χαίρεται ο γκούφης...νύχτα έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:43κλαρινέτο εδώ, αλλά αν παίζω, πώς θ ακούτε την φωνούλαμου;Cavaliere έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:59 Και μια κι ο Αγις παίζει τρίχορδο, και αρκετοί γαργαλάμε κιθάρα εδώ, να δηλώσουν και ούλοι αν κατέχουν όργανο, για να σκεφτούμε σιγά-σιγά και φορουμική κομπανία.![]()
![]()
παιδιά μπράβο σε όλους, και προπαντώς στον 42 για την ιδέα του!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
-
the comet the course the tail
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:09εισαι τοσο καλος οσο εγω στα τριχορδαthe comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:02 άιντε να πεθάνει ο χάρος!![]()
https://voca.ro/os44asIjFUb![]()
.
Είναι ωραίος ρε....τόχει....αν είχε δάσκαλο....θά ήταν καλύτερος απο τούς σημερινούς χλιμίτζουρες....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
μμμμ ψηλομύτα!the comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:49
χαίρεται ο γκούφης...που βρήκε ευκαιρία να μας κάνει επίδειξη
και που τραγουδάμε όλοι... αγαπημένοι...
![]()
![]()
δηλαδής τόσο καιρό μπρίκια κολλάμε; όλοι* ποζεριές κάνουμε
*οκ, οι περισσότεροι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο
δεν είμαστε αγαπημένοι, μα είμαστε αξιαγάπητοι, αρκεί και σιλάνς τώρα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Vocaroo 25 Nov 2019 20_46_04 GMT+0200 22yf0mDsAuS
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
ιδια περιπτωση (ψωναρες) ειμαστε - ο κομητης στο τραγουδι, εγω στις πενιες - πολυ θα το θελαμε αλλα δεν ....ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:51Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:09εισαι τοσο καλος οσο εγω στα τριχορδαthe comet the course the tail έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:02 άιντε να πεθάνει ο χάρος!![]()
https://voca.ro/os44asIjFUb![]()
.
Είναι ωραίος ρε....τόχει....αν είχε δάσκαλο....θά ήταν καλύτερος απο τούς σημερινούς χλιμίτζουρες....
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
the comet the course the tail
Να τα δει να παραγγείλει ούζα δεύτερα και τρίτα και τέταρτα κ.ο.κ. τότε που βάνανε διαφορετικό μεζέ για το καθένα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Όχι, δεν έχω ιδέα από αυτά.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:06τελικα απο σι φυσικο καλα ειναι ; να περιμενω την don't speak που ειναι γραμματιζουμενη ;Cavaliere έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:59 Και μια κι ο Αγις παίζει τρίχορδο, και αρκετοί γαργαλάμε κιθάρα εδώ, να δηλώσουν και ούλοι αν κατέχουν όργανο, για να σκεφτούμε σιγά-σιγά και φορουμική κομπανία.
μαλιστα αααααααα το αααα πηγε στρααααταααααααα
ανεβασε κανενα αλλο μην αδικησουμε - δυνατοτητες υπαρχουν..... μαλλον
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εχω εγω ; μια ζωη αναρχος- αφασιαας στη μελετη ουτε καν ημιμαθης και τεμπελαριαςdon't speak έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:00Όχι, δεν έχω ιδέα από αυτά.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:06τελικα απο σι φυσικο καλα ειναι ; να περιμενω την don't speak που ειναι γραμματιζουμενη ;Cavaliere έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:59 Και μια κι ο Αγις παίζει τρίχορδο, και αρκετοί γαργαλάμε κιθάρα εδώ, να δηλώσουν και ούλοι αν κατέχουν όργανο, για να σκεφτούμε σιγά-σιγά και φορουμική κομπανία.
απλα γουσταρω ηχο -ρεπερτοριο παλιακου τριχορδου και γρατζουναω- ταλαιπωρω οργανα κ ακροατες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:05Θυμηθηκα κομματαρα '' τα λογια και τα χρονια '' ελευθεριου - μαρκοπουλος - γαργανουρακης ( μ αρεσει καλυτερα απο την ερμηνεια του ξυλουρη )ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 18:59 .
Κανάς Κρητικός νά πιάσει τήν " Ανυφαντού " δέν υπάρχει ;;;
.
εδω με γνωστους μουσικαρες + σιδηροπουλο στην κιθαρα
Ο Γάργανος έχει φωνάρα....
Αλλά η Ανυφαντού παίζει νά είναι τό πιό τσαχπίνικο μουσικά κρητικό κομμάτι....
Μουσικά εννοώ τήν τσαχπινιά στή φωνή.... όχι στά όργανα.... .
Καί τό δίστιχο.....
Οσες αγάπες έκαμααααα....να θέ νά τίς βλογούνε....
σά τά πουλάκια τσή κλουσσούς....μητέρα πού κλουθούνε....
Από τά πιό βουκολωραία πού έχω ακούσει....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ηχογράφησε και τα δύο να σου πω ποιο μου ακούγεται καλύτερα.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:06εχω εγω ; μια ζωη αναρχος- αφασιαας στη μελετη ουτε καν ημιμαθης και τεμπελαριαςdon't speak έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:00Όχι, δεν έχω ιδέα από αυτά.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 20:06
τελικα απο σι φυσικο καλα ειναι ; να περιμενω την don't speak που ειναι γραμματιζουμενη ;![]()
απλα γουσταρω ηχο -ρεπερτοριο παλιακου τριχορδου και γρατζουναω- ταλαιπωρω οργανα κ ακροατες
ανατριχιλα στοΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:07.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:05Θυμηθηκα κομματαρα '' τα λογια και τα χρονια '' ελευθεριου - μαρκοπουλος - γαργανουρακης ( μ αρεσει καλυτερα απο την ερμηνεια του ξυλουρη )ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 18:59 .
Κανάς Κρητικός νά πιάσει τήν " Ανυφαντού " δέν υπάρχει ;;;
.
εδω με γνωστους μουσικαρες + σιδηροπουλο στην κιθαρα
Ο Γάργανος έχει φωνάρα....
Αλλά η Ανυφαντού παίζει νά είναι τό πιό τσαχπίνικο μουσικά κρητικό κομμάτι....
Μουσικά εννοώ τήν τσαχπινιά στή φωνή.... όχι στά όργανα.... .![]()
Καί τό δίστιχο.....
Οσες αγάπες έκαμααααα....να θέ νά τίς βλογούνε....
σά τά πουλάκια τσή κλουσσούς....μητέρα πού κλουθούνε....
Από τά πιό βουκολωραία πού έχω ακούσει....
.
κι όλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θαρρώ πως έρχονται τ' αηδόνια φωναρα ο Γαργα
απο κρητικα γουσταρω τον γιγαντα φουσταλιερη με το μπουλγαρι του κ λατρευω το '' μεσοπελαγα αρμενιζω'' με μουντακη - μου θυμιζει πως ξεφυγα απο τον χανιωτικο λαβυρινθο και την μουνοταυρο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σωθηκες με εχετε υπερτιμησει - ''αλλα κατι θα γινει'' *don't speak έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:09Ηχογράφησε και τα δύο να σου πω ποιο μου ακούγεται καλύτερα.Αγις έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 21:06εχω εγω ; μια ζωη αναρχος- αφασιαας στη μελετη ουτε καν ημιμαθης και τεμπελαριας![]()
*Μποκολης
https://www.facebook.com/watch/?v=1123408507670949
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
ποτε δεν θα ακουσεις κατι τετοιο απο μενα,με παρεξηγησεςvantono έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 19:26 Εγώ αναμένω να ακούσω και Δάσκαλο Eθνικοκοινωνιστης με τη στεντόρεια μιγκτάου βαρύτονη φωνάρα του, να μας τραγουδάει Να πεθάνουν οι γυναίκες!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1