!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 41!
- Alexander the Great
-
Nero
Re: ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 41!
Χαίρομαι πάντως που το κάνουμε εύκολο για νέους χρήστες,που δεν έμπαιναν στο παλιό να ενταχθούν στην ωραία μας κοινότητα. Είμαι σίγουρος ότι τα θέματα που ανοίγονται,όπως το εν λόγω μας καθιστούν μια πολύ ελκυστική κοινότητα 
- wooded glade
Στη Βασιλίσσης Σοφίας που είχε βγει η φωτογραφία με τα λουλούδια ήταν Γερμανίδες λέει.
Αλλά υπήρξαν και βλάχοι με λουλούδια όπως δείχνει το video, στις εθνικές οδούς.
Γενικά δεν υπήρξε και τόσο αντιγερμανικό το συναίσθημα τους πρώτους μήνες. Μάλιστα είχε γεμίσει παντού με ινστιτούτα εκμάθησης της Γερμανικής και της Ιταλικής γλώσσας (οι εφημερίδες έγραφαν "ιδού μία ευχάριστος εξέλιξις που έφερε ο πόλεμος").
Σιγά-σιγά η κατοχή έγινε λαομίσητη βέβαια. Πως και πότε ακριβώς συνέβη αυτό ;
Αλλά υπήρξαν και βλάχοι με λουλούδια όπως δείχνει το video, στις εθνικές οδούς.
Γενικά δεν υπήρξε και τόσο αντιγερμανικό το συναίσθημα τους πρώτους μήνες. Μάλιστα είχε γεμίσει παντού με ινστιτούτα εκμάθησης της Γερμανικής και της Ιταλικής γλώσσας (οι εφημερίδες έγραφαν "ιδού μία ευχάριστος εξέλιξις που έφερε ο πόλεμος").
Σιγά-σιγά η κατοχή έγινε λαομίσητη βέβαια. Πως και πότε ακριβώς συνέβη αυτό ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πόσο πιθανό είναι να πρόκειται πράγματι για αυθόρμητες εκδηλώσεις θαυμαστών της γενιάς των νικημένων; 
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Alexander the Great
Φυσικα και υπηρχε μεγαλο φιλογερμανικο ρευμα.
Και στη Θεσσαλονικη.

Και στη Θεσσαλονικη.

- Alexander the Great
Nero έγραψε: 05 Ιουν 2018, 16:33 Χαίρομαι πάντως που το κάνουμε εύκολο για νέους χρήστες,που δεν έμπαιναν στο παλιό να ενταχθούν στην ωραία μας κοινότητα. Είμαι σίγουρος ότι τα θέματα που ανοίγονται,όπως το εν λόγω μας καθιστούν μια πολύ ελκυστική κοινότητα![]()
Η αληθεια πρεπει να μαθευτει επιτελους
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτο το υπέροχο νήμα που είχε ανεβάσει ο νηματοθέτης ότι ήταν δικαιολογημένη η ιταλική επίθεση το 1940 και η γερμανική το 1941 στα πλαίσια αυτοάμυνας γιατί διαγράφηκε; Έπρεπε να μείνει ως μνημείο.
- Alexander the Great
Γιατι δεν μπορεσαν να αντεξουν το τερας λογικης που ακουει στο ονομα Αριστοτελης Καλεντζης

ΥΓ Διαγραφηκε κι αλλο νημα περι του μυθου των θαλαμων αεριων.Αιδως αργειοι!

ΥΓ Διαγραφηκε κι αλλο νημα περι του μυθου των θαλαμων αεριων.Αιδως αργειοι!
Πάντα υπάρχουν προδότες δυστυχώς.
Είμαι βέβαιος κι ότι αν η Ελλάδα καταλαμβανόταν από την ΕΣΣΔ στον ψυχρό πόλεμο, κάποιοι πάλι θα έδιναν λουλούδια στα σοβιετικά στρατά.
Είμαι βέβαιος κι ότι αν η Ελλάδα καταλαμβανόταν από την ΕΣΣΔ στον ψυχρό πόλεμο, κάποιοι πάλι θα έδιναν λουλούδια στα σοβιετικά στρατά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- wooded glade
Ε καλά, εκεί θα γινόταν χαλασμός.Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 16:54 Πάντα υπάρχουν προδότες δυστυχώς.
Εδώ έχουμε παρελάσεις τώρα επί Σύριζα με μπαλαλάϊκα να παίζει.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Είχαν χεστεί οι φουκαράδες και μοίραζαν λουλούδια για να τους λυπηθούν οι κατακτητές.Νταρνάκας έγραψε: 05 Ιουν 2018, 16:38 Πόσο πιθανό είναι να πρόκειται πράγματι για αυθόρμητες εκδηλώσεις θαυμαστών της γενιάς των νικημένων;![]()
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Chainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 16:54 Πάντα υπάρχουν προδότες δυστυχώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Το συγκεκριμένο νήμα, γιατί ανοίχθηκε στην Ιστορία; Δεν βλέπω κάποια σχετική δημοσίευση. Μεταφέρθηκε στο ΠΑκΥ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ δεν κατάλαβα, αν αυτά τα νήματα εξυπηρετουν προπαγανδιστικούς σκοπούς από σύγχρονους νοσταλγούς ή απλά είναι νήματα.
Νομίζω πως το να δηλώνει κάποιος νεοναζί ή χρυσαυγίτης, για να λαμβάνουμε τα μέτρα μας οι υπόλοιποι, είναι "must" που λένε.
Ρε, Alexander the Great, ποια είναι η γνώμη σου για τον Χίτλερ και τι μας συμβουλεύεις να ψηφίσουμε για καλύτερα στις επόμενες εκλογές?
Νομίζω πως το να δηλώνει κάποιος νεοναζί ή χρυσαυγίτης, για να λαμβάνουμε τα μέτρα μας οι υπόλοιποι, είναι "must" που λένε.
Ρε, Alexander the Great, ποια είναι η γνώμη σου για τον Χίτλερ και τι μας συμβουλεύεις να ψηφίσουμε για καλύτερα στις επόμενες εκλογές?
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- wooded glade
Δεν είναι μέλος των αβγών.Esperos έγραψε: 06 Ιουν 2018, 09:40 Εγώ δεν κατάλαβα, αν αυτά τα νήματα εξυπηρετουν προπαγανδιστικούς σκοπούς από σύγχρονους νοσταλγούς ή απλά είναι νήματα.
Στο παλιό πχόρουμ, πριν το 2011-12 που εμφανίστηκε η ΧΑ είχαμε δυό-τρεις δυναμικούς γερμανοτσολιάδες, που όμως εξαφανίστηκαν μετά από προσώπου γης.
Τα αβγά λένε ότι τα κάνανε αυτά όταν ήταν μικροί.
Στο site τους πάντως μέχρι και το 2013 αγόραζες από το e-shop ότι χιτλερικό σουβενίρ ήθελες. Αλλά τώρα έχει μόνο μπρελόκ με μαίανδρους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-