Έτσι είναι. Ήμουν μικρός κι αθώος.Feindflug έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:33Ξέρεις πολλές να αυτοκτόνησαν για τέτοιους λόγους, τύπε; Οι περισσότεροι είναι άνδρες σε αυτές τις περιπτώσεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:23Δεν θέλω να το πω αλλά συμφωνώ με Άγι. Στα 20 ήμουν κι εγώ μαλάκας όπως εσύ. Είχα μια μαλάκω που μ' έπαιζε. Όποτε της έλεγα να τελειώνουμε απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. 4 χρόνια πήγε αυτό. Τελικά την παράτησα. Την είδα μετά από χρόνια. Τι κάνεις; Δεν αυτοκτόνησες τελικά;
Απορώ πώς και γιατί τραγούδησε η Κωνσταντίνα το Δηλητήριο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
- Sid Vicious
Aν και περισσότερο με διασκέδασε παρά με πλήγωσε καθώς εκτιμώ την ζώσα τέχνη, κάθομαι κάποια στιγμή έξω για καφέ με μια με την οποία τότε ήμουν σφόδρα ερωτευμένος. Παραγγέλνει αυτή μια μαργαρίτα κι ένα παγωτό και εγώ μια λεμονάδα. Φέρνει λοιπόν τα ποτά και το παγωτό και αυτή κάθεται με εκείνο το ψυχρό αδιάφορο ύφος που δεν προμηνύει τίποτα ευχάριστο, της παίρνω και μια κουταλιά από το παγωτό της και ξάφνου μια στιγμή γυρνάει θυμωμένη και με λέει: "Με εκνευρίζει πολύ σε σένα κάτι παιδιάστικα πράγματα που κάνεις καμιά φορά, που πινεις τον καφέ γλυκό, που σαν παιδάκι πίνεις λεμοναδίτσα και που θες να τρως παγωτά!".
"Το έχεις καταλάβει ότι σαγηνεύομαι από τη τρέλα ε;" απάντησα και μετά ανοίξαν οι πύλες της κολάσεως
"Το έχεις καταλάβει ότι σαγηνεύομαι από τη τρέλα ε;" απάντησα και μετά ανοίξαν οι πύλες της κολάσεως
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
Από άρλεκιν πρέπει να είναι παρμένο
Και εμένα μου είχε πει η πρώην κάτι του στυλ "είσαι κακός άνθρωπος, δεν θέλω
να έχω σχέση με έναν κακό άνθρωπο". Μετά όταν τα ξανά βρήκαμε σε κάποια
φάση δεν θυμόταν να έχει πει τέτοιο πράγμα. Είχε ειπωθεί τέσσερις-πέντε φορές
εν τω μεταξύ.
Ποιος ψήφισε το τρία;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γιατί δεν της ξαναμίλησες;Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:47 Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
- hellegennes
Α, ναι. Το έχω ακούσει άπειρες φορές.Γιάννης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 10:24 1. "Είσαι καλό παιδί" (Μετάφραση: "δεν πρόκειται να με πηδήξεις ποτέ")
Με πληγώνει πολύ περισσότερο από το «άντε γαμήσου, εγωπαθή μαλάκα» που συνήθως έρχεται την πρώτη εβδομάδα μετά το σεξ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μαλλον ειναι μονογαμικοςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:51Γιατί δεν της ξαναμίλησες;Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:47 Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΚακωςΣτύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:47 Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
'Ετσι κάνουν οι άντρηδοι ,δεν επεμβαίνουν στα ζευγάρια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:51Γιατί δεν της ξαναμίλησες;Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:47 Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
- hellegennes
Εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο γραμμή στήριξης από την πρώτη φορά που θα το έλεγε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:23 Δεν θέλω να το πω αλλά συμφωνώ με Άγι. Στα 20 ήμουν κι εγώ μαλάκας όπως εσύ. Είχα μια μαλάκω που μ' έπαιζε. Όποτε της έλεγα να τελειώνουμε απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
"Πρεπει να φυγεις".....και μολις ειχα μπει.
Spoiler
......μετα ακουσα και εγω την πορτα εισοδου να ανοιγει και εφυγα ...κακην --κακως
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
περασες καλα ;Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:55'Ετσι κάνουν οι άντρηδοι ,δεν επεμβαίνουν στα ζευγάρια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:51Γιατί δεν της ξαναμίλησες;Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:47 Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γιατι ρε φιλε; δηλαδη στο μουγγο την πηδαγες μετα; ενταξει καλο ειναι να μην μιλας πολυ, αλλα οχι και καθολου.Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:47 Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
δεν πιστευω να εννοεις οτι δεν την πηδαγες μετα, και εχασες την καλυτερη δυνατη κατασταση που μπορει να ζει ενας αντρας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μονο αν ειναι κανας φιλος, οποτε θαπρεπε να του ξηγηθεις. αν ειναι αγνωστος, δεν νοειται επεμβαση.Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:55'Ετσι κάνουν οι άντρηδοι ,δεν επεμβαίνουν στα ζευγάρια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:51Γιατί δεν της ξαναμίλησες;Στύγιος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:47 Άμα είναι να το μαλακίσουμε:"Σε θέλω , αλλά θέλω και τον γκόμενο μου" από καθηγήτρια φίλη,δεν της ξαναμίλησα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 18 Απαντήσεις