ακολουθούμε λίγο πολύ όλοι. Απ όσο ξέρω έχουν υπάρξει και μητριαρχικές κοινωνίες που ο ρόλος και η συμπεριφορά της γυναίκας ήταν εντελώς διαφορετικός απ αυτόν που ξέραμε μέχρι πριν 40 50 χρόνια. Δεν σημαίνει οτι οι γυναίκες ηταν διαφορετικές βιολογικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Το να σ' αρέσουν τα σπορ, τα αυτοκίνητα (οι μηχανές) και το παιχνίδι δεν είναι κοινωνικές κατασκευές, είναι 100% βιολογικές τάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
gassim

Juno έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 18:38
gassim έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:52 Αναφέρεσαι στο βιολογικό φύλλο (sex) η συζήτηση γίνεται για το κοινωνικό φύλλο (gender).
Για να είμαστε δίκαιοι αυτό δεν πρέπει να ισχύει στα πάντα; Δηλαδή αν αισθάνομαι 70 χρονών, να μου δώσουν σύνταξη, αν αισθάνομαι ζάπλουτη να ξεπαραδιαστείτε για να έχω την αντίστοιχη ζωή κλπ. Γιατί μόνον στο φύλο;
(Είναι και το άλλο: αν συλλάβουν παιδόφιλο και πει πως αισθανόταν 14 χρονών, άρα το θύμα ήταν συνομήλικό του, τι θα πείτε;).

Α, και ακόμα να ακούσουμε μια σοβαρή απάντηση, γιατί οι τρανς συνεχίζουν στα ίδια ποσοστά αυτοκτονιών και μετά την εγχείριση. Αφού έκαναν αυτό που ήθελαν.
Όπως έχω πει ήδη δυο φορές δεν υποστηρίζω την νομική εξίσωση του βιολογικου με το κοινωνικό φύλλο ακριβώς επειδή θα δημιουργούσε πρακτικά προβλήματα όπως αυτά που περιγράφεις.

Η νομική εξίσωση όμως είναι ενα πράγμα και ο σεβασμός και η αποδοχή είναι άλλο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
gassim

hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 00:14 Το να σ' αρέσουν τα σπορ, τα αυτοκίνητα (οι μηχανές) και το παιχνίδι δεν είναι κοινωνικές κατασκευές, είναι 100% βιολογικές τάσεις.
Δηλαδή οτι ολα τα αγοράκια παίρνουν για δώρα αυτοκίνητα και μπάλες δεν παίζει κανένα ρόλο;
Άβαταρ μέλους
gassim

hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 19:32 Δεν μπορεί να συναινέσει να κάνει σεξ όταν έχει μπει στην εφηβεία, δηλαδή μπορεί να αναπαραχθεί, αλλά μπορεί να συναινέσει να του κόψουν τα παπάρια.
οχι δεν γίνονται επεμβάσεις σε ανήλικους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

gassim έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 00:18
hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 00:14 Το να σ' αρέσουν τα σπορ, τα αυτοκίνητα (οι μηχανές) και το παιχνίδι δεν είναι κοινωνικές κατασκευές, είναι 100% βιολογικές τάσεις.
Δηλαδή οτι ολα τα αγοράκια παίρνουν για δώρα αυτοκίνητα και μπάλες δεν παίζει κανένα ρόλο;
Απολύτως κανέναν. Άλλωστε με μπάλες παίζουν όλα τα μωρά. Οι άντρες έχουν μια έλξη προς όλες τις μηχανές. Δεν έχουν όλοι τον ίδιο βαθμό εθισμού στα αυτοκίνητα, άλλοι προτιμούν άλλου είδους μηχανές και σίγουρα σε κανένα μωρό δεν παίρνουν για δώρο μινιατούρες υπολογιστή ή βιομηχανικών μηχανών. Και στους άντρες αρέσουν γενικά τα σπορ, όχι απλώς η μπάλα. Εξάλλου τέτοια παιχνίδια είναι σχετικά πρόσφατα στην ιστορία.

Μπορείς να δεις και το μερίδιο των γυναικών στο videogaming. Είναι άκρως αποκαλυπτικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

gassim έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 00:15
Juno έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 18:38
gassim έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:52 Αναφέρεσαι στο βιολογικό φύλλο (sex) η συζήτηση γίνεται για το κοινωνικό φύλλο (gender).
Για να είμαστε δίκαιοι αυτό δεν πρέπει να ισχύει στα πάντα; Δηλαδή αν αισθάνομαι 70 χρονών, να μου δώσουν σύνταξη, αν αισθάνομαι ζάπλουτη να ξεπαραδιαστείτε για να έχω την αντίστοιχη ζωή κλπ. Γιατί μόνον στο φύλο;
(Είναι και το άλλο: αν συλλάβουν παιδόφιλο και πει πως αισθανόταν 14 χρονών, άρα το θύμα ήταν συνομήλικό του, τι θα πείτε;).

Α, και ακόμα να ακούσουμε μια σοβαρή απάντηση, γιατί οι τρανς συνεχίζουν στα ίδια ποσοστά αυτοκτονιών και μετά την εγχείριση. Αφού έκαναν αυτό που ήθελαν.
Όπως έχω πει ήδη δυο φορές δεν υποστηρίζω την νομική εξίσωση του βιολογικου με το κοινωνικό φύλλο ακριβώς επειδή θα δημιουργούσε πρακτικά προβλήματα όπως αυτά που περιγράφεις.
Άρα κάτι δεν πάει καλά. Όταν μια κατάσταση προκαλεί πολλές προβληματικές καταστάσεις, είναι και αυτή προβληματική.

gassim έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 00:15
Η νομική εξίσωση όμως είναι ενα πράγμα και ο σεβασμός και η αποδοχή είναι άλλο πράγμα.
Σεβασμός και αποδοχή είναι να αφήνουμε τραβεστί να σαπίζουν στο ξύλο γυναίκες και να το λέμε αθλητισμό;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”