!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ισλαμοφοβικος πηθικος επιτιθεται σε εγκυο γυναικα με μπουνιες και κλωτσιες

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Δημοκράτης

Re: Ισλαμοφοβικος πηθικος επιτιθεται σε εγκυο γυναικα με μπουνιες και κλωτσιες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Και οι Πακιστανοί έχουν προσπαθήσει να κάνουν στην Ινδία πολύ χειρότερα από όσα έκαναν οι Αγγλοι. Οι Πακιστανοί σήμερα έφτασαν να παραβιάζουν το ελληνικό fir για χάρη των Τούρκων αλλα δεν πρέπει να λέμε τέτοια πράγματα, σωστά; μάλλον οι Αγγλοι θα φταίνε και για αυτό
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Εύγε στον νέο με το κοντό τζιν.

Το βουνό με τα μαύρα κώλωσε...

ο δε άλλος με το μούσι, κλασικός κοτόπουλος, κρύβεται πίσω από τις πλάτες των άλλων
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

blackpaint έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 03:18 Και δε μιλαω για κανα μεσαιωνα, για το 1880 λεω.
Το 1880 όποιος σκεφτόταν να κάψει μάγισσα θα πήγαινε στην κρεμάλα.Μη μπερδεύεις τις εποχές.

Στρακαστρουκας έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 09:49 Ναι αλλα ποια αποικιοκρατια να υποστηριξουμε?

Ο Μαρξ στα γραπτά του που λέει ο Αινειάν υποστήριζε συγκεκριμένα την αποικιοκρατία που εισάγει στις καθστερημένες χώρες την ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ,το αστικό δίκαιο και τον καπιταλισμό. :D Και πιο συγκεκριμένα την βρεταννική στις Ινδίες.
Οι επίγονοι είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Beria έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 20:24 Για το ποδόσφαιρο θα τσακώθηκαν
Μία φορά που ταξίδευα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, στην ενδιάμεση πτήση μπήκα στο αεροπλάνο και στη θέση μου καθόταν μία μαυροφορεμένη μαντηλοφορούσα με τον άντρα της δίπλα της. Ο μουσλίμ μου ανακοίνωσε πως η γυναίκα του θα κάτσει στο παράθυρο επειδή δεν αισθάνεται καλά και θέλει παράθυρο. Δεν το ζήτησε καν, μου το ανακοίνωσε. Με υφάκι σαν να μιλάει σε κατώτερη.
Ε, τους πήρε και τους σήκωσε. Φώναξα την αεροσυνοδό.
Τελικά κάθονταν σε εντελώς άλλες θέσεις ούτε καν στη ίδια σειρά, οι δικές τους ήταν πολύ πίσω και προφανώς δεν τους άρεσε. Μόλις το είπε η αεροσυνοδός, κατέβασα την μία cabin bag και έβαλα τη δική μου με αυτόν να ωρύεται. Εγώ να του λέω να προσέχει γιατί τέτοια συμπεριφορά σε αεροπλάνο μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη, η αεροσυνοδός μου είπε να μην οξύνω την κατάσταση και σταμάτησα, μετά μου είπε "σας πειράζει να πάτε στις θέσεις τους" και της είπα "ναι, πάρα πολύ", αυτός να λέει πως η γυναίκα του είναι έγκυος, του είπα πως δεν φαίνεται τίποτα, μάλλον είναι στην αρχή και πως το πού θα κάτσει δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη.
Τελικά σηκώθηκαν και κάθισα.

Ήμασταν σε αεροπλάνο και υπάρχουν αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς, αλλιώς μπορεί να σε συλλάβουν. Θα είχε τέτοια εξέλιξη παρόμοιο σκηνικό σε φαγάδικο σαν αυτό του video;

Βέβαια το γεγονός πως αυτές κάθονται όταν αυτός μπαίνει μέσα, δεν είναι και πολύ υποστηρικτικό για αυτόν, αλλά δεν ξέρεις τι προηγήθηκε έξω.
Εάν δεν έχεις έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους, δεν ξέρεις. Και μιλάω για απλή αντιπαράθεση, θέση parking, σειρά στο ταμείο κλπ. Βγάζουν μία αντίδραση σαν να μιλάνε σε κατώτερο ον, infidel, που θέλεις να τους κοπανήσεις ασχέτως θρησκείας, καταγωγής κλπ. Απλώς θέλεις να κοπανήσεις τον απέναντί σου χωρίς διακρίσεις.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Northern Spirit έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 20:14 Το βιντεο μιλαει μονο του:

Τετοια φυντανια εχουνε στις ταξεις τους οι ισλαμοφοβικοι..
Spoiler
Πιθηκα, αποφεύγεις επιμελώς να σχολιάσεις για τη Μυρτώ και τον Νικόλα Μουστάκα. Μόνον ότι σε βολεύει.
Εκεί τι παίζει; Ο Πάκης ήταν όντως 25 ετών ανήλικος;
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 10:40

Εύγε στον νέο με το κοντό τζιν.

Το βουνό με τα μαύρα κώλωσε...

ο δε άλλος με το μούσι, κλασικός κοτόπουλος, κρύβεται πίσω από τις πλάτες των άλλων
o καράφλας το 'ψηνε να φύγει με τα κορτσόπουλα στη ζούλα, και ο τάπας ο μουσάτος τον έριξε στο φιλότιμο :003: Ο τύπος με το τζινάκι ωραίος!
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 10:46
Μία φορά που ταξίδευα, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, στην ενδιάμεση πτήση μπήκα στο αεροπλάνο και στη θέση μου καθόταν μία μαυροφορεμένη μαντηλοφορούσα με τον άντρα της δίπλα της. Ο μουσλίμ μου ανακοίνωσε πως η γυναίκα του θα κάτσει στο παράθυρο επειδή δεν αισθάνεται καλά και θέλει παράθυρο. Δεν το ζήτησε καν, μου το ανακοίνωσε. Με υφάκι σαν να μιλάει σε κατώτερη.
Τελικά κάθονταν σε εντελώς άλλες θέσεις ούτε καν στη ίδια σειρά, οι δικές τους ήταν πολύ πίσω και προφανώς δεν τους άρεσε. Μόλις το είπε η αεροσυνοδός, κατέβασα την μία cabin bag και έβαλα τη δική μου με αυτόν να ωρύεται. Εγώ να του λέω να προσέχει γιατί τέτοια συμπεριφορά σε αεροπλάνο μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη, η αεροσυνοδός μου είπε να μην οξύνω την κατάσταση και σταμάτησα, μετά μου είπε "σας πειράζει να πάτε στις θέσεις τους" και της είπα "ναι, πάρα πολύ", αυτός να λέει πως η γυναίκα του είναι έγκυος, του είπα πως δεν φαίνεται τίποτα, μάλλον είναι στην αρχή και πως το πού θα κάτσει δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη.

Ήμασταν σε αεροπλάνο και υπάρχουν αυστηροί κανόνες συμπεριφοράς, αλλιώς μπορεί να σε συλλάβουν. Θα είχε τέτοια εξέλιξη παρόμοιο σκηνικό σε φαγάδικο σαν αυτό του video;

Βέβαια το γεγονός πως αυτές κάθονται όταν αυτός μπαίνει μέσα, δεν είναι και πολύ υποστηρικτικό για αυτόν, αλλά δεν ξέρεις τι προηγήθηκε έξω.
Εάν δεν έχεις έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους, δεν ξέρεις. Και μιλάω για απλή αντιπαράθεση, θέση parking, σειρά στο ταμείο κλπ. Βγάζουν μία αντίδραση σαν να μιλάνε σε κατώτερο ον, infidel, που θέλεις να τους κοπανήσεις ασχέτως θρησκείας, καταγωγής κλπ. Απλώς θέλεις να κοπανήσεις τον απέναντί σου χωρίς διακρίσεις.
κανεις σαν να μην εχεις ποτε βρεθει σε ουρα με αγενεστατλους ελληναρες. Μαλλον ζεις εκτος ελλαδας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Juno

Northern Spirit έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:20
Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 10:46

κανεις σαν να μην εχεις ποτε βρεθει σε ουρα με αγενεστατλους ελληναρες. Μαλλον ζεις εκτος ελλαδας..
Έχω βρεθεί αντιμέτωπη με αγενείς συμπατριώτες, αλλά να πιάσει άλλος τη θέση μου, να λέει θα κάτσεις εκεί εκεί και να τσακώνεται ακόμα και με την αεροσυνοδό, δεν μου έχει τύχει.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:40
Έχω βρεθεί αντιμέτωπη με αγενείς συμπατριώτες, αλλά να πιάσει άλλος τη θέση μου, να λέει θα κάτσεις εκεί εκεί και να τσακώνεται ακόμα και με την αεροσυνοδό, δεν μου έχει τύχει.
E ναι, αυτο ειναι σοβαροτερο απο ελληνα ΔΥ που σου συμπεριφερεται λες και εισαι Κογκολεζος δουλος.. :roll:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Juno

Northern Spirit έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:51
Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:40
E ναι, αυτο ειναι σοβαροτερο απο ελληνα ΔΥ που σου συμπεριφερεται λες και εισαι Κογκολεζος δουλος.. :roll:
Μιλάς για πασόκους των 80's άντε και λίγο 90's; Γιατί το φαινόμενο έχει εκλείψει. Μόνον τα φιλαράκια σου είναι αδιόρθωτα.
Γιατί όμως αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτό; Δεν το είδες;
Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 10:48 Πιθηκα, αποφεύγεις επιμελώς να σχολιάσεις για τη Μυρτώ και τον Νικόλα Μουστάκα. Μόνον ότι σε βολεύει.
Εκεί τι παίζει; Ο Πάκης ήταν όντως 25 ετών ανήλικος;
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Ισλαμοφοβικος πίθηκας επιτιθεται σε εγκυο γυναικα με μπουνιες και κλωτσιες

Μπίστης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:52
Χαοτικός έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:22
Δεν ξέρουμε αν είναι από ισλαμοφοβία ...
Στο βίντεο φαίνεται σαν να χτυπάει μιά καριόλα που γκαστρώθηκε με άλλον.

Προσωπικό είναι
Μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τέτοια επίθεση.
Για παράδειγμα, κάτι κακομαθημένοι, κηφήνες κληρονόμοι στη περιοχή, έδωσαν τα σπίτια τους σε ΜΚΟ και τώρα που έφυγαν κάποιοι "αναξιοπαθούντες", χτυπιούνται και κλαίνε. Ούτε βοσκός τα πρόβατά του δεν βάζει εκεί μέσα.

Εγώ χάρηκα πάντως. Τους άξιζε! :8)
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Απο το βιντεο φαινεται οτι εχει προσωπικα με το συγκεκριμενο ατομο.

Παει κατευθειαν σε αυτο με φορα, ενω αυτη απλα καθεται με δυο φιλες της.Η λογομαχια διαρκει ελαχιστα και περναει ταχιστα σε βιαιοπραγιες.

Δεν φαινεται ξεκαθαρα ο τυπος αλλα για wasp δεν φαινεται.

Μαλλον ερωτικης φυσης το επεισοδιο.Αν ειναι και μουσουλμανος ο θυτης πολυ πιθανον και αποπειρα εγκληματος τιμης.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

πατησιωτης έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 10:45 Ο Μαρξ στα γραπτά του που λέει ο Αινειάν υποστήριζε συγκεκριμένα την αποικιοκρατία που εισάγει στις καθστερημένες χώρες την ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ,το αστικό δίκαιο και τον καπιταλισμό. :D Και πιο συγκεκριμένα την βρεταννική στις Ινδίες.
Οι επίγονοι είναι άλλο θέμα.
Και επειδη το ειπε ο Μαρξ αυτο νομιμοποιει την αποικιοκρατια? Η ουσια ειναι οτι ολοι αυτοι που ξαφνικα βγαινουν και υποστηριζουν την αποικιοκρατια, να μας πουνε το ειδος της αποικιοκρατιας που θα γουσταραν να φαν στην μαπα οι ιδιοι.
Θα τους αρεσε το η "θρησκεια σου ειναι ψευτικη, ελα να σε κανω χριστιανο με την βια"?
Θα τους αρεσε το "Εισαι κατωτερος γενετικα απο μενα τον ανωτερο αρα νομιμοποιουμε να σε βλεπω σαν σκλαβο/ζωο?"
Θα τους αρεσε το "Το καθεστως σου ειναι κακο/διεφθαρμενο/καταπιεστικο, φαε στην μαπα την δικια μου καταπιεση?"
Μεχρι να μου πουνε ποιο ειδος αποικιοκρατικου καθεστωτος θα γουσταραν να φανε στην μαπα, δεν συγκινουμε με τα επιχειρηματα τους.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Eιλικρινά ρε πίθηκα το έχαψες το βίντεο ή βαριέσαι στην δουλειά ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

fagano3 έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 12:05 Απο το βιντεο φαινεται οτι εχει προσωπικα με το συγκεκριμενο ατομο.

Παει κατευθειαν σε αυτο με φορα, ενω αυτη απλα καθεται με δυο φιλες της.Η λογομαχια διαρκει ελαχιστα και περναει ταχιστα σε βιαιοπραγιες.

Δεν φαινεται ξεκαθαρα ο τυπος αλλα για wasp δεν φαινεται. :+1:

Μαλλον ερωτικης φυσης το επεισοδιο.Αν ειναι και μουσουλμανος ο θυτης πολυ πιθανον και αποπειρα εγκληματος τιμης.
:bravo:

Αν ήταν ισλαμοφοβία θα ξεκίναγε από την κοντινή του και θα τις πλάκωνε με την σειρά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Έχουν υπάρξει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”