!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ροζ σκάνδαλο στη δυτική Ελλάδα: Μάγος «μαϊμού» κάνει σκλάβες του σεξ ώριμες κυρίες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
zteo

Re: Ροζ σκάνδαλο στη δυτική Ελλάδα: Μάγος «μαϊμού» κάνει σκλάβες του σεξ ώριμες κυρίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΜΑΓΟΣ ΖΤΕΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΝΤΡΙΚΟΥ ΣΕΞ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΕΛΧΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟ BDSM ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΟΚΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΣΕΞΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΑΣ ΛΥΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΩΜΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΎΖΥΓΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΜΕΝΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΣΑΣ.

ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΖΤΕΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΣΑΣ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Ω ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΛΥΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Ροζ σκάνδαλο στη δυτική Ελλάδα: Μάγος «μαϊμού» κάνει σκλάβες του σεξ ώριμες κυρίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Ηράκλειτος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:54
Nero έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 20:53Δυτική Ελλάδα ε?
Πάτρα; Πύργος;
και Αγρίνιο :e040:

[ΠΑΣΟΚ intensifies] :g030:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ηταν "μαιμού" μάγος.
Δηλαδή θα μπορούσε να είναι και κανονικός μάγος....
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ο τυπος εκανε πραγματικοτητα το παλιο ανεκδοτο με τον μαγο :003:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Η πινελιά "Ινδός γκουρού" που ήταν Πακιστανός βοηθός-φούρναρη είναι πολύ δυνατή :)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:35
Nero έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:11
Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:09 Είχα προειδοποίησει για Ελληνίδες και πακιστανους. Κάποιοι έκλεισαν τα αυτιά τους.
Μπερδεύτηκες ρε μαλάκα, με τον παλιό λογαριασμό είχες προειδοποιήσει, όχι με αυτή την περσόνα :lol:
Spoiler
sys3x

:lol:

Δε βαριέσαι, ούτως ή άλλως ψιλό βαρέθηκα.
ΑΑΑΑ! Ομολόγησες γιωργη-διάδοχε Κιμ! sys3x
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:58

Μπερδεύτηκες ρε μαλάκα, με τον παλιό λογαριασμό είχες προειδοποιήσει, όχι με αυτή την περσόνα :lol:
Spoiler
sys3x

Δεν είμαι ο διάδοχος.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Οθωμανέλλην έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 12:01

Δεν είμαι ο διάδοχος.
Ο γιωργης στο παλιό είχε ομολογήσει πως είναι ο διάδοχος.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 12:03
Οθωμανέλλην έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 12:01

Δεν είμαι ο διάδοχος.
Ο γιωργης στο παλιό είχε ομολογήσει πως είναι ο διάδοχος.
:fp:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:09 Είχα προειδοποίησει για Ελληνίδες και πακιστανους. Κάποιοι έκλεισαν τα αυτιά τους.

Δεν ξέρω γιατί κουράστηκε νωρίς, κι εμένα άρχιζε να με αποκαλεί όπως ο Γκέοργκ ...

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Nero έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:50
Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:44
Nero έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:41

βρες κάτι καινούργιο όμως ρε συ, το τρολαρισμα στον εθνικο κορμό είναι πηγή που στέρεψε πριν χρόνια. Γυρίσανε και τα αυγά στις τρύπες τους :-?
Αφού αυτά με κάνουν να γελάω. Δεν ξέρω, σκέφτομαι να περάσω μια νεουτραλ περίοδο.
η αλήθεια είναι ότι απο τότες που το ιντερνετ έγινε κατεξοχήν πολιτικό εργαλείο και δεν μπορείς πλέον να ξέρεις τις προθέσεις έχει ο άλλος πίσω απο την οθόνη, το τρολάρισμα αυτου τύπου, με υιοθετημένη περσόνα, έγινε ντεμοντέ. Σοβάρεψε το πράμα, πάλιωσαν και όλα τα αστεία

αλλά όπως και να χει, you do you :102:
στους τέτοιους παει το κραξιμο συνεφο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Οθωμανέλλην έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:44
Nero έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 21:41

βρες κάτι καινούργιο όμως ρε συ, το τρολαρισμα στον εθνικο κορμό είναι πηγή που στέρεψε πριν χρόνια. Γυρίσανε και τα αυγά στις τρύπες τους :-?
Αφού αυτά με κάνουν να γελάω. Δεν ξέρω, σκέφτομαι να περάσω μια νεουτραλ περίοδο.
Γύρνα τουλάχιστον στη διεθνή πολιτική, έως ότου σκεφτείς κάτι φρέσκο.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Η αληθεια βρισκεται στο πορνχαμπ και το εξχαμστερ.Η αληθεια ειναι οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει
και φωτια.
Θυμαμαι οτι παλια ελεγε η εσπρεσσο για το οργιο μιας νοσοκομας με δυο γιατρους και μετα απο καιρο το βρηκα
στο εξχαμστερ.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Beria έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 11:56 Η πινελιά "Ινδός γκουρού" που ήταν Πακιστανός βοηθός-φούρναρη είναι πολύ δυνατή :)
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

gassim έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 10:48 ηταν "μαιμού" μάγος.
Δηλαδή θα μπορούσε να είναι και κανονικός μάγος....
Φυσικά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”