!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
- wooded glade
Re: Γυναικείες ατάκες που σας πλήγωσαν
Η μαμά μου, σε ένα από τα πρώτα μου ραντεβού.
Η έξοδος μετά της κορασίδος είχε ξεκινήσει από το σπίτι μου και βγήκε η μαμά στο διάδρομο και μου φώναζε "έλα πίσω να πιείς το γάλα σου".
Le terreur !
Η έξοδος μετά της κορασίδος είχε ξεκινήσει από το σπίτι μου και βγήκε η μαμά στο διάδρομο και μου φώναζε "έλα πίσω να πιείς το γάλα σου".
Le terreur !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θες να σου δείξω το πουλί μου;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Όχι γτ μιλάμε χειρότερα ( εμεις οι γυναικεσ) αλλά γτ όλα αυτά τα προβλήματα τα έχετε αν σας αρέσει η άλλη. Αν είναι μια απλή ημέρα κάνετε σαν να είμασταν μαζί φαντάροι . :-/
Too much testo too much testo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lyna την 25 Νοέμ 2019, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~~¥~~
wooded glade έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:28 Η μαμά μου, σε ένα από τα πρώτα μου ραντεβού.
Le terreur !
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μπηκα να γραψω οτι δε με πληγωνει τιπτα, ειμαι γρουν.
αλλα διαβαζοντας την πρωτη επιλογη, θυμηθηκα την πρωτη φορα που με αποκαλεσε "κυριο" ενα κορτσουδ, και επρεπε να το παρω αποφαση οτι μεγαλωσα και δεν ειμαι πλεον εφηβος-δεν ειναι για τα δοντια μου το κορτσουδ. αν και τελικα δεν θελω να το παρω αποφαση, ακομη εφηβος ειμαι.
υπηρξαν βεβαια πολλα που μου ειπαν προσπαθωντας να με πληγωσουν, αλλα βρηκαν τοιχο, ειτε επειδη ειμαι γρουν, ειτε επειδη ειμαι αρκετα βλακας και δεν καταλαβα τι ηθελαν να πουν.
θυμαμαι μια που με εξοργισε. λοιπον αυτη με εδειχνε με το δαχτυλο, και γελουσε, στο σχολειο. ποτε δεν καταλαβα γιατι. της ειπα μια, δυο, δεκα φορες να σταματησει αυτη τη μαλακια. μιλησα με φιλες της, και προεκυψαν κατι περιπλοκα σεναρια "της ειπαν οτι τη γουσταρεις, αλλα δε σε γουσταρει, αλλα μαλλον σε γουσταρει και δε θελει να το παραδεχτει..." απο τα οποια δεν καταλαβα τιποτα.
τελικα της εκοψα ενα γερο φουσκο, και σταματησε. εφερε βεβαια τον μεγαλο της αδελφο και μου εριξε μερικες ψιλες, αλλα παντως σταματησε.
αλλα διαβαζοντας την πρωτη επιλογη, θυμηθηκα την πρωτη φορα που με αποκαλεσε "κυριο" ενα κορτσουδ, και επρεπε να το παρω αποφαση οτι μεγαλωσα και δεν ειμαι πλεον εφηβος-δεν ειναι για τα δοντια μου το κορτσουδ. αν και τελικα δεν θελω να το παρω αποφαση, ακομη εφηβος ειμαι.
υπηρξαν βεβαια πολλα που μου ειπαν προσπαθωντας να με πληγωσουν, αλλα βρηκαν τοιχο, ειτε επειδη ειμαι γρουν, ειτε επειδη ειμαι αρκετα βλακας και δεν καταλαβα τι ηθελαν να πουν.
θυμαμαι μια που με εξοργισε. λοιπον αυτη με εδειχνε με το δαχτυλο, και γελουσε, στο σχολειο. ποτε δεν καταλαβα γιατι. της ειπα μια, δυο, δεκα φορες να σταματησει αυτη τη μαλακια. μιλησα με φιλες της, και προεκυψαν κατι περιπλοκα σεναρια "της ειπαν οτι τη γουσταρεις, αλλα δε σε γουσταρει, αλλα μαλλον σε γουσταρει και δε θελει να το παραδεχτει..." απο τα οποια δεν καταλαβα τιποτα.
τελικα της εκοψα ενα γερο φουσκο, και σταματησε. εφερε βεβαια τον μεγαλο της αδελφο και μου εριξε μερικες ψιλες, αλλα παντως σταματησε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν έχω facebook.
κλαίωΑσέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 10:00 θυμαμαι μια που με εξοργισε. λοιπον αυτη με εδειχνε με το δαχτυλο, και γελουσε, στο σχολειο.
τελικα της εκοψα ενα γερο φουσκο, και σταματησε.
-
Γιάννης
1. "Είσαι καλό παιδί" (Μετάφραση: "δεν πρόκειται να με πηδήξεις ποτέ")
2. "Ελάτε κύριε, καθίστε" (ευπαρουσίαστη νεαρά που πρόσφατα μου έδωσε τη θέση της στο λεωφορείο - γερνάω ρε μαλάκες λαιμαι!)
3. "Πάμε να σε κεράσω ένα προφιτερόλ" (πολύπλοκο αυτό, πού να το εξηγώ τώρα...)
2. "Ελάτε κύριε, καθίστε" (ευπαρουσίαστη νεαρά που πρόσφατα μου έδωσε τη θέση της στο λεωφορείο - γερνάω ρε μαλάκες λαιμαι!)
3. "Πάμε να σε κεράσω ένα προφιτερόλ" (πολύπλοκο αυτό, πού να το εξηγώ τώρα...)
"και σταμάτα να μοιάζεις με άγγελο, ένας διάολος είσαι...",
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είσαι ό,τι νιώθειςΑσέβαστος έγραψε: 26 Νοέμ 2019, 10:00 μπηκα να γραψω οτι δε με πληγωνει τιπτα, ειμαι γρουν.
ο χρόνος είναι κοινωνικό κατασκεύασμα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
λειπει και η ναιδα, να μας πει τη γνωμη της
To be old and wise, you must first be young and stupid.
νηπιαγωγός είναι η Δανάη;
πλάκα κάνω πάντως, μου άρεσε που πήγε το μυαλό σου τόσο πίσω.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
αυτό εξηγεί πολλά, πύτεwooded glade έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:28 Η μαμά μου, σε ένα από τα πρώτα μου ραντεβού.
Le terreur !
πριν πόσους μήνες έλαβε χώρα το γεγονός;
Μαζεύτηκαν πολλά σκουπίδια. Αμφίσημο και τελεστικό..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 18 Απαντήσεις