!!! DEVELOPMENT MODE !!!
13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: 13χρονη νεκρη απο πυροβολισμους στην Αμφισσα
Το περιστατικό δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση.
Πρέπει να δεχτούμε ότι η χρήση των όπλων δεν μπορεί να γίνεται ασύστολα κι όποιον πάρει ο χάρος.
Από την άλλη πρέπει να δεχτούμε ότι ο πολίτης έχει δικαίωμα αυτοάμυνας σε περίπτωση που εισβάλουν στην οικία του. Η αστυνομία δεν μπορεί να τον προστατέψει καθώς πολλοί έχουν υποστεί δεκάδες εισβολές σε σπίτια και επιχειρήσεις. Θεωρώ πως αν κάποιος εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα μου στις 3 τη νύχτα με διάρρηξη, έχω το δικαίωμα να τον πυροβολήσω. Δεν μπορεί να μου επιβληθεί να υποστώ πιθανό σιδέρωμα της μούρης μου, αν δεν έχω λεφτά να δώσω.
Άλλο αυτό όμως και άλλο να τον κυνηγάω με όπλο στους γύρω δρόμους πυροβολώντας ασύστολα.
Κρίμα για το παιδί, και αυστηρή τιμωρία σε όσους το εξέθεσαν σε αυτόν τον κίνδυνο.
Πρέπει να δεχτούμε ότι η χρήση των όπλων δεν μπορεί να γίνεται ασύστολα κι όποιον πάρει ο χάρος.
Από την άλλη πρέπει να δεχτούμε ότι ο πολίτης έχει δικαίωμα αυτοάμυνας σε περίπτωση που εισβάλουν στην οικία του. Η αστυνομία δεν μπορεί να τον προστατέψει καθώς πολλοί έχουν υποστεί δεκάδες εισβολές σε σπίτια και επιχειρήσεις. Θεωρώ πως αν κάποιος εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα μου στις 3 τη νύχτα με διάρρηξη, έχω το δικαίωμα να τον πυροβολήσω. Δεν μπορεί να μου επιβληθεί να υποστώ πιθανό σιδέρωμα της μούρης μου, αν δεν έχω λεφτά να δώσω.
Άλλο αυτό όμως και άλλο να τον κυνηγάω με όπλο στους γύρω δρόμους πυροβολώντας ασύστολα.
Κρίμα για το παιδί, και αυστηρή τιμωρία σε όσους το εξέθεσαν σε αυτόν τον κίνδυνο.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Συμφωνώ με την ουσία της δημοσίευσης σου απλά θέλω να μοιραστώ και κάτι που είδα με τα μάτια μου λίγα χρόνια νωρίτερα χωρίς πολλές λεπτομέρειες όμως. Δύο ανήλικες ρομά την είχαν στημένη σε μια άλλη ανήλικη κοπελίτσα στην γειτονιά, σε χρόνο dt πετάγονται από την γωνία την σπρώχνουν την ρίχνουν κάτω την χτυπάνε και κλέβουν το κινητό της και δε ξέρω τι άλλο είχε το κοριτσάκι. Σε μισό κλάσμα και ενώ είναι πεσμένη κάτω και φωνάζει βοήθεια η μικρή σκάει μύτη και ο γύφτος με την BMW ανοίγει την πόρτα και είναι έτοιμος να φορτώσει το κοριτσάκι μέσα. Δεν θα σας πω την συνέχεια (ήταν τυχερό το κοριτσάκι) αλλά αν ήσασταν στην θέση μου στο μπαλκόνι του σπιτιού σας και είχατε όπλο τι θα κάνατε; αν επίσης το κοριτσάκι αυτό ήταν η κόρη σας;Spiros252 έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:10 Το περιστατικό δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Εγώ φιλαράκι δε θα σκότωνα άνθρωπο για ένα κινητόsys3x έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:22 Δεν θα σας πω την συνέχεια (ήταν τυχερό το κοριτσάκι) αλλά αν ήσασταν στην θέση μου στο μπαλκόνι του σπιτιού σας και είχατε όπλο τι θα κάνατε; αν επίσης το κοριτσάκι αυτό ήταν η κόρη σας;
- Υδράργυρος
Είχε γίνει και παλιότερα ένα περιστατικό στη Λαμία. Σε χωριο μπαίνανε γυφτάκια και κλέβανε καρπούζια από το περιβόλι ενός παππού. Τους την έστησε μια μέρα με την καραμπίνα παρά πόδας και σκότωσε ένα γυφτάκι. Αρχίσανε πάλι οτι προστάτευσε την περιουσία του, υποφέρουνε από τους γύφτους κλπ. Αλλά πρόσεξε: Αυτός σκότωσε ένα παιδί για ένα καρπούζι.
δεν κατάλαβες. ο γυφτος με την μπεεμβε ήταν ετοιμος να βουτηξει το κοριτσακι.
φυσικα και δεν σκοτωνεις για ενα κινητο, αλλα παιδόφιλοι υπαρχουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα
φυσικα και δεν σκοτωνεις για ενα κινητο, αλλα παιδόφιλοι υπαρχουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Πρώτον δεν είπε κανένας να σκοτώσει κάποιος κάποιον άλλο, δεύτερον ο γύφτος, που περίμενε με το αυτοκίνητο να κλέψουν το κοριτσάκι τα άλλα τα ανήλικα ρομά κοριτσάκια δεν κλέψανε απλά το κινητό και ότι άλλο αλλά το χτύπησαν και το ρίξανε κάτω, είχε σκοπό να φορτώσει το κοριτσάκι στην bmw απλά ευτυχώς ήταν άτυχος (δεν σε λέω τι έγινε), αυτό το οποίο είναι και το πιο σημαντικό το παράβλεψες βολικά, τρίτον άμα ήταν η κόρη σου στην θέση της τι θα έκανες;Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:50Εγώ φιλαράκι δε θα σκότωνα άνθρωπο για ένα κινητόsys3x έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:22 Δεν θα σας πω την συνέχεια (ήταν τυχερό το κοριτσάκι) αλλά αν ήσασταν στην θέση μου στο μπαλκόνι του σπιτιού σας και είχατε όπλο τι θα κάνατε; αν επίσης το κοριτσάκι αυτό ήταν η κόρη σας;
.
.
Και μιλάμε για προσχεδιασμένο προφανέστατα σκηνικό ε.Naranjita έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:56 δεν κατάλαβες. ο γυφτος με την μπεεμβε ήταν ετοιμος να βουτηξει το κοριτσακι.
.
.
- Υδράργυρος
Έχουν πολλά παιδιά δε χρειάζονται να κλέψουν τα δικά μας. Ξέφυγε επιτέλους από το φόβητρο "φάε το φαί σου γιατί θα σε πάρει ο γύφτος". Δεν έχει καταγραφεί ποτέ τέτοιο περιστατικό. Μαλακίες των γιαγιάδων στα εγγονάκια τους είναιNaranjita έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:56 δεν κατάλαβες. ο γυφτος με την μπεεμβε ήταν ετοιμος να βουτηξει το κοριτσακι.
φυσικά.
αφου διακινουν ναρκωτικά γιατι να μην ειναι ανακατεμένοι και με το τραφικινγκ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Υδράργυρος
Γιατι για ναρκωτικά έχουν γίνει πολλές συλλήψεις, για τράφικινκ καμία.Naranjita έγραψε: 05 Ιουν 2018, 10:02
φυσικά.
αφου διακινουν ναρκωτικά γιατι να μην ειναι ανακατεμένοι και με το τραφικινγκ;
Δεν είναι έξυπνο 50 χρονών γυναίκα να πιστεύεις τέτοια παραμυθάκια που σου λέγανε όταν ήσουν παιδί για να φας το φαγητό σου (που υποθέτω τώρα το τρώς όλο χωρίς μπαμπούλα)
Πολύ κακώς, ελπίζω να τον βάλανε φυλακή τον παππού.Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:53 Είχε γίνει και παλιότερα ένα περιστατικό στη Λαμία. Σε χωριο μπαίνανε γυφτάκια και κλέβανε καρπούζια από το περιβόλι ενός παππού. Τους την έστησε μια μέρα με την καραμπίνα παρά πόδας και σκότωσε ένα γυφτάκι. Αρχίσανε πάλι οτι προστάτευσε την περιουσία του, υποφέρουνε από τους γύφτους κλπ. Αλλά πρόσεξε: Αυτός σκότωσε ένα παιδί για ένα καρπούζι.
Θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να βρεθούν οι γονείς των παιδιών και να σαπίσουν στην φυλακή. Στην πραγματικότητα όμως ποτέ δεν θα γινόταν αυτό και δεν φταίνε μόνο οι ρομά και οι μερκ αυτού του κόσμου φταίνε εξίσου. Θα μπορούσα να στο εξηγήσω αυτό το τελευταίο αλλά είναι τεχνικά αδύνατον.
.
.
Ε άμα το λέει δημοσιογράφος έτσι θα είναι, δεν ξέρει ο στρατός απ' αυτά.Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 08:47Διάβασε το άρθρο για το περιστατικό του μενιδίου. Λέει οτι κατά την πτώση η σφαίρα λόγω της βαρύτητας αποκταει ορμή. Είναι εκτός δραστικού βεληνεκούς, δε μπορείς να σημαδέψεις και να σκοτώσεις κάποιον έτσι, αλλά η σφαίρα που πέφτει έχει ικανή ορμή να σκοτώσει άμα βρει ένα παιδί στο κεφάλιChainis έγραψε: 05 Ιουν 2018, 02:09Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 01:43
Η σφαιρα μπορει να ειχε βληθει απο σποσταση 2-3 χιλιομετρα και να ακολουθησε τετοια τροχια. Τεραστια αποσταση μεσα σε πολη. Μπορει να ειναι και αλλος δημος.
![]()
Έχεις πάει φαντάρος;
Αν ναι πες μας την διαφορά δραστικού, ωφελίμου και μέγιστου βεληνεκούς ενός όπλου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να είναι γιουχου επειδή του χει βάλει κασέτα το κώμα
έξω έχουν οργανωθεί.
το τραφικινγκ υπάρχει και δεν αφορά μονο τα τσιγγανόπουλα.
http://www.errc.org/reports-and-submiss ... ommunities
WHO WE ARE
The European Roma Rights Centre (ERRC) is a
Roma-led international public interest law
organisation working to combat anti-Romani
racism and human rights abuse of Roma
through strategic litigation,
research and policy development,
advocacy and human rights education.
Romani women and children were found to be particularly vulnerable to trafficking, which brings Roma to other countries and to other locations within their home countries. Roma are trafficked for various purposes, including sexual exploitation, labour exploitation, domestic servitude, organ trafficking, illegal adoption and forced begging. The vulnerability factors identified in this study are closely linked to those commonly associated with non-Romani trafficked persons and include structural forms of ethnic and gender discrimination, poverty and social exclusion which result in low educational achievement, high levels of unemployment, usury, growing up in State care, domestic violence and substance abuse.
έξω έχουν οργανωθεί.
το τραφικινγκ υπάρχει και δεν αφορά μονο τα τσιγγανόπουλα.
http://www.errc.org/reports-and-submiss ... ommunities
WHO WE ARE
The European Roma Rights Centre (ERRC) is a
Roma-led international public interest law
organisation working to combat anti-Romani
racism and human rights abuse of Roma
through strategic litigation,
research and policy development,
advocacy and human rights education.
Romani women and children were found to be particularly vulnerable to trafficking, which brings Roma to other countries and to other locations within their home countries. Roma are trafficked for various purposes, including sexual exploitation, labour exploitation, domestic servitude, organ trafficking, illegal adoption and forced begging. The vulnerability factors identified in this study are closely linked to those commonly associated with non-Romani trafficked persons and include structural forms of ethnic and gender discrimination, poverty and social exclusion which result in low educational achievement, high levels of unemployment, usury, growing up in State care, domestic violence and substance abuse.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Το πιο απλό δεν καταλαβαίνετε.
Οι συνέπειες αυτού που κάνεις, εξαρτώνται από την τρέλα που κουβαλάει ο άλλος. Δε θα σας πω για την εξάντληση της υπομονής, της ανοχής. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, σε τι μουρλο θα πέσεις.
Τι πάει να πει... Εγώ δε θα σκότωνα για ένα κινητό; κ επειδή είναι πολλοί αυτοί που δε θα το κάναν, έτσι έχουν γίνει κ πολλοί αυτοί που τα κλέβουν. Ας βρεθούν μερικοί παλαβοι ναρχισουν να κόβουν χέρια κ να παίρνουν ζωές κ βλέπουμε. Μην είστε ρατσιστές στα εγκλήματα. Αν δέχεστε την κλοπή, να δέχεστε κ τη δολοφονία λόγω αυτής.
Οταν πάει κάποιος να κλέψει, να έχει στο νου του ότι τα χειρότερα μπορεί να συμβούν. Υπάρχουν παλαβοι κ θα πράξουν ανάλογα.
Οι συνέπειες αυτού που κάνεις, εξαρτώνται από την τρέλα που κουβαλάει ο άλλος. Δε θα σας πω για την εξάντληση της υπομονής, της ανοχής. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, σε τι μουρλο θα πέσεις.
Τι πάει να πει... Εγώ δε θα σκότωνα για ένα κινητό; κ επειδή είναι πολλοί αυτοί που δε θα το κάναν, έτσι έχουν γίνει κ πολλοί αυτοί που τα κλέβουν. Ας βρεθούν μερικοί παλαβοι ναρχισουν να κόβουν χέρια κ να παίρνουν ζωές κ βλέπουμε. Μην είστε ρατσιστές στα εγκλήματα. Αν δέχεστε την κλοπή, να δέχεστε κ τη δολοφονία λόγω αυτής.
Οταν πάει κάποιος να κλέψει, να έχει στο νου του ότι τα χειρότερα μπορεί να συμβούν. Υπάρχουν παλαβοι κ θα πράξουν ανάλογα.
-
ritzeri
Σωστά, η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Όχι μόνο πάνω από ένα κινητό.Υδράργυρος έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:50Εγώ φιλαράκι δε θα σκότωνα άνθρωπο για ένα κινητόsys3x έγραψε: 05 Ιουν 2018, 09:22 Δεν θα σας πω την συνέχεια (ήταν τυχερό το κοριτσάκι) αλλά αν ήσασταν στην θέση μου στο μπαλκόνι του σπιτιού σας και είχατε όπλο τι θα κάνατε; αν επίσης το κοριτσάκι αυτό ήταν η κόρη σας;
Για αυτό αν δεις τίποτα γύφτους ή τίποτα λάθρο ή γενικά οποιονδήποτε να βιάζει παρά φύση συγγενικό σου πρόσωπο, να μην το σκοτώσεις.
Οι υπόλοιποι που είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες, ελπίζουμε να δείξουμε αυτοσυγκράτηση σε παρόμοια περίπτωση, δεν αποκλείουμε όμως να στρίψει η βίδα και μετά όποιον πάρει ο χάρος.
Επί του θέματος, ξέρουμε αν το κοριτσάκι ήταν μέλος της συμμορίας;
Ξέρουμε αν η συμμορία βασανισε τον θύτη, αν βασανισε τα παιδιά του θύτη, αν τον έχουν ξανακλεψει καμιά εκαροσταρια φορές, αν αυτός πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα εξοστρακίστηκε;
Μέχρι να τα μάθουμε αυτά, κρίμα για ένα παιδί που σκοτωθηκε αλλά μην εκφέρουμε άποψη μέχρι να δούμε όλο το εργο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 31 Απαντήσεις