!!! DEVELOPMENT MODE !!!

: Κάνει κάθε μέρα ηλιοθεραπεία στα ευαίσθητα σημεία της για να... συλλέξει ενέργεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: : Κάνει κάθε μέρα ηλιοθεραπεία στα ευαίσθητα σημεία της για να... συλλέξει ενέργεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Μελάνωμα στην κωλοτρυπιδα. Η πρώτη καταγεγραμμενη περίπτωση παγκοσμίως.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: : Κάνει κάθε μέρα ηλιοθεραπεία στα ευαίσθητα σημεία της για να... συλλέξει ενέργεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

panos291 έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:46 Μελάνωμα στην κωλοτρυπιδα. Η πρώτη καταγεγραμμενη περίπτωση παγκοσμίως.
το αναγκαίο τίμημα για έναν καυτό κώλο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:46
1451 έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:14 Όποτε έχει ήλιο νιώθω ότι έχω περισσότερη ενέργεια, μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό αλλά λειτουργεί.
+1. Τις ηλιόλουστες μέρες, πετάω. Τα δε καλοκαίρια, μπορώ να βγάλω περά δουλειά, μαζί με γυμναστήριο μαζί με σεχ μαζι και δουλειές σπιτιού με γαμιστερή απόδοση σε όλα, και ολα αυτά έστω και με 4 ώρες ύπνο. Ενω τέτοια εποχή, και ακόμα πιο πέρα καταχείμωνο, και 8ωρο να κοιμηθώ σέρνομαι και ειμαι για βρούβες.
Για τα παπαρια μου δεν εχω δοκιμασει κατι αντίστοιχο με την τύπισσα του νηματος, να ξερω σιγουρα. Θα δοκιμάσομεν το καλοκαιρι.
Σ' εμένα, που είμαι ανάποδος άνθρωπος :D συμβαίνει το αντίθετο. Το κρύο με ζωντανεύει, η ζέστη με ναρκώνει. Και μεταξύ μιας χειμωνιάτικης και μιας καλοκαιρινής λιακάδας, σαφώς προτιμώ την πρώτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 18:17
1451 έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:14 Όποτε έχει ήλιο νιώθω ότι έχω περισσότερη ενέργεια, μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό αλλά λειτουργεί.
+1. Τις ηλιόλουστες μέρες, πετάω. Τα δε καλοκαίρια, μπορώ να βγάλω περά δουλειά, μαζί με γυμναστήριο μαζί με σεχ μαζι και δουλειές σπιτιού με γαμιστερή απόδοση σε όλα, και ολα αυτά έστω και με 4 ώρες ύπνο. Ενω τέτοια εποχή, και ακόμα πιο πέρα καταχείμωνο, και 8ωρο να κοιμηθώ σέρνομαι και ειμαι για βρούβες.
Για τα παπαρια μου δεν εχω δοκιμασει κατι αντίστοιχο με την τύπισσα του νηματος, να ξερω σιγουρα. Θα δοκιμάσομεν το καλοκαιρι.
Σ' εμένα, που είμαι ανάποδος άνθρωπος :D συμβαίνει το αντίθετο. Το κρύο με ζωντανεύει, η ζέστη με ναρκώνει. Και μεταξύ μιας χειμωνιάτικης και μιας καλοκαιρινής λιακάδας, σαφώς προτιμώ την πρώτη.
Εμένα με ναρκώνει κυριολεκτικά η τεχνητή ζέστη. Όταν είμαι χειμώνα μέσα σε κλειστό χώρο δηλαδή, αλλα με ιδανική θέρμανση. Ελάχιστα κουρασμένος να είμαι, μπορεί να με πάρει ο ύπνος ακόμα κι εντελώς όρθιο. Η φυσική ζέστη του καλοκαιριού, μόνο υπερένταση μου δημιουργεί (και με την καλή έννοια, και με την κακή πολλές φορές).
Εγώ είμαι φανατικός οπαδός οποιασδήποτε λιακάδας (ακομα και χειμωνιάτικης με -10 βαθμούς έξω, δεν με χαλάει καθολου το κρύο αν συνοδεύεται απο λιακάδα). Το σπάσιμο με την πανέμορφη καλοκαιρινή μόνο, είναι ότι θα πρέπει να είσαι free απο υποχρεώσεις για να τη χαρείς στο έπακρο (βόλτα, παραλία, μπανιο κτλ). Αλλιώς άσ'τα να πάνε και μ'αυτή. :cry
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ως Λαρσαίος δηλώνω ότι το κρύο το αντέχω ,τη ζέστη με τίποτα . Ιδρώνω σα γουρούνι :a040:
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Ότι θα συλλέξει κάτι είναι σίγουρο...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 18:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 18:17
Εμένα με ναρκώνει κυριολεκτικά η τεχνητή ζέστη. Όταν είμαι χειμώνα μέσα σε κλειστό χώρο δηλαδή, αλλα με ιδανική θέρμανση. Ελάχιστα κουρασμένος να είμαι, μπορεί να με πάρει ο ύπνος ακόμα κι εντελώς όρθιο. Η φυσική ζέστη του καλοκαιριού, μόνο υπερένταση μου δημιουργεί (και με την καλή έννοια, και με την κακή πολλές φορές).
Εγώ είμαι φανατικός οπαδός οποιασδήποτε λιακάδας (ακομα και χειμωνιάτικης με -10 βαθμούς έξω, δεν με χαλάει καθολου το κρύο αν συνοδεύεται απο λιακάδα). Το σπάσιμο με την πανέμορφη καλοκαιρινή μόνο, είναι ότι θα πρέπει να είσαι free απο υποχρεώσεις για να τη χαρείς στο έπακρο (βόλτα, παραλία, μπανιο κτλ). Αλλιώς άσ'τα να πάνε και μ'αυτή. :cry
Να σου πω. Εγώ είμαι από αυτούς που κοιμούνται με ανοικτό παράθυρο ακόμα κι όταν έξω έχει παγωνιά. Οι πόρτες κλείνουν μόνον όταν έχει κατακλυσμό για πρακτικούς λόγους. Αναφορικά με το καλοκαίρι, κάπου έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το γεγονός ότι σπανίως βλέπω πια ανθρώπους στις βεράντες. Όσο μεγαλώνουν οι βεράντες, τόσο λιγότερο κόσμο βλέπεις σ' αυτές. Αν δεις, γιατί τα πάντα κλείνουν ερμητικά μην τυχόν και μπει μέσα στο σπίτι κάτι που να θυμίζει την εποχή. Θερμοκρασίες νοσοκομείου. :)

Για να μην πω για την περίοδο του καλοκαιριού που το 38άρι θεωρείται κάτι σαν επικείμενος σεισμός αλλά ο κόσμος ξεχύνεται στις παραλίες για να πάρει μια ανάσα δροσιάς και στους 1000 οι 950 κάνουν ενεργειακή :P ηλιοθεραπεία και μέσα στο νερό είναι μόνον οι πολύ μικρές και πολύ μεγάλες ηλικίες. Κακά τα ψέματα, όλες οι εποχές είναι όμορφες αλλά ειδικώς για το καλοκαίρι ισχύει αυτό που λες. Απολαμβάνεις τα θετικά του, μόνον όταν έχεις ελεύθερο χρόνο και δυνατότητα ευχάριστης αξιοποίησης του.

Στο αφιερώνω. :wink

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Άλλοι κανουν λεύκανση πρωκτου και άλλοι μαύρισμα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 21:06 Άλλοι κανουν λεύκανση πρωκτου και άλλοι μαύρισμα.
Άλλοι είναι κλειτοριδικοί και άλλοι κολπικοί :wink
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Feindflug έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 17:33 Να τοποθετηθεί ο yoga master τύπος, Beria.

Πρόκειται περί της Στάσεως του Πρωκτού;

Αληθεύει ότι έμεινε 6 ολόκληρες ώρες σε αυτήν την στάση ένα καυτό πρωινό του Ιουλίου, με αποτέλεσμα να ξεκλειδώσει όλα τα τσάκρα και να του σηκωθεί η κουνταλίνι σε πρωτόγνωρα επίπεδα;
:lol: :lol: :lol:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Ο ηλιος είναι πολυ σημαντικος για την ευτυχία μας, κάτι με βιταμινες κ παπαριες :a108: :D

Γι αυτο έχεις Latin lover και English patient που είχε πει κ ο πωςτονλενε με το DNA
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Η τεχνητή ζέστη είναι επικίνδυνη στην οδήγηση, το χειμώνα ανοίγω λίγο το παράθυρο να με χτυπάει λίγο το κρύο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”