Το κουλουράκι έχει μπει πολύ δυναμικά. Η διαφορά όμως γρήγορα έπαψε να αυξάνεται-παραμένει στους 7 σταθερά..
Βέβαια αν κάνει επέλαση το 3ο Σύνταγμα Ποδολάγνων ...η Ανατροπή είναι κοντά... οψώμεθα...είναι πολύ νωρίς...
Οι χρήστριες Gherschaagk και κουλούρι Θεσσαλονίκης ... θα περάσουν να μας πουν ένα γεια;;
Μετά από ένα 12ωρο κόλαση είστε το καλύτερο χαλαρωτικό. Να'στε καλά ρε μουρλά.
Ευχαριστώ αυτούς /ες που με ψηφισαν.
Κι επαναλαμβάνω κι εδώ ότι δε πήρα πρέφα με το νήμα τι προηγήθηκε. Οπότε δε ξέρω αν είναι δίκαιο για τα άλλα κορίτσια.
Όπως και να έχει ευχαριστώ
καλημέρα κουλούρι. πώς πάει;
Καλησπέρα!
Αρρωστούλα εξου και το τσάι.
(κόκκινη πλατεία.. Ρόδι ιβισκος μήλο )
Κι επαναλαμβάνω κι εδώ ότι δε πήρα πρέφα με το νήμα τι προηγήθηκε. Οπότε δε ξέρω αν είναι δίκαιο για τα άλλα κορίτσια.
Καλησπέρα!
Ναι αλλά το κάπνισμα δε βοηθάει...
Δεν το είχες κόψει;
Καλησπέρα!
Από τον δρόμο του τσαγιού; Και γω αυτό προτιμώ αν θα πιω τσάι έξω και την Αλεξανδρινή συμφωνία, το οποίο είναι κόκκινο και αυτό.
Feindflug έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 21:07
Από τον δρόμο του τσαγιού; Και γω αυτό προτιμώ αν θα πιω τσάι έξω και την Αλεξανδρινή συμφωνία, το οποίο είναι κόκκινο και αυτό.
Όχι από ένα άλλο μαγαζί. Τυχαία επιλογή το τσάι. Απλά να μην ήτανε πολύ δυνατό ήθελα.
Ψηφισα κουλουρι γιατι μου εστειλε ο Αγις μια προβατινα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.