!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπαλληλος του Σορος η υπευθυνη για την εγκατασταση των ασυνοδευτων προσφυγοπουλων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Υπαλληλος του Σορος η υπευθυνη για την εγκατασταση των ασυνοδευτων προσφυγοπουλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 11:46
Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 11:39 Υπαρχουν παντως ακομη αριστεροι που ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να καταλαβουν πως ο καπιταλισμος υποστηριζει και οργανωνει την ολη φαση για να εχει φτηνα εργατικα χερια και να αγνοησει ετσι και τυχον ξεσηκωμους των ντοπιων εργατων που με νεοφιλελευθερισμο θα βλεπουν τους μισθους τους να συμπιεζονται διαρκως προς τα κατω.

.
διαφωνώ ως προς τον λόγο που το σύστημα προωθεί τη μαζική μετανάστευση
έχω ξαναγράψει πως ο στόχος τους είναι το εθνος-κράτος
συμπαγείς εθνικοί πληθυσμοί με κοινα χαρακτηριστικά αποτελούν εμπόδιο στην πραγμάτωση του σύγχρονου καπιταλισμού και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών
στόχος τους είναι η δημογραφική αλλοίωση, η δημιουργία πληθυσμών χωρίς ταυτότητα, εύκολα χειραγωγήσιμων, άβουλων καταναλωτών

Το ίδιο πράγμα λέτε βασικά και υπάρχουν και μερικές άλλες αλλαγές όπως η εφεύρεση των πυρηνικών όπλων. :D Την εθνική ομοιογένεια την ήθελαν τα κράτη του παρελθόντος διότι συγκροτούσαν μεγάλους στρατούς υποχρεωτικής θητείας και ήθελαν ενιαίο πνεύμα σε όλο τον πληθυσμό για να διευκολύνεται η πειθαρχία και το εθνικό φρόνημα σε περίπτωση πολέμου.
Με τα πυρηνικά όπλα αποκλείσθηκε το ενδεχόμενο πολέμου μεταξύ ανεπτυγμένων χωρών με παραδοσιακούς στρατούς.Ο πόλεμος ή θα είναι πυρηνικός και καταστροφικός ή δεν θα γίνει.Για αποικιακού τύπου πολέμους αρκούν μισθοφορικοί στρατοί.Τα ισχυρά κράτη δηλαδή δεν έχουν την ίδια ανάγκη εθνικής ομοιογένειας που είχαν μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνος.
Δημοκράτης

Re: Υπαλληλος του Σορος η υπευθυνη για την εγκατασταση των ασυνοδευτων προσφυγοπουλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

aljawn έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 11:52 Κοίτα, με βάση το ξυράφι η Αγαπηδάκη ήταν φουλ αντισύριζα, και αυτό είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για διορισμό στην Κουληλάνδη.

ΥΓ. Όχι. δεν εμπ1 ρε μλκς, έλεος, ξεπεράστε τα φετίχ με τις μιλφ δασκάλες.
το να είσαι αντιζαίος είναι μια χαρά αξιοκρατικό κριτήριο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 11:50
Τι έγινε ζαιε, έχασε την κουτάλα ο σύριζα και τώρα έγινες οπαδός του χριστςμπορου ή του πακοστανολιακου;

ΑΝΕΛ ημουν οχι ζαιος.

Και με κανενα κομμα δεν ειμαι σε αυτη τη φαση ακριβως γιατι δεν εχω αναγκη και κανενα.

.
Δημοκράτης

Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 12:02
Τι έγινε ζαιε, έχασε την κουτάλα ο σύριζα και τώρα έγινες οπαδός του χριστςμπορου ή του πακοστανολιακου;

ΑΝΕΛ ημουν οχι ζαιος.

Και με κανενα κομμα δεν ειμαι σε αυτη τη φαση ακριβως γιατι δεν εχω αναγκη και κανενα.

.
είπε ο μπάρμπας μου ο ψεύτης
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Εθνική συντονίστρια; Τίνος έθνους; Ταυτότητα και ψάξιμο μέχρι δέκα γενιές πίσω. :003:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 12:04

ΑΝΕΛ ημουν οχι ζαιος.

.

Τα λεφτα ειναι στη ΝΔ και στις ΜΚΟ. Αν ειχα αναγκη απο λεφτα δεν θα ειχα υποστηριξει τους εντελως αφραγκους ΑΝΕΛ αλλα θα ειχα χωθει ειτε στη Νουδουλα ειτε σε καποια ΜΚΟ του Σορος.

Καταλαβες μποτακι;

Μπες τωρα στην τρυπα σου και ασε μας να συνεχισουμε τη συζητηση.

.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Εξαιρετική επιλογή! Εύγε στον Πρωθυπουργό και το επιτελείο του
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δημοκράτης

Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 17:07
Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 12:04

ΑΝΕΛ ημουν οχι ζαιος.

.

Τα λεφτα ειναι στη ΝΔ και στις ΜΚΟ. Αν ειχα αναγκη απο λεφτα δεν θα ειχα υποστηριξει τους εντελως αφραγκους ΑΝΕΛ αλλα θα ειχα χωθει ειτε στη Νουδουλα ειτε σε καποια ΜΚΟ του Σορος.

Καταλαβες μποτακι;

Μπες τωρα στην τρυπα σου και ασε μας να συνεχισουμε τη συζητηση.

.
Ευτυχώς που το είπες έτσι ακριβώς όπως είναι και το κατάλαβα γιατί σε νόμιζα για ζαιο σε υπηρεσία τόσο καιρο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 17:19
Ευτυχώς που το είπες έτσι ακριβώς όπως είναι και το κατάλαβα γιατί σε νόμιζα για ζαιο σε υπηρεσία τόσο καιρο

Αν ημουν σε υπηρεσια μπαγασακο δεν θα εβγαζα βιβλιο με αντιπαγκοσμιοποιητικες θεσεις, ουτε θα ειχα αρθρογραφια υπερ Τραμπ και Σαλβινι.

Στον κοσμο φυσικα τον δικο σου μονο εγω υποστηριξα τον ΣΥΡΙΖΑ και οχι οι ΑΝΕΛ συνολικα. :lol:

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 26 Νοέμ 2019, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 11:05 Εν τω μεταξυ:

α) Τα "ασυνοδευτα προσφυγοπουλα" ειναι σε αρκετες περιπτωσεις ενηλικες 18-22 χρονων που επειδη δεν εχουν χαρτια ισχυριζονται οτι ειναι 16-17.
Και εγώ που νόμιζα ότι είναι τίποτα οχτάχρονα που ξεκίνησαν από το Πακιστάν μόνα τους να πάνε Γερμανία να πιουν γάλα; Ο σανός που μας ταΐζουν φταίει. Και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τέτοιου είδους άρθρα...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 17:51

α) Τα "ασυνοδευτα προσφυγοπουλα" ειναι σε αρκετες περιπτωσεις ενηλικες 18-22 χρονων που επειδη δεν εχουν χαρτια ισχυριζονται οτι ειναι 16-17.
Και εγώ που νόμιζα ότι είναι τίποτα οχτάχρονα που ξεκίνησαν από το Πακιστάν μόνα τους να πάνε Γερμανία να πιουν γάλα; Ο σανός που μας ταΐζουν φταίει. Και οι φωτογραφίες που συνοδεύουν τέτοιου είδους άρθρα...

Η χθεσινη Δημοκρατια τα ελεγε. Η ηλικια τους ειναι οτι δηλωσουν και εμεις το δεχομαστε. Οπου νεος και "ασυνοδευτο προσφυγοπουλο".

.
Δημοκράτης

Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 17:24
Δημοκράτης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 17:19

Αν ημουν σε υπηρεσια μπαγασακο δεν θα εβγαζα βιβλιο με αντιπαγκοσμιοποιητικες θεσεις, ουτε θα ειχα αρθρογραφια υπερ Τραμπ και Σαλβινι.

Στον κοσμο φυσικα τον δικο σου μονο εγω υποστηριξα τον ΣΥΡΙΖΑ και οχι οι ΑΝΕΛ συνολικα. :lol:

.
Έχει φάση που μας πουλάς το παραμύθι ότι ήσουν ανελ και όχι ζαιος λες και ειναι λιγότερο προβληματικό :lol:
Που κανονικός ζαιος εισια απατεώνα και για αυτό μας τα έκανες νταούλια και με τις εκλογές και με τα Σκόπια
Δημοκράτης

Αρίστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 19:22
Εμπεδοκλής έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 17:51

Η χθεσινη Δημοκρατια τα ελεγε. Η ηλικια τους ειναι οτι δηλωσουν και εμεις το δεχομαστε. Οπου νεος και "ασυνοδευτο προσφυγοπουλο".

.
Μη λέτε ρε μπαφουφες υπάρχει τρόπος ελέγχου της ηλικίας με ακτυνογραφιες στόματος και γονάτων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”