Parrot έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:25Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. viewtopic.php?f=92&t=16987&p=967707#p967707Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 20:21
Εσείς οι μαρξιστές (ακόμη και τα βορειοκρεατολάγνα μαρξιστοτρολλ), δεν μπορείτε να κατανοήσετε τί σημαίνει υπεράσπιση της δημοκρατίας.
Τα ψώνια της αρχηγίνας σας τα κουβαλήσατε όλα, που είναι και βλακ φράιντευ σήμερα;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άλλη μία τραμπούκικη κομμουνιστική επίθεση εναντίον περιφερειακού συμβούλου
Re: Άλλη μία τραμπούκικη κομμουνιστική επίθεση εναντίον περιφερειακού συμβούλου
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Γι αυτό είμαι στο πχόρουμ.Μόνο εδώ μπορείς να διαβάσεις κάτι τέτοιες παλαβωμάρεςGolden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:43Στην Ελλάδα δεν έκαναν και πολλά πράγματα τα ερρείπια του τείχους, λόγω της εγχώριας κομμουνιστικής προπαγάνδας. Σίγουρα η διάλυση της ΕΣΣΔ ήταν ένα ισχυρό σοκ. Ένα σοκ που απλά οδήγησε σε ένα διάλειμμα απο τη θεωρία του "ταξικού αγώνα" και η συστημική προπαγάνδα αναλώθηκε στο πόσο "κακή" είναι η Δεξιά και στο πόσο "καλή" η Αριστερά. Μέχρι που φτάσαμε στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Τότε τα "ιδεώδη" της Μεταπολίτευσης είχαν αρχίσει να αμφισβητούνται έντονα και κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να επαναφέρουν τη θεωρία της "ταξικής πάλης". Έσπρωξαν απίστευτα προς αυτή την κατεύθυνση και οι μηχανισμοί διαμορφώσεως της κοινής γνώμης και προέκυψε ένα ισχυρό ρεύμα στρεφόμενο προς εκεί. Οι τοίχοι των πόλεων ξαφνικά γέμισαν με το σύνθημα "Βάρκιζα τέλος"και είχε αρχίσει να δρομμολογείται μια πορεία. Ήρθε "κουτί" και η κρίση και ξεκίνησε η μεγάλη οργάνωση μέσα αποτο πολιτικό παιχνίδι με οππορτουνιστές συνοδοιπόρους.πατησιωτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:35Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 21:29 Η Χρυσή Αυγή, έκανε το σημαντικότερο απο όλα. Το σταμάτησε αυτό. Άλλαξε το ιδεολογικό ρεύμα και το πολιτικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία. Και έσωσε τις πολιτικές ελευθερίες του ελληνικού λαού.
![]()
![]()
Σιγά να μην το σταμάτησε η ΧΑ.Το Τείχος του Βερολίνου έπεσε πάνω στη γενιά του πολυτεχνείου και την πλάκωσε.Η ΧΑ δεν είχε σχέση με αυτό.
Α, και να μην ξεχάσω : οι ευρωβουλευτές της ΧΑ ΔΕΝ ψήφισαν το ψήφισμα για την καταδίκη του κομμουνισμού.Από τους Έλληνες το ψήφισαν μόνο η Μισέλ και ο Φράγκος του Βελόπουλου.Ήταν έτοιμοι για τα επόμενα μεγάλα βήματα μέχρι που...το Μάιο του 2012 προέκυψε ένα απρόσμενο 7% που τους έκανε να παραμιλούν και να χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια. Στη συνέχεια, πολλά άλλαξαν...
Σιγά μωρέ κι εσύ,μασωνικό τσιράκι είναι ΚΑΙ αυτός,αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:30
Εγω ομως θα θελα καποια στιγμη να δω ενα βιδεο με τον Κλασιδιαρη να τις μαζευει. Η εστω με σπασμενα μουτρα στην εντατικη. Η ακομα καλυτερα, να τον δω 30 κιλα πιο αδυνατο, με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια, να παραδεχεται στην τιβι τα εγκληματα του και να ζηταει επιεικια, λιγες στιγμες πριν τον απαγχονισμο του.
Μια χαρά έχει βολευτεί ΚΑΙ αυτός.
Προδότες όλοι τους.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν είδα καν το βίντεο για να είμαι ειλικρινής,δεν αντέχω τόση παρακμή.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:55Μια ερώτηση μιας και δεν παρατήρησα να το σχολιάζεις: το φτύσιμο το είδες ή κόλλησες ''pan'';Papa John έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:40Αυτό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 18:13
πάντως εμένα αν μου έρχοταν έτσι για τσαμπουκά και με έφτυνε θα του είχα σπάει στο σαγόνι
ο Τζήμερος έχει ψυχραιμία, πρέπει να το παραδεχτώ
Και το κυριότερο : να μου λερώσει σακάκι και πουκάμισο με καφέ ;! Μπουκέτα και όποιον πάρει ο χάρος.
Τα ρούχα είναι ιερά.
Το πως ντύνεσαι δείχνει το ποιος είσαι.
Και θα έρθει κομμούνι (!!!!!!) που ακούει αντάρτικα (!!!!) να λερώσει το σακάκι μου (που ακούω rocksteady) !!!!!
Ο Τζήμερος πάλι, ήθελε να φωνάξει τους μπάτσους![]()
![]()
Είδα τη φωτό που έχει ανεβάσει αυτός ο Τζήμερος με το λερωμένο σακάκι και πουκάμισο,έφερα τον εαυτό μου στη θέση του και αυτή τη στιγμή θα μιλούσαμε για βαριά τραυματία : είτε εγώ είτε αυτός που θα με λέρωνε.Ένας από τους δύο στην εντατική.
Λέει ο David Bowie στο κομμάτι London Boys : "London boy/Oh London boy/Your flashy clothes/Are your pride and joy"
Επίσης το κίνημα των Mods χαρακτηρίζεται από το απόφθεγμα "an aphorism for clean living under difficult circumstances".
Που σημαίνει,να ντύνεσαι ξεχωριστά,να μην μοιάζεις με το μεγάλο πλήθος.
Και θα έρθει ο αντάρτης να μου λερώσει τα ρούχα...αμ δεν κατάλαβες !!
- blackpaint
Οχι βεβαια, παλι θα συνηγορουσα στον ξυλοδαρμο του. Ο Τζημερος αρκει που ειναι Τζημερος για να τις μαζευει. Φατσα για σφαλιαρες.Juno έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:44 Αν ο Τζήμερος είχε πετάξει καφέ στον άλλον για κάτι που είπε, θα ήταν όλα καλά;
- blackpaint
εσυ το καψες νωρις το ρημαδι.Papa John έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:05Σιγά μωρέ κι εσύ,μασωνικό τσιράκι είναι ΚΑΙ αυτός,αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:30
Εγω ομως θα θελα καποια στιγμη να δω ενα βιδεο με τον Κλασιδιαρη να τις μαζευει. Η εστω με σπασμενα μουτρα στην εντατικη. Η ακομα καλυτερα, να τον δω 30 κιλα πιο αδυνατο, με μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια, να παραδεχεται στην τιβι τα εγκληματα του και να ζηταει επιεικια, λιγες στιγμες πριν τον απαγχονισμο του.
Προδότες όλοι τους.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Εγώ αυτό που διαπίστωσα είναι πως η προπαγάνδα επηρεάζει ακόμα και νοήμονες ανθρώπους όπως ο vantono που μπορεί να έχει διαφορετικές απόψεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στην συνομοταξία του μελανοσκώληκα και λοιπών ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ.
Αποδεικνύεται από την εντύπωση που έχει σχηματίσει για το παλαιότερο επεισόδιο με την Μπαλού της οποίας η θέση συμπυκνώνεται στο «Εγώ είμαι αριστερή, όπως σας τα λέω έγιναν, ποιον θα πιστέψετε τώρα, τον κοστουμάτο ναζί;» Ούτε λόγος για την ταμπακιέρα...
Και ως συνήθως, ουδέποτε εμφανίστηκε το καταγεγραμμένο υλικό που θα δικαίωνε τους ερυθρούς τραμπούκους.
Τον θαυμάζω τον Θάνο. Πηγαίνει να παίξει στο Γ. Καραϊσκάκης σε εποχές βαθιάς παράγκας. Όσες ομάδες δεν ανήκαν στο άρμα της Παρακράτος F.C. ή δεν κάθονταν ήσυχα-ήσυχα να χάσουν, αντιμετώπιζαν τα πάνδεινα. Απειλές, προπηλακισμοί, ακόμα και ξυλοδαρμοί στα αποδυτήρια. Και όλως τυχαίως σε κάθε περιστατικό, και δεν ήταν ένα ή δύο, οι κάμερες *τύχαινε* να βρίσκονται εκτός λειτουργίας με τις καταγγελίες να πέφτουν στο κενό (και τα orcs να δηλώνουν «δικαιωμένα»).
Το ΚΚΕ θυμίζει επικίνδυνα τον οργανισμό «Ολυμπιακός» επί απολύτου κυριαρχίας Μαρινάκη. Πριν την είσοδο των δύο Ποντίων και την εφαρμογή VAR (όπως κι αν εφαρμόζεται). Τολμάς να σηκώσεις κεφάλι αντί να δηλώσεις -σιωπηλή ή μη- υποταγή; Ακολουθεί «επίσκεψη» απ’ τα «παιδιά» για «συνετισμό». Τζήλος style - μοιάζουν και τα ονόματα.
Και τα ζώα από κάτω χειροκροτούν. Το μόνο που λείπει είναι πανό “We rule this land” ή «Μία χώρα, ένα κόμμα» (για να παραφράσουμε και σύνθημα του βόρειου γαύρου).
Το σκέφτεσαι και φρίττεις. Αν συμπεριφέρονται έτσι έχοντας ένα μπετοναρισμένο 5%, τι θα συμβεί αν πιάσουν διψήφιο ποσοστό; Θα κηρύξουν στρατιωτικό νόμο;
Αποδεικνύεται από την εντύπωση που έχει σχηματίσει για το παλαιότερο επεισόδιο με την Μπαλού της οποίας η θέση συμπυκνώνεται στο «Εγώ είμαι αριστερή, όπως σας τα λέω έγιναν, ποιον θα πιστέψετε τώρα, τον κοστουμάτο ναζί;» Ούτε λόγος για την ταμπακιέρα...
Και ως συνήθως, ουδέποτε εμφανίστηκε το καταγεγραμμένο υλικό που θα δικαίωνε τους ερυθρούς τραμπούκους.
Τον θαυμάζω τον Θάνο. Πηγαίνει να παίξει στο Γ. Καραϊσκάκης σε εποχές βαθιάς παράγκας. Όσες ομάδες δεν ανήκαν στο άρμα της Παρακράτος F.C. ή δεν κάθονταν ήσυχα-ήσυχα να χάσουν, αντιμετώπιζαν τα πάνδεινα. Απειλές, προπηλακισμοί, ακόμα και ξυλοδαρμοί στα αποδυτήρια. Και όλως τυχαίως σε κάθε περιστατικό, και δεν ήταν ένα ή δύο, οι κάμερες *τύχαινε* να βρίσκονται εκτός λειτουργίας με τις καταγγελίες να πέφτουν στο κενό (και τα orcs να δηλώνουν «δικαιωμένα»).
Το ΚΚΕ θυμίζει επικίνδυνα τον οργανισμό «Ολυμπιακός» επί απολύτου κυριαρχίας Μαρινάκη. Πριν την είσοδο των δύο Ποντίων και την εφαρμογή VAR (όπως κι αν εφαρμόζεται). Τολμάς να σηκώσεις κεφάλι αντί να δηλώσεις -σιωπηλή ή μη- υποταγή; Ακολουθεί «επίσκεψη» απ’ τα «παιδιά» για «συνετισμό». Τζήλος style - μοιάζουν και τα ονόματα.
Και τα ζώα από κάτω χειροκροτούν. Το μόνο που λείπει είναι πανό “We rule this land” ή «Μία χώρα, ένα κόμμα» (για να παραφράσουμε και σύνθημα του βόρειου γαύρου).
Το σκέφτεσαι και φρίττεις. Αν συμπεριφέρονται έτσι έχοντας ένα μπετοναρισμένο 5%, τι θα συμβεί αν πιάσουν διψήφιο ποσοστό; Θα κηρύξουν στρατιωτικό νόμο;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Κι εσένα τι σε κόφτει...blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:14εσυ το καψες νωρις το ρημαδι.Papa John έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:05Σιγά μωρέ κι εσύ,μασωνικό τσιράκι είναι ΚΑΙ αυτός,αυτοί τα βρίσκουν μεταξύ τους.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:30
Προδότες όλοι τους.
Κοίτα με το δικό σου τι γίνεται γιατί φαντασιώνεσαι περίεργα πράγματα.
Oπου σας παιρνει κανετε τους μαγκες.Οπου δεν,σκουζετε για φασιστικη βια.NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41 Το Σφυρί στο κεφάλι και το Δρεπάνι στον λαιμό έπρεπε να του βάλει!
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;

Δεν ειναι Ιεχωβας ο Τζημερος απολιθωμα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
'Αντε και μας έσκασες μέχρι να το πεις. Αυτό που είπε ο ΑΙΝΕΙΑΝ δηλαδή.blackpaint έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 23:13Οχι βεβαια, παλι θα συνηγορουσα στον ξυλοδαρμο του. Ο Τζημερος αρκει που ειναι Τζημερος για να τις μαζευει. Φατσα για σφαλιαρες.Juno έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 22:44 Αν ο Τζήμερος είχε πετάξει καφέ στον άλλον για κάτι που είπε, θα ήταν όλα καλά;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Re: Άλλη μία παραστρατιωτική κομμουνιστική επίθεση εναντίον περιφερειακού συμβούλου
Δεν το λέμε εμείς. Η ιστορία το λέει.Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:39 .............................
Φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι "φασίστας". Ακόμη κι αν πρόκειται για φιλελεύθερο δημοκράτη πολιτικό.
........................................
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Και μετά έχουν ενοχές μερικοί για τα ξερονήσια.Το σκέφτεσαι και φρίττεις. Αν συμπεριφέρονται έτσι έχοντας ένα μπετοναρισμένο 5%, τι θα συμβεί αν πιάσουν διψήφιο ποσοστό; Θα κηρύξουν στρατιωτικό νόμο;
θα ήταν σικέ μπάτσοιST48410 έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 18:34Αυτό ομολογώ δεν το κατάλαβα κι εγώ. Κλήθηκε η αστυνομία και αρνήθηκε να κάνει τη δουλειά της; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;Ασέβαστος έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 17:55αυτο ειναι το σημαντικοτερο κομματι. ποιος δινει εντολη στην αστυνομια να ΜΗΝ κανει τη δουλεια της;Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:34
Ο κ. Τζήμερος επέμενε να γίνει η σύλληψη, ενώ οι αστυνομικοί έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να παρακάμψουν το αίτημα του, αλλά στο τέλος πήραν εντολή να αποχωρήσουν.

θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Μόλις απελευθερώθηκα από το κεφαλοκλείδωμα, πήρα μια δύσκολη ανάσα και, για να μην τους δώσω τη χαρά της νίκης, συνέχισα να ξεκολλάω τη μισή αφίσα που είχε απομείνει
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 24 Απαντήσεις