Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:42
Τρωγε σόγια και εσύ 4 φορές τη μέρα και σε 10 χρόνια θα έχεις βυζια, θα είσαι γυναίκα;
Τιπεςτωρα. Το αγελαδινο γαλα εχεις υποψη σου ποσο αληθινο (και οχι ψευδο- οπως οι ισοφλαβονες της σογιας) οιστρογονο εχει; Πιθανοτατα να γεννηθηκαν αγορια...
Πως ακριβώς κατάφερες να συσχετίσεις το ότι δεν πρέπει να τρως σόγια με το ότι πρέπει ντε και καλά να τρως γάλα αγελάδας; πες μας πως το έκανες αυτό ρε μεγάλε. Μπορουσες βέβαια να πεις ότι αν φας και ποντικό φάρμακο θα τα τινάξεις ή αν φας 1 κιλό φασόλια θα κάνεις 3 μερες
Υγ το τι μπαρούφα θες να πεις με την φωτογραφία ούτε που φαντάζομαι
Με έχει πεοθηλάσει trans και το έμαθα την επόμενη ότι ήταν στο στάδιο προ της εγχείρησης. Ήμουν σουρωμένος και δεν είδα τίποτα το μεμπτό. Υπέροχη κατά την διαδικασία.
“He who controls the spice controls the universe.”
Δημοκράτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:56
δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Προφανώς εννοείς ότι δεν σου αρέσει που υπάρχει αυτό το πράγμα.
Όχι εννοώ αυτό που λέω. Δεν υπάρχει μη. Βιολογικό φύλο. Το φύλο σου είναι καθαρά αποτέλεσμα του dna σου
και έτσι να ήταν η κατηγοριοποίηση σου δεν περιλαμβάνει τους Intersex, άτομα που δεν εμπίπτουν βιολογικά στις κατηγορίες χρωμοσωμάτων ΧΥ-αρσενικό και ΧΧ-θηλυκό.
Εν πάση περιπτώση δεν θα πιάσουμε κουβέντα για το αν υπάρχει κάτι που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει.
Δημοκράτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:17
... να συσχετίσεις το ότι δεν πρέπει να τρως σόγια με το ότι πρέπει ντε και καλά να τρως γάλα αγελάδας; πες μας πως το έκανες αυτό ρε μεγάλε. Μπορουσες βέβαια να πεις ότι αν φας και ποντικό φάρμακο θα τα τινάξεις ή αν φας 1 κιλό φασόλια θα κάνεις 3 μερες
ΜηΝ δΙνΕτΕ σΤα ΠαΙΔΙΑ σΑς ΓαΛα ΓιΑτΙ θΑ γΙνΟυΝ γΚει!!11!1
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:20
Με έχει πεοθηλάσει trans και το έμαθα την επόμενη ότι ήταν στο στάδιο προ της εγχείρησης. Ήμουν σουρωμένος και δεν είδα τίποτα το μεμπτό. Υπέροχη κατά την διαδικασία.
συμφωνα με το παραπχορουμ, εισαι πια μολυσμενος με τον ιο του γκει. Θα πρεπε να σου αφαιρεθουν τα πολιτικα δικαιωματα, να σου κατασχεθει η περιουσια και να σου απαγορευτει να κανεις παιδια.
Προφανώς εννοείς ότι δεν σου αρέσει που υπάρχει αυτό το πράγμα.
Όχι εννοώ αυτό που λέω. Δεν υπάρχει μη. Βιολογικό φύλο. Το φύλο σου είναι καθαρά αποτέλεσμα του dna σου
και έτσι να ήταν η κατηγοριοποίηση σου δεν περιλαμβάνει τους Intersex, άτομα που δεν εμπίπτουν βιολογικά στις κατηγορίες χρωμοσωμάτων ΧΥ-αρσενικό και ΧΧ-θηλυκό.
Εν πάση περιπτώση δεν θα πιάσουμε κουβέντα για το αν υπάρχει κάτι που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει.
Οι διαφυλετικοι είναι αυτό ακριβώς, διαφυλετικοι γιατί ακριβώς το dna τους είναι έτσι. Το ότι δεν θα πιάσουμε συζήτηση για κάτι που δεν υπάρχει είναι προφανές αν και θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για το πως νομίζετε ότι τις έννοιες που γενα η φαντασία σας σας θα πρέπει να τις δεχτούμε ως πραγματικοτητα
Δημοκράτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:17
... να συσχετίσεις το ότι δεν πρέπει να τρως σόγια με το ότι πρέπει ντε και καλά να τρως γάλα αγελάδας; πες μας πως το έκανες αυτό ρε μεγάλε. Μπορουσες βέβαια να πεις ότι αν φας και ποντικό φάρμακο θα τα τινάξεις ή αν φας 1 κιλό φασόλια θα κάνεις 3 μερες
ΜηΝ δΙνΕτΕ σΤα ΠαΙΔΙΑ σΑς ΓαΛα ΓιΑτΙ θΑ γΙνΟυΝ γΚει!!11!1
Το βιολογικό γάλα είναι μια α τρωφη αλλά γενικώς ναι μη δίνετε στα παιδιά σας να τρώνε σκατα γιατί θα πάθουν πολλά προβλήματα και η ορμονική διαταραχή είναι ένα από αυτα
αρα μηπως βιολογικά είναι πιο κοντά στο γυναικείο φύλλο ;
Όχι άνθρωπε μου, ούτε μήτρα έχουν ούτε ωάρια παράγουν ούτε γάλα ούτε τίποτα. Άντρες με ορμονική διαταραχή είναι και μάλιστα στις περισσότερες περίπτωσης επίκτητη
Τρωγε σόγια και εσύ 4 φορές τη μέρα και σε 10 χρόνια θα έχεις βυζια, θα είσαι γυναίκα;
αναφέρεσαι στο βιολογικό φύλλο (sex) η συζήτηση γίνεται για το κοινωνικό φύλλο (gender).
Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα και οι λέξεις sex και gender είναι ταυτόσημες στα αγγλικά, όπως οι λέξεις child και kid.
gassim έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:10
Η Κοίλη γη και το δωδεκάθεο δεν έχουν τύχει επιστημονικής επιβεβαίωσης.
Το gender spectrum έχει.
Όχι, δεν έχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δημοκράτης έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 14:42
Όχι άνθρωπε μου, ούτε μήτρα έχουν ούτε ωάρια παράγουν ούτε γάλα ούτε τίποτα. Άντρες με ορμονική διαταραχή είναι και μάλιστα στις περισσότερες περίπτωσης επίκτητη
αναφέρεσαι στο βιολογικό φύλλο (sex) η συζήτηση γίνεται για το κοινωνικό φύλλο (gender).
Δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα και οι λέξεις sex και gender είναι ταυτόσημες στα αγγλικά, όπως οι λέξεις child και kid.
gassim έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 15:10
Η Κοίλη γη και το δωδεκάθεο δεν έχουν τύχει επιστημονικής επιβεβαίωσης.
Το gender spectrum έχει.
Αυτά είναι πολιτικοί διαχωρισμοί των τελευταίων 10, βαριά 20 ετών. Δεν έχουν ούτε γλωσσολογική ούτε βιολογική βάση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.