!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Καλά, στείλε μου σε πμ την αναλυτική προσφορά -δεν είναι καλό το καλλιτεχνικό μας αυτό νήμα να αναλώνεται σε αλισβερίσια-και τα
λέμε 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ετοιμαζω ηδη ερχεταιιιιιιΣουβλίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 05:01 Καλά, στείλε μου σε πμ την αναλυτική προσφορά -δεν είναι καλό το καλλιτεχνικό μας αυτό νήμα να αναλώνεται σε αλισβερίσια-και ταλέμε
![]()
στο μεταξυ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ας καμνομεν σουμα μεχρι τουδε
Στο νημα τραγουδησαν ενας Επισκεπτης αγνωστων στοιχειων κ η Σουβλιτσα.
Συμμετειχαν λιγες συμπαθητικες φωνες - Εσθηρ - Νυξ - Χαοτικος - Πορφυριος - Σκεπτικος - Μασπολης που τους ευχαριστουμε - οι μπριοζες αδελφες Θεσσαλουτα και το χαος των υπολοιπων που προσπαθουμε να ξεχασουμε.
Στο νημα τραγουδησαν ενας Επισκεπτης αγνωστων στοιχειων κ η Σουβλιτσα.
Συμμετειχαν λιγες συμπαθητικες φωνες - Εσθηρ - Νυξ - Χαοτικος - Πορφυριος - Σκεπτικος - Μασπολης που τους ευχαριστουμε - οι μπριοζες αδελφες Θεσσαλουτα και το χαος των υπολοιπων που προσπαθουμε να ξεχασουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μαγεία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 13:18 Κυρίες και κύριοι σαν βέρος Σαλονικιός και του λόγου μου σας παρουσιάζω το άσμα σε στίχους Ελληγενή:
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη, σ’ αγαπώ, εγώ, εδώ.
Πόσο πολύ σε νοσταλγώ, εδώ, εγώ.
Κι όταν ξανά θα σε κοιτώ, μπορώ, εγώ;
Να σ’ αρνηθώ χωρίς θυμό; Μα πώς μπορώ;
Θεσσαλονίκη, θα θυμάμαι, κάθε λεπτό.
Σ’ όλες τις σκέψεις, που σκορπάμε, στον κόσμο αυτό.
Κι εγώ, εδώ, θα σ’ αγαπώ.
Θα σε ζητώ, εδώ, εγώ.
Μέσα στα κάστρα σου κοιμάμαι, δε λυπάμαι.
Στα σκοτεινά, θα ξενυχτάμε και δε φοβάμαι.
https://voca.ro/kuWJpsjzslj
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αν δεν το πεις εσύ αυτό ποια θα το πει βρε Σουβλίτσα;Σουβλίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 01:01 Αυτό το νιάου νιάου βρε γατούλα, θα το πει επιτέλους κανένας? Ο Ελληγενής που το ζήτησα μάλλον δεν το καταφέρνει.
Άγι εσύ?
σμπρώξε κι άλλο Γαλή!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
the comet the course the tail
απο φωνη δεν εχω γνωσεις να κρινω, μια χαρα μου φαινεται.Εσθήρ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 21:54 Ειμεθα και συναχωμενες,με την μυτη μιλαμε,οποτε με επιεικια οι ντοματες.![]()
https://voca.ro/akQPwOIIun9
η επιλογη τραγουδιου αριστη, λατρευω. μου φερνει μνημες ομορφες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μας έσβησε όλους η Σουβλίτσα, μας εξαφάνισε!
ξεκινάμε εντατικές πρόβες και πλάνο εξολόθρευσης!

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Πήξενύχτα έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 10:52 μας έσβησε όλους η Σουβλίτσα, μας εξαφάνισε!
![]()
![]()
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Ηταν που θα το αφηνες για λίγα λεπτα και μας έβαλες να σβήσουμε και τις παραθεσεις μωρη σουρλουλούΣουβλίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 05:01 Καλά, στείλε μου σε πμ την αναλυτική προσφορά -δεν είναι καλό το καλλιτεχνικό μας αυτό νήμα να αναλώνεται σε αλισβερίσια-και ταλέμε
![]()
Γυναίκες.....
- Dwarven Blacksmith
Όντως η αλήθεια είναι ότι είναι κοντά και μου άρεσε.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 02:00Αυτό δεν είναι αδερφή, είναι Eurosexual.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 01:54Πυτε το παρτ 1 ητανε σεβαστό, αλλα τον κ ΝΑΝΟ γιατι θελεις να τον βγάλεις αδερφη;hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 01:51 Πώς φαντάζομαι τους χρήστες PART 2 - Πώς φαντάζομαι τον Νάνο:
https://voca.ro/mp1n3trCGqZ
Κράτα το κι αυτό.Αγις έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:24Πειραζει να κρατησω αυτο το σχολιο ;sys3x έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:16Σώσε αυτό το σχόλιο σε μία άκρη του μυαλού σου, θα σε χρειαστεί.
![]()
![]()
*εγώ σαν προαραγωγός πάω να χτυπήσω πνευματικά δικαιώματα για Χέλλη και χάο, μπορεί να με κάνει την δύσκολη αλλά θα μου κάτσει στο τέλος, όπως όλες.
Το άλλο με νοιάζει εμένανε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Εν τω μεταξύ ο όρος υπάρχει στ' αλήθεια. Μόλις το γκούγκλισα και μου έβαλε αποτέλεσμα από το urban dictionary.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 12:21Όντως η αλήθεια είναι ότι είναι κοντά και μου άρεσε.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 02:00Αυτό δεν είναι αδερφή, είναι Eurosexual.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 01:54
Πυτε το παρτ 1 ητανε σεβαστό, αλλα τον κ ΝΑΝΟ γιατι θελεις να τον βγάλεις αδερφη;![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Θα το δω, βασικά ακούγεσαι σαν εμενα να προσπαθώ να κάνω το Μυθριδάτη.hellegennes έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 12:30Εν τω μεταξύ ο όρος υπάρχει στ' αλήθεια. Μόλις το γκούγκλισα και μου έβαλε αποτέλεσμα από το urban dictionary.![]()
Στείλε το - να δω ποιο λες - ολο μαγικα εκανε η Casta Diva.Χαοτικός έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 04:08Να σου πω μια αλήθεια. Εμένα στα παπάρια μου τα άλλα που λέει. Σιγά μην την παινέψω κιόλας. Αντιαριστερή μούργα είναι σαν κι εσένα![]()
![]()
Μου φτάνει μόνο εκείνο το μαγικό που έκανε και βρέθηκα στη μέση κοιτάζοντας αφελέστατα τη Μέδουσα ο μαλάκας![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 28 Νοέμ 2019, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-