Είναι μεγάλος ο 35άρης.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 19:48Σε νιώθω τυπε το επαθα κ γω. Δε με ενδιέφερε ερωτικά το κορασιο αλλά με πλήγωσε που μου μιλησε στον πληθυντικό. Γυρω στα 17 αυτη, τα διπλα εγω. Ηταν μια μαχαιρια στην καρδια, νομίζω η πρώτη φορα μετα την ανακάλυψη των πρώτων ασπρων τριχών, ότι πλεον ειμαι μεγαλος, ειμαι ακριβώς αυτό, όπως βλεπαμε εμεις τους 35αρηδες στα 20: μεγάλουςΑσέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 10:00 μπηκα να γραψω οτι δε με πληγωνει τιπτα, ειμαι γρουν.
αλλα διαβαζοντας την πρωτη επιλογη, θυμηθηκα την πρωτη φορα που με αποκαλεσε "κυριο" ενα κορτσουδ, και επρεπε να το παρω αποφαση οτι μεγαλωσα και δεν ειμαι πλεον εφηβος-δεν ειναι για τα δοντια μου το κορτσουδ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
- hellegennes
Re: Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Von Mackensen
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:56 "Πρεπει να φυγεις".....και μολις ειχα μπει.![]()
Spoiler
......μετα ακουσα και εγω την πορτα εισοδου να ανοιγει και εφυγα ...κακην --κακως
Από που από το μπαλκόνι;
Ναι και δεν έχω απατήσει ποτέ τη γυναίκα μου ,τιμή μου και καμάρι μουΛεγεών έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 20:12 Αν έχω καταλάβει καλά ο Στύγιος ήταν νυμφευμένος εκείνη την περίοδο.
Από τη ζήλια της ήταν σίγουρα.
Εγώ στα δυο έχω πάθει εμπλοκή αλλά εμφανισιακά τρώω μάτια ψάρια !!
~~¥~~
"Ο Onslaught είναι ο πιο ισχυρός τηλεπαθητικός στο Marvel Universe. Αλλά είναι μια τρίχα απ' τα αρχίδια μπροστά στον Doctor Manhattan."hellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:55 Το νήμα είναι για τους κυρίους του φόρουμ. Παρακαλώ να καταθέσετε την πικρία σας με πάσα ειλικρίνεια.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν έχει άδικο.Manos87 έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 20:32"Ο Onslaught είναι ο πιο ισχυρός τηλεπαθητικός στο Marvel Universe. Αλλά είναι μια τρίχα απ' τα αρχίδια μπροστά στον Doctor Manhattan."hellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:55 Το νήμα είναι για τους κυρίους του φόρουμ. Παρακαλώ να καταθέσετε την πικρία σας με πάσα ειλικρίνεια.
Ο Στυγιος εγεννηθη νυμφευμενοςΛεγεών έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 20:12 Αν έχω καταλάβει καλά ο Στύγιος ήταν νυμφευμένος εκείνη την περίοδο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΜπλεΜπουμπυς
O Mπουμπυς δεν φευγει ποτε απο το μπαλκονι....απο την πορτα κακην-κακως μεν ,κυριος δε.Von Mackensen έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 20:15ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:56 "Πρεπει να φυγεις".....και μολις ειχα μπει.![]()
Spoiler
......μετα ακουσα και εγω την πορτα εισοδου να ανοιγει και εφυγα ...κακην --κακως
Από που από το μπαλκόνι;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Φυσικά και δεν έχει άδικο. Αλλά και να είχε η απάντηση είναι μiα. The next one won't land at your feet.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 20:35Δεν έχει άδικο.Manos87 έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 20:32"Ο Onslaught είναι ο πιο ισχυρός τηλεπαθητικός στο Marvel Universe. Αλλά είναι μια τρίχα απ' τα αρχίδια μπροστά στον Doctor Manhattan."hellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:55 Το νήμα είναι για τους κυρίους του φόρουμ. Παρακαλώ να καταθέσετε την πικρία σας με πάσα ειλικρίνεια.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
Καθόλου. Η συγκεκριμένη δεν ήταν καθόλου του ρομαντζουNull έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:49Από άρλεκιν πρέπει να είναι παρμένο
Και εμένα μου είχε πει η πρώην κάτι του στυλ "είσαι κακός άνθρωπος, δεν θέλω
να έχω σχέση με έναν κακό άνθρωπο". Μετά όταν τα ξανά βρήκαμε σε κάποια
φάση δεν θυμόταν να έχει πει τέτοιο πράγμα. Είχε ειπωθεί τέσσερις-πέντε φορές
εν τω μεταξύ.
Ποιος ψήφισε το τρία;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι ρε γλυκά, ρεσιτάλ δίνεις εσύ. Είσαι ο μόνος που γενικεύεις με τέτοιον τρόπο. Οι υπόλοιποι μιλάνε για συγκεκριμένες καταστάσεις. Ο μισογύνης που γενικεύει είσαι και πάλι εσύ.
Εντωμεταξυ ρε θεία Μάρω, μας το παίζεις βαρύ πεπόνι και τελικά είσαι ένα νιαρ, ένα γλυψ και 2 ζουζουνιές υπόθεση. Σκληρέ!
Πάντως αυτό που λέει ο 666 ισχύει για πολλούς, ότι δηλαδή περνάμε καλύτερα όταν είμαστε μόνοι. Ίσως έχει να κάνει με το ότι όντας μόνος-η δεν εχεις προσδοκιες
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ερώτηση από γυναίκα που σκοτώνει και σε αφήνει με βαθύτατο ψυχολογικό χάοςhellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 16:55 Το νήμα είναι για τους κυρίους του φόρουμ. Παρακαλώ να καταθέσετε την πικρία σας με πάσα ειλικρίνεια.
"Τον έχεις μέσα;"
υγ
Ειδικά αν είσαι υποψιασμένος μικροτσούτσουνος
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Ίφιδα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 08:56Όχι ρε γλυκά, ρεσιτάλ δίνεις εσύ. Είσαι ο μόνος που γενικεύεις με τέτοιον τρόπο. Οι υπόλοιποι μιλάνε για συγκεκριμένες καταστάσεις. Ο μισογύνης που γενικεύει είσαι και πάλι εσύ.
Εντωμεταξυ ρε θεία Μάρω, μας το παίζεις βαρύ πεπόνι και τελικά είσαι ένα νιαρ, ένα γλυψ και 2 ζουζουνιές υπόθεση. Σκληρέ!
![]()
Πάντως αυτό που λέει ο 666 ισχύει για πολλούς, ότι δηλαδή περνάμε καλύτερα όταν είμαστε μόνοι. Ίσως έχει να κάνει με το ότι όντας μόνος-η δεν εχεις προσδοκιες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1888 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-