Κακιες - μην δειτε αγνο κ αδολο θαυμασμο - αμεσως να μας δηλητηριασετε στα ντουζ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΓΙ αυτό και μόνο πρέπει να με κάνετε επιτιμότατο μέλος και να μου ανοίγει στα καμαρίνια κάθε βράδυ κούτες σαμπάνια η Αμίλητη! ΤΕΛΟΣΑγις έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:29Πλατινενιο θα γινει σιγουρα - με κατεστρεψε οικονομικα εχθες η Σουβλιω - μισομπουκαλο καναντιαν ηπια κ ολο τον τον μαυροκαβεντις καπνισαdon't speak έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:51 Ένα νήμα γενικώς τραγούδια, ένα νήμα τους διαλόγους Αγι Σουβλίτσας και ένα νήμα τον Χελη να υποδύεται φορουμίστας![]()
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Άλεξλαμπ την 28 Νοέμ 2019, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάλι νομίζω οτι θα έχεις πολύ καλή απόδοση!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:35 με εκνευριζει αφανταστα η φωνη μου και ειμαι και πολυ ντροπαλος
,...........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 28 Νοέμ 2019, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
θα τρελαθούμε τελείως.η άλλη γράφει δημοσια τι της είπε ο άλλος και τι προβλήματα έχει λες και μιλάει στις φιλινάδες της.ουστ
-
the comet the course the tail
φταίω και εγώ, που έκανα την ερώτηση. παρασύρθηκε.
κάντο έντιτ ρε Αγις
κάντο έντιτ ρε Αγις
Εσθήρ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:26 Σουβλιτσα και λοιπους σας ευχαριστω πολυ!![]()
Αγι,για να το πουμε αυτο που λες,πρεπει και να το ξερουμε.Εγω παντως δεν το ξερω,αν το ξερουν οι αλλες κοπελες καλως.
Και δεν εινα θεμα ντιβας.Απλα μενα δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα ή τετοιου τυπου.Ρεμπετικα ναι,αλλα δεν τα τραγουδαω.
Τωρα αν θες να σου τραγουδισω ενα ωραιο τουρκικο τραγουδι που ξερω,στα τουρκικα κιολας,στο τραγουδαω.Δεν ειναι τυπου σκυλαδικου παντως,ειναι καλο.
ΥΓ.Ο εξαρχιδης και εμενα με αφησε ΑΦΩΝΗ!! Θεος!!!
.
Αν μιλάς τά Ατατούρκικα....πιάσε τό ρεφρέν από τή Πίστα από Φώσφορο.....
(όνειρα...όνειρα...φλόγες μακρινές μου...τού φευγιού μου όνειρα ... κι άγνωστες φωνές μου)....
από τη Σεζέν Ακσού.... .
Αιντε νά ακούσουμε καμμιά κλάση γιατί μόλις μπήκα έπεσα πάνω σέ Μαργαρίτη από τόν Αγη καί ξενέρωσα. .
Οχι άλλο Μαργαρίτη....Κατσιμίχα....γιατί θά κόψω τίς φλέβες μου....ζητάω ήμαρτο.... .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
οκ - λαθος μου - το διεγραψαthe comet the course the tail έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:55 φταίω και εγώ, που έκανα την ερώτηση. παρασύρθηκε.![]()
κάντο έντιτ ρε Αγις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αγις έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:29Πλατινενιο θα γινει σιγουρα - με κατεστρεψε οικονομικα εχθες η Σουβλιω - μισομπουκαλο καναντιαν ηπια κ ολο τον τον μαυροκαβεντις καπνισαdon't speak έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:51 Ένα νήμα γενικώς τραγούδια, ένα νήμα τους διαλόγους Αγι Σουβλίτσας και ένα νήμα τον Χελη να υποδύεται φορουμίστας![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Εμένα θες;Σουβλίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:36ΓΙ αυτό και μόνο πρέπει να με κάνετε επιτιμότατο μέλος και να μου ανοίγει στα καμαρίνια κάθε βράδυ κούτες σαμπάνια η Αμίλητη! ΤΕΛΟΣΑγις έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:29Πλατινενιο θα γινει σιγουρα - με κατεστρεψε οικονομικα εχθες η Σουβλιω - μισομπουκαλο καναντιαν ηπια κ ολο τον τον μαυροκαβεντις καπνισαdon't speak έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:51 Ένα νήμα γενικώς τραγούδια, ένα νήμα τους διαλόγους Αγι Σουβλίτσας και ένα νήμα τον Χελη να υποδύεται φορουμίστας![]()
Να μην βρούμε έναν ωραιότατο νέο;
Πες το ναι κ άστα όλα πάνω μου.Χαοτικός έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 04:50 Θα γίνεις Ζαία. Δεν μένουν έτσι αυτά, Η ιστορία τα σαρώνει. Ζαία, χασικλού, άθεη και θα αφήσεις όλες τις παρέες σου. Θα ανήκεις αλλού πλέον. Ξεκίνα να το δουλεύεις μέσα σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στην πυρα ηθελε να με ριξει που τρωω απαγορευμενα την σαρακοστη - οπως σημερα σουτζουκακιαdon't speak έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:10Αγις έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:29Πλατινενιο θα γινει σιγουρα - με κατεστρεψε οικονομικα εχθες η Σουβλιω - μισομπουκαλο καναντιαν ηπια κ ολο τον τον μαυροκαβεντις καπνισαdon't speak έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:51 Ένα νήμα γενικώς τραγούδια, ένα νήμα τους διαλόγους Αγι Σουβλίτσας και ένα νήμα τον Χελη να υποδύεται φορουμίστας![]()
ευχέλαιο σου έκανε;
Σαρακοστη εχω ακουσει καπου εκει στην λαμπρη εχει και αυτη την εποχη ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 28 Νοέμ 2019, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
don't speak έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:12Εμένα θες;Σουβλίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:36ΓΙ αυτό και μόνο πρέπει να με κάνετε επιτιμότατο μέλος και να μου ανοίγει στα καμαρίνια κάθε βράδυ κούτες σαμπάνια η Αμίλητη! ΤΕΛΟΣΑγις έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:29
Πλατινενιο θα γινει σιγουρα - με κατεστρεψε οικονομικα εχθες η Σουβλιω - μισομπουκαλο καναντιαν ηπια κ ολο τον τον μαυροκαβεντις καπνισα![]()
Να μην βρούμε έναν ωραιότατο νέο;
Όχι, το λέω γιατί εσύ έχεις φάει την πίκρα με τα μπλε καβούρια και θα έπρεπε να με ευγνωμονείς!
Τι πας κ θυμασαι...Σουβλίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:15 Όχι, το λέω γιατί εσύ έχεις φάει την πίκρα με τα μπλε καβούρια και θα έπρεπε να με ευγνωμονείς!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-