!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Εγω είμαι στον 7ο όροφο, 3 ριχτερ κάνει ,και κουνάει .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αν ήσουν όρθιος δεν τον πολυκαταλάβαινες, καλά εν κινήσει καθόλου.vantono έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 09:43 τί σεισμός ήταν αυτός ρε παιδια, που τον καταλάβατε σε όλη την Ελλάδα? Αθηνα καταλάβατε, Χανιά λέει ο ενας, Θεσσαλονικη κατάλαβε κατι λέει και ο άλλος, Πελοπόννησος σιγουρα θα καταλαβε (αν ισχύει για επίκεντρο Κύθηρα) κτλ κτλ. Βιομαγναστρικός σεισμός μιλάμε.
Αλλά κουνήθηκαν αντικείμενα όπως επίπεδη τηλεόραση, ποδήλατο περισσότερο από φωτιστικά.
Έλα και νόμιζα οτι είναι ιδέα μου
(δεν μου αρέσει δεν μου αρέσει δεν μου αρέεεεσειιιι)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγω 5ο, και μόλις τώρα είπε ενας συνάδελφος ότι κατι λιγο κατάλαβε να κουνησε. Αλλά παίζει να μην κατάλαβε και τίποτα και απλά να αυθυποβάλλεται τωρα που εμαθε για σεισμό. Ειναι και λίγο φάση Κατακουζηνού με το τρομπόνι ο συγκεκριμένος, οσον αφορά τους σεισμους γενικά.
Ήτανε κοντά στα Χανιά, γι'αυτο.vantono έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 09:43 τί σεισμός ήταν αυτός ρε παιδια, που τον καταλάβατε σε όλη την Ελλάδα? Αθηνα καταλάβατε, Χανιά λέει ο ενας, Θεσσαλονικη κατάλαβε κατι λέει και ο άλλος, Πελοπόννησος σιγουρα θα καταλαβε (αν ισχύει για επίκεντρο Κύθηρα) κτλ κτλ. Βιομαγναστρικός σεισμός μιλάμε.
https://flashnews.gr/post/408778/poly-d ... e-ta-xania
Εγώ είμαι στον τρίτο όροφο (στην Αθήνα) και τον κατάλαβα. Έχω άδεια σήμερα και όπως κοιμόμουν στον καναπέ δύο φορές κουνήθηκα σαν σε κούνια. Με νανούρισε.
όχι μόνο τον ένιωσα αλλά ήμουν και στη χέστρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είμαι στον πέμπτο αλλά μου φάνηκε πολύ σύντομος. Αν ήμουν όρθια ίσως και να μην τον καταλάβαινα.
https://www.liberal.gr/news/seismiki-do ... ira/275936«Το βάθος του σεισμού είναι αρκετά μεγάλο, επομένως μάλλον δεν θα έχει συνέχεια. Τέτοιοι σεισμοί δεν συνοδεύονται από μεγάλη μετασεισμική δραστηριότητα», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ευθύμιος Λέκκας, ενώ τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χθεσινό σεισμό στην Αλβανία.
Καθησυχαστικός ήταν και ο Κώστας Παπαζάχος, μιλώντας στο Θέμα FM, εξηγώντας πως τέτοιοι σεισμοί είναι συνηθισμένοι και λόγω του βάθους γίνεται αισθητός σε μεγαλύτερη απόσταση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ηταν ιδιαιτερα συντομος παντως αφου εδωσε την εντυπωση οτι εγιναν δυο σεισμοι.
Στον τεταρτο οροφο μια χαρα τον καταλαβαμε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αν βγεις στο μπαλκόνι και διαπιστώσεις ότι από κάτω σου έχεις 2 ορόφους και το ισόγειο, υπάρχει πρόβλημα.
Κι εμένα...το πρώτοΣουβλίτσα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 09:47 Έλα και νόμιζα οτι είναι ιδέα μου
Πάμε για δεύτερο
Καλή μετάνοια!!
Έγραψαν και αλλού ότι ήταν δύο. Κούνησε, σταμάτησε και ξανακούνησε.
Έχω δει εδώ και καιρό σε όνειρο ότι στην πολυκατοικία μου θα πέσει ο εξωτερικός τοίχος από τον τέταρτο, τον ακριβώς πάνω από μένα.
Έχω δει εδώ και καιρό σε όνειρο ότι στην πολυκατοικία μου θα πέσει ο εξωτερικός τοίχος από τον τέταρτο, τον ακριβώς πάνω από μένα.
ναι, πατρα κουνηθηκαμε.vantono έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 09:43 τί σεισμός ήταν αυτός ρε παιδια, που τον καταλάβατε σε όλη την Ελλάδα? Αθηνα καταλάβατε, Χανιά λέει ο ενας, Θεσσαλονικη κατάλαβε κατι λέει και ο άλλος, Πελοπόννησος σιγουρα θα καταλαβε (αν ισχύει για επίκεντρο Κύθηρα) κτλ κτλ. Βιομαγναστρικός σεισμός μιλάμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν ήταν δύο σεισμοί, ήταν δύο τύποι κυμμάτων που έφθαναν με χρονική διαφορά. Και ενδιάμεσα κουνούσε, αλλά ήταν μικρής έντασης η δόνηση και δεν την καταλαβαίνατε.under έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 10:14Δεν ηταν ιδιαιτερα συντομος παντως αφου εδωσε την εντυπωση οτι εγιναν δυο σεισμοι.
Εδώ πάντως δεν καταλάβαμε τίποτα, ενώ ο σεισμός τής Αλβανίας μας ξύπνησε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είμαι αρκετά δυνατός και άνετος. Αλλά εμφανισιακά μοιάζω με φριτέζα.
We said if she 'd stop hooking I' d stop killing people. I guess we were aiming high.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις