Υπάνθρωποι, υπανάπτυκτοι,μιάσματα, παράσιτα της κοινωνίας οι γυφτοΡΟΜΑ και οι λαθροΟΡΚ που την βίαζαν.
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε την ποινή που έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών σε έναν αλλοδαπό δήθεν απαγωγέα, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση μητέρας Ρομά να «παραχωρήσει» έναντι του πάγιου ποσού των 10.000 ευρώ, αλλά και των 20 με 30 ευρώ ημερησίως, την 12χρόνη κόρη της, στους φίλους της αλλοδαπούς, προκειμένου να έρθουν σε σωματική επαφή με την ανήλικη. Ο ένας εκ των δύο εικονικών απαγωγέων καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικη, έναντι αμοιβής, σε κάθειρξη 6 ετών, χρηματική ποινή 50.000 ευρώ και σε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 3 χρόνια.
https://www.thepresident.gr/2019/11/25/ ... -000-eyro/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρομά «μάνα» πούλησε την 12χρονη κόρη της ως σκλάβα του σεξ για 10.000 ευρώ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ρομά «μάνα» πούλησε την 12χρονη κόρη της ως σκλάβα του σεξ για 10.000 ευρώ.
Η εθνικοτητα του δραστη μου ειναι αδιαφορη.Η ποινη για μια τετοια πραξη ειναι αρκετα μικρη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τι λε μωρέ μαλάκα τώρα;zteo έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 00:40 Η εθνικοτητα του δραστη μου ειναι αδιαφορη.Η ποινη για μια τετοια πραξη ειναι αρκετα μικρη.
Να τους σκοτώσουμε ρε, όλους να ούμε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή (ειτε για ρομα, ειτε για λευκούς, ειτε μαύρους, ειτε για πράσινους κλπ..).
Εξηγώ τους λόγους στο αντίστοιχο νήμα περί θανατικής ποινής.
Εξηγώ τους λόγους στο αντίστοιχο νήμα περί θανατικής ποινής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 6 Απαντήσεις