μίλα καλύτερα μωρή γεροντοκόρη, που πρέπει ντε και καλά να ψηφίσω σε ένα τρολλοτόπικ αλλιώς είμαι σε τρύπα, όξω από δω χάμουΑγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:06βγειτε απο τις τρυπες σας και αφηστε τις παπαριεςΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:03Πυτε πιο πολυ σαν δριμύ κατηγορώ στην νυχτα ακούστηκε παρα στηριξη στην τζουνοΑγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 22:48 παπαρες που δεν γραφετε τι ψηφιζετε η το παιζετε διπλο ταμπλω παρτε παραδειγμα απο καποια που εχει ''αρχιδια'' δλδ το Κουλ λλουρι που δεν μασαει - δεν κανει πολιτικη της πλακας .
Χιχιχι, συσεναον μοουντ οφ, χιχιχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
4. PNTM (Προημιτελικοί) Juno - νύχτα
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Re: 4. PNTM (Προημιτελικοί) Juno - νύχτα
δεν πειθεις ρουλη τραβα στην τρουπα σουΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:02μίλα καλύτερα μωρή γεροντοκόρη, που πρέπει ντε και καλά να ψηφίσω σε ένα τρολλοτόπικ αλλιώς είμαι σε τρύπα, όξω από δω χάμουΑγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:06βγειτε απο τις τρυπες σας και αφηστε τις παπαριεςΝτεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:03
Πυτε πιο πολυ σαν δριμύ κατηγορώ στην νυχτα ακούστηκε παρα στηριξη στην τζουνο
Χιχιχι, συσεναον μοουντ οφ, χιχιχι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό να λέγεται!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 22:34 Τζούνο.
Άσχετα αν σου αρέσει ή όχι έχει χαρακτήρα.(και δεν εννοώ καλό ή κακό) αλλά να υπάρχει κι όχι να είναι ρόλος.εικόνα κι άλλες μπουρδίτσες.
Δεν μου βγάζει δυναμισμό αλλά πάθος. Σε πολύ έντονο βαθμό. Σε συνδυασμό με την εργατικότητα -που θέλει λίγη βελτίωση ομολογώ- θα πετύχει πολλά.
Σίγουρα στις φωτογραφίσεις στο υγρό στοιχείο θα τα δώσει όλα.
Όλα είναι φανταστικά, αλλά προτιμώ το 1 και το 3.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 22:561οΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 22:38τι μαγιώ θα πρότεινες;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 22:34 Τζούνο.
...
2ο
3ο
4ο
(μπρος)
(πίσω)
![]()
Θα φορούσα πιο άνετα το 3, με πιάνει μια ανασφάλεια με τα στραπλες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Από τα σχόλια κατάλαβα πως πάει ψήφο-ψήφο.
Τι άλλο να κάνω, είπα τόσες φορές "παγκόσμια ειρήνη".
Μηχανικός έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:37 Εγώ δεν ψηφίζω γιατί υπεισέρχονται τα πολιτικά.
Η μία είναι κρυφοσυριζαία και άλλη είναι νεοδημοκρατισσα.
Ελπίζω να νόμισες το μαρκαρισμένο για εμένα, γιατί η άλλη επιλογή είναι ακόμα χειρότερη.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
πολύ φοβάμαι πως δεν πουλάει η παγκόσμια ειρήνη...Juno έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:31Από τα σχόλια κατάλαβα πως πάει ψήφο-ψήφο.
Τι άλλο να κάνω, είπα τόσες φορές "παγκόσμια ειρήνη".
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Juno έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:23Αυτό να λέγεται!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 22:34 Τζούνο.
Άσχετα αν σου αρέσει ή όχι έχει χαρακτήρα.(και δεν εννοώ καλό ή κακό) αλλά να υπάρχει κι όχι να είναι ρόλος.εικόνα κι άλλες μπουρδίτσες.
Δεν μου βγάζει δυναμισμό αλλά πάθος. Σε πολύ έντονο βαθμό. Σε συνδυασμό με την εργατικότητα -που θέλει λίγη βελτίωση ομολογώ- θα πετύχει πολλά.
Όλα είναι φανταστικά, αλλά προτιμώ το 1 και το 3.
Θα φορούσα πιο άνετα το 3, με πιάνει μια ανασφάλεια με τα στραπλες.
ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΦΟΡΑΣ;
- Northern Spirit
Σεξιστικα νηματα βλεπω..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
εριξα το tie braker στη νυχτα. νιωθω ενα παραξενο ταιριασμα των αντιθετων, εγω πρακτικος ορθολογιστης και πεζος, εκεινη ονειροπολα καλλιτεχνικη και ρομαντικη.
μπα, μαλλον θα σφαζομασταν, αλλα τουλαχιστον θα πηγαιναμε για κανα ψαρεμα.
μπα, μαλλον θα σφαζομασταν, αλλα τουλαχιστον θα πηγαιναμε για κανα ψαρεμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το πιο δύσκολο Πολ, ήθελα να το ρίξω και στις δύο γιατί τις συμπαθώ πολύ, μοναδικές στον τομέα τους, χωρίς νιαουρισματα. Τελικά ψήφισα Τζούνο για ποικιλομορφία στον τελικο

Τί βαρετός που θα ήταν ο κόσμος αν μας καταλάβαιναν όλοι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συνεχίζει φιφτι - φιφτι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Otto Weininger
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Φτυχώς δε χαιρετάει δωρικά...
-
Giorgos 574
Εγώ απλά ηλίθιες, έκανα μια συζήτηση μαζι της και με τόσες μπούρδες που διάβασα απόρησα πως την παίρνετε στα σοβαρά.Cavaliere έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 18:55 Εγώ κρατώ απόσταση κι από τις δύο, αν και θεωρώ τις ιδέες της Juno εγκληματικές και μισάνθρωπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos 574 την 26 Νοέμ 2019, 17:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση