!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Πορφύριε εσύ;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 09:58 Σφίξαν τα γάλατα με αυτόν τον ιιιιιιιιιιιιιιι
https://voca.ro/3cxPBSlAXl0
δεν έχεις δει αυτό το νήμα;
viewtopic.php?f=18&t=4835
Re: Πχορουμ έχεις σσσςςςςσσσσσσςςςςςςςςςςς
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 12:36 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν το είδα σαν διαγωνισμό. Με ενέπνευσε η ντιλιβερού και μπήκα. Πέρα από το αστείο όμως, υπάρχουν όντως ωραίες φωνές στο φόρουμ και προσωπικώς θα γούσταρα πολύ να έβλεπα μια διαδικτυακή συνεργασία μεταξύ αυτών που το έχουν και κατά τα φαινόμενα, το χαίρονται στ' αλήθεια. Και φυσικά, το γουστάρουμε κι εμείς.![]()
Πως θα σας φαινόταν μια φάση διαδικτυακής συνεργασίας μεταξύ των κυρίων/κυριών που παίζουν έγχορδα και τραγουδούν; Να φτιάξουν ένα μουσικό χαλί και πάνω σ' αυτό να αρχίσουν να προσθέτουν πρώτες, δεύτερες, τρίτες φωνές. Θα μπορούσαν να κάνουν διασκευή σε κάποιο τραγούδι ή κάποιο δικό τους.
Δεν το' χω καθόλου με τα τεχνικά αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει.
Την είχα πρώτος αυτήν την ιδέα αλλά δεν έχει καμμία απολύτως σημασία, σημασία έχει ότι είναι πολύ γαμάτη ιδέα και το ότι είμαστε μάλλον τυχεροί που ζούμε σε μία εποχή μέσα στην οποία έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι τέτοιο.
Δε ξέρω άμα σας το πα αλλά έχω στήσει πριν λίγες μέρες και ένα δικό μου file server για να παίζω, τα αρχεία σας είναι ασφαλή μαζί μου, οι Γερμανοί είναι φίλοι μας κτλ, θέλω να πω τέρμα οι δικαιολογίες.
Λουλού θα σε κάνω μεγάλη φίρμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν είμαι το μπιγκ μπραδερ βρε σύ, για το τι κάνουν εκτός φόρουμ.hellegennes έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 08:21Αυτοί που κοιμούνται στις 4 και ξυπνάνε στις 8 σαν τι πιάνουν;lyna έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 04:55 Ξέρεις τι μπορώ να κάνω; Να ανοίξω νήμα : ποιος /α κάνει λογκ ιν πρώτος το πρωί![]()
Είναι κάνα δυο που ξυπνάνε 5-6
~~~~~~~~~~<.
Χίο άνθρωπε πάμε για επανεκτέλεση , σε τραγούδι
~~¥~~
-
the comet the course the tail
καλημέρα σας
-
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ταλεντάρες, και να τραγουδάμε στα νταμάρια, που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Κλυνν.
Ordem e Progresso.
Εν τω μεταξύ λείπει ένας παλιός χρήστης που στα μουσικά είχε πολύ μεράκι και στις radio days του φλώρουμ περνούσαμε θεϊκά. Νομίζω, αν ήταν ο navajo στο νήμα, θα πέρναγε τέλεια.
Ordem e Progresso.
Σίγουρα ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=84 τραγουδάει στην βάρκα του όταν αρμενίζει στο πέλαγος.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
-
φευγάτος είμαι φίλε
για βάλε λινκ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-