Μετά, τύπε, θα ήταν μακριά το μποεμ, το λε ζαζού, οι ταβέρνες και το εμπορικό κέντρο.Άλεξλαμπ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 09:30 Βρίσκω την αναλογία 9 στους 10 υπερβολική. Δεν ξέρω πως μετριέται στατιστικά αλλά τα περισσότερα παιδιά που βλέπω μια χαρά αθλητικά είναι.
Είναι η νοοτροπία μας τέτοια. Κάποιος που δουλεύει Σίνδο θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο και φθηνότερο σπίτι στα Διαβατά ή σε χωριό κάπου εκεί κοντά και να είναι στη δουλειά του σε 10 λεπτά. Την Τετάρτη άνοιξαν και τα διόδια στην εξωτερική περιφερειακή και θα γίνει χαμός στους παράπλευρους δρόμους και στα Διαβατά.Feindflug έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:16Εμ βέβαια, θέλουμε να μένουμε Πυλαία και Καλαμαριά και να δουλεύουμε Σίνδο και Κιλκίς.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:13
Δεν ειναι μονο το ωραριο στη δουλειά. Ναι οι περισσότεροι δουλεύουν πχ 8ωρο, αλλα εχεις και τη μετακίνηση και το unpaid preparation. Αν πας Κηφισίας ενα απόγευμα Πέμπτης κατά τις 6 που σχολάει ο κόσμος θα καταλάβεις.. αν μενεις μακριά απο τη δουλειά σου, κλαφτα, θες ενα τριωρο ακομα κ ξαφνικά 11 ωρες το 24ωρο ειναι αφιερωμένες στη δουλειά..
Μετά "δεν έχουμε χρόνο, ακριβή η βενζίνη" και λοιπά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς
Δεν αναπνέουν μόνο οι κομμωτές λακ. Υπάρχουν πιο ανθυγιεινά επαγγέλματα π.χ. του οδοντιάτρου.
Δεν διαφωνώ,στο παράδειγμά μας όμως αναφερόμαστε σε κομμωτή vs δικηγόρου.
Feindflug έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:18Μετά, τύπε, θα ήταν μακριά το μποεμ, το λε ζαζού, οι ταβέρνες και το εμπορικό κέντρο.Άλεξλαμπ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 09:30 Βρίσκω την αναλογία 9 στους 10 υπερβολική. Δεν ξέρω πως μετριέται στατιστικά αλλά τα περισσότερα παιδιά που βλέπω μια χαρά αθλητικά είναι.
Είναι η νοοτροπία μας τέτοια. Κάποιος που δουλεύει Σίνδο θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο και φθηνότερο σπίτι στα Διαβατά ή σε χωριό κάπου εκεί κοντά και να είναι στη δουλειά του σε 10 λεπτά. Την Τετάρτη άνοιξαν και τα διόδια στην εξωτερική περιφερειακή και θα γίνει χαμός στους παράπλευρους δρόμους και στα Διαβατά.Feindflug έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:16
Εμ βέβαια, θέλουμε να μένουμε Πυλαία και Καλαμαριά και να δουλεύουμε Σίνδο και Κιλκίς.
Μετά "δεν έχουμε χρόνο, ακριβή η βενζίνη" και λοιπά.
* τυπισα δεν λεει οτι ειναι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η ένσταση μου με τον Stalker ήταν ότι η υγεία ενός ατόμου σχετίζεται με την διατροφή και τη άσκηση, όχι με το πόσες ώρες διάβαζες στο σχολείο. Οk, κουρέας θα ήταν καλύτερη επιλογή από τον κομμωτή για το επιχείρημα μου.Papa John έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:00 Δεν διαφωνώ,στο παράδειγμά μας όμως αναφερόμαστε σε κομμωτή vs δικηγόρου.
Δεν το 'ξερα, ρεμπετότυπε.Αγις έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:08Feindflug έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:18Μετά, τύπε, θα ήταν μακριά το μποεμ, το λε ζαζού, οι ταβέρνες και το εμπορικό κέντρο.Άλεξλαμπ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 09:30 Βρίσκω την αναλογία 9 στους 10 υπερβολική. Δεν ξέρω πως μετριέται στατιστικά αλλά τα περισσότερα παιδιά που βλέπω μια χαρά αθλητικά είναι.
Είναι η νοοτροπία μας τέτοια. Κάποιος που δουλεύει Σίνδο θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο και φθηνότερο σπίτι στα Διαβατά ή σε χωριό κάπου εκεί κοντά και να είναι στη δουλειά του σε 10 λεπτά. Την Τετάρτη άνοιξαν και τα διόδια στην εξωτερική περιφερειακή και θα γίνει χαμός στους παράπλευρους δρόμους και στα Διαβατά.![]()
* τυπισα δεν λεει οτι ειναι ;
Dein Herz, meine Gier
Δεν έχετε ιδέα από επικίνδυνες δουλειές, τύποι.Bipsco έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 17:54Δεν αναπνέουν μόνο οι κομμωτές λακ. Υπάρχουν πιο ανθυγιεινά επαγγέλματα π.χ. του οδοντιάτρου.
Dein Herz, meine Gier
Κανεις δεν γνωριζει - μην ξεχναμε την Νταρνακειον ρήσιν
'' Φοβου τις Δαναιδες και θηλεων νικ φερουσες ''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν ο Άλεξλαμπ είναι γυναίκα εγώ κόβω ένα απ' τα αρχίδια μου.
Υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί και είδη επικινδυνότητας.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:27 Αν ο Άλεξλαμπ είναι γυναίκα εγώ κόβω ένα απ' τα αρχίδια μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Πουστιά. Έχεις 6.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:27 Αν ο Άλεξλαμπ είναι γυναίκα εγώ κόβω ένα απ' τα αρχίδια μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κρατάω και μια πισινή για παν ενδεχόμενο.hellegennes έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:45Πουστιά. Έχεις 6.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 18:27 Αν ο Άλεξλαμπ είναι γυναίκα εγώ κόβω ένα απ' τα αρχίδια μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 24 Απαντήσεις