Να συντονιστούμε βρε παιδί μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξενέρωσα
Re: Ξενέρωσα
Εύθικτους που τα παίρνουν εύκολα δεν θέτε, πληκτικούς που σας κάνουν να ξενερώνετε δε θέτε, τι στο καλό θέτε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 15:10 "θέλω αναληφθείν"
Τι τα θες τα περί διαγραμμάτου αφού δεν το κατέχεις το άθλημα;
Γράψε "αναληφθήναι" να είσαι μέσα και να μην ξενερώνουμε κι εμείς για άλλους λόγους...
Αφού λύσαμε όλα τα άλλα ,το απαρέμφατο παθητικού αορίστου α' μάς έμεινε.
Πιτες (με Τ ) θελουμεΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 15:33 Εύθικτους που τα παίρνουν εύκολα δεν θέτε, πληκτικούς που σας κάνουν να ξενερώνετε δε θέτε, τι στο καλό θέτε;
Να συντονιστούμε βρε παιδί μου.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ακόμα και οι μισόλογοι (και όχι φιλόλογοι) πάντως αναγνωρίζουν ότι ακριβώς πριν καν σκεφθούν να λύσουν "όλα τα άλλα", οφείλουν να δουν πώς βρίσκονται από ορθοέπεια μεριάΣτύγιος έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 15:35ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 15:10 "θέλω αναληφθείν"
Τι τα θες τα περί διαγραμμάτου αφού δεν το κατέχεις το άθλημα;
Γράψε "αναληφθήναι" να είσαι μέσα και να μην ξενερώνουμε κι εμείς για άλλους λόγους...
Αφού λύσαμε όλα τα άλλα ,το απαρέμφατο παθητικού αορίστου α' μάς έμεινε.
Αυτόνόητο αλλά θέλει φαίνεται διευκρίνηση...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ε, μα δεν τα έχει πει ο Αριστοτέλης;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 15:33 Εύθικτους που τα παίρνουν εύκολα δεν θέτε, πληκτικούς που σας κάνουν να ξενερώνετε δε θέτε, τι στο καλό θέτε;
"Μεσότης τις άρα εστίν η αρετή"
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ πάντως σε γουστάρω, να ξες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ο Χόρχε έχει ως πρότυπο τον Σωκράτη.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 15:41Ε, μα δεν τα έχει πει ο Αριστοτέλης;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 15:33 Εύθικτους που τα παίρνουν εύκολα δεν θέτε, πληκτικούς που σας κάνουν να ξενερώνετε δε θέτε, τι στο καλό θέτε;
"Μεσότης τις άρα εστίν η αρετή"
Μέγας μαιευτήρ λέμε.
Το πάει από δω, το πάει από κει και μέχρι να βγει το δικό του παιδί, γκαστρώνει όλους τους άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο

- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
"και μέχρι να βγει το δικό του παιδί, γκαστρώνει όλους τους άλλους."
Εμ εδώ είναι το φάουλ: πώς είναι δυνατόν να γκαστρώνεις συλλογικά και να βγάζεις ιδιωτικό/προσωπικό τέκνο;
Εμ εδώ είναι το φάουλ: πώς είναι δυνατόν να γκαστρώνεις συλλογικά και να βγάζεις ιδιωτικό/προσωπικό τέκνο;