Απ wanna be δημητραδες τι περίμενες...Χουργιατς έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:13ο κ. Π. Δημητράς
κοίτα σεβασμό ξαφνικά ο φλθφφυ![]()
το κρατάμε αυτό![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μηνυτήρια αναφορά στην Κιβωτό του Κόσμου για ρατσιστικό παραλήρημα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Μηνυτήρια αναφορά στην Κιβωτό του Κόσμου για ρατσιστικό παραλήρημα
τι γουαναμπή, διακρίνω τον σεβασμό που δείχνουν οι ρεπόρτερ του παοκ στον Σαββίδη ένα πράγμα
είναι πιο προσβολή να πούμε τον φλθφφυ πόδια, ή τον δημητρά κεφάλι
Στο λέω και κράτα το να το συζητήσουμε στο μέλλον. Οι υπερβολές έχουν συνήθως το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο. Αυτοί που πραγματικά πλήττονται από μία τέτοια κίνηση είναι οι μετανάστες. Διότι στον πολύ κόσμο κάθε τέτοια προσπάθεια προστασίας τους, σαν αυτή του Δημητρά, θα θεωρείται ως υποκινούμενη, χρηματοδοτούμενη και κατευθυνόμενη από κέντρα ενάντια στα συμφέροντα της χώρας, ανεξάρτητα του αν όντως είναι έτσι στην πράξη.Fluffy έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:57Αυτό είναι θετικό δείγμα, δεν πάει με τον όχλο.ST48410 έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:44 Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ο Δημητράς πρέπει να καταλαβαίνει ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είναι συμπαθής ακόμα και σε αυτούς που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την εκκλησία.
Επιδιώκει να γίνει πιο αντιπαθής στο πανελλήνιο από όσο είναι ήδη ή κάτι άλλο όχι τόσο προφανές;
Θα ήταν πολύ διαφορετικό να τα βάλει ο Δημητράς, ή ο κάθε Δημητράς με κάποιο προβεβλημένο επίσκοπο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση χτυπά έναν αδύναμο άνθρωπο που στο εγχώριο κοινό αναγνωρίζεται ότι έχει αφιερώσει τη ζωή του σε εξαίρετο κοινωνικό έργο. Τι θα πετύχει δηλαδή; Να εκφράζονται κάποιοι πιο μετρημένα; Και θα είναι αυτό συγκρίσιμο με την ζημιά που θα δεχθεί η προστασία των μεταναστών αφού όποιος συντάσσεται με τον Δημητρά θα θεωρείται λίγο έως πολύ ως πράκτορας; Δες λοιπόν πόσοι θα τρέξουν να πάρουν το μέρος του Δημητρά στο εξής και με τι καχυποψία θα αντιμετωπίζονται.
Τα 'χουμε πει πολλές φορές. Άμα τις ταμπέλες ρατσιστής, φασίστας, ισλαμοφοβικός κλπ τις κολλάτε με τόση ευκολία σε όποιον βρείτε, στο τέλος θα καταντήσει η κατάσταση σαν τον τσοπάνη με το λύκο. Θα γίνεται πραγματικά ρατσιστικό κήρυγμα και δεν θα δίνει σημασία κανείς.
Εγω είμαι της θέσης και ο όρος «λαθρομετανάστης» να θεωρείται ρατσιστικός, για μένα ισούται με τον όρο «τουρκόσπορος» του 20ου αιώνα.ST48410 έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:27Στο λέω και κράτα το να το συζητήσουμε στο μέλλον. Οι υπερβολές έχουν συνήθως το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο. Αυτοί που πραγματικά πλήττονται από μία τέτοια κίνηση είναι οι μετανάστες. Διότι στον πολύ κόσμο κάθε τέτοια προσπάθεια προστασίας τους, σαν αυτή του Δημητρά, θα θεωρείται ως υποκινούμενη, χρηματοδοτούμενη και κατευθυνόμενη από κέντρα ενάντια στα συμφέροντα της χώρας, ανεξάρτητα του αν όντως είναι έτσι στην πράξη.Fluffy έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:57Αυτό είναι θετικό δείγμα, δεν πάει με τον όχλο.ST48410 έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:44 Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Ο Δημητράς πρέπει να καταλαβαίνει ότι ο συγκεκριμένος ιερέας είναι συμπαθής ακόμα και σε αυτούς που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την εκκλησία.
Επιδιώκει να γίνει πιο αντιπαθής στο πανελλήνιο από όσο είναι ήδη ή κάτι άλλο όχι τόσο προφανές;
Θα ήταν πολύ διαφορετικό να τα βάλει ο Δημητράς, ή ο κάθε Δημητράς με κάποιο προβεβλημένο επίσκοπο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση χτυπά έναν αδύναμο άνθρωπο που στο εγχώριο κοινό αναγνωρίζεται ότι έχει αφιερώσει τη ζωή του σε εξαίρετο κοινωνικό έργο. Τι θα πετύχει δηλαδή; Να εκφράζονται κάποιοι πιο μετρημένα; Και θα είναι αυτό συγκρίσιμο με την ζημιά που θα δεχθεί η προστασία των μεταναστών αφού όποιος συντάσσεται με τον Δημητρά θα θεωρείται λίγο έως πολύ ως πράκτορας; Δες λοιπόν πόσοι θα τρέξουν να πάρουν το μέρος του Δημητρά στο εξής και με τι καχυποψία θα αντιμετωπίζονται.
Τα 'χουμε πει πολλές φορές. Άμα τις ταμπέλες ρατσιστής, φασίστας, ισλαμοφοβικός κλπ τις κολλάτε με τόση ευκολία σε όποιον βρείτε, στο τέλος θα καταντήσει η κατάσταση σαν τον τσοπάνη με το λύκο. Θα γίνεται πραγματικά ρατσιστικό κήρυγμα και δεν θα δίνει σημασία κανείς.
Ο πάπας προσφέρει έργο για τα παιδια, ο Δήμητρας Όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτός δεν είναι λόγος για να χρησημοποιεί ρητορική μίσους
ή μάλλον να τον δικαιολογούμε όταν το κάνει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fluffy την 25 Νοέμ 2019, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Δημητράς φαίνεται ωραίος (σε υπαλληλάκια ΜΚΟ σαν του λόγου σου) επειδή όλες οι δίκες πάνε από αναβολή σε αναβολή μέχρι να ξεφουσκώνει το θέμα και τελικά ποτέ δεν γίνεται τίποτα.Υδράργυρος έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:50 Ωραιος ο δημητρας. Ετσι χρειαζονται για να προσεχουν τα λογια τους.
Ο παπας αντι να κανει φιλοσοφικες αναλυσεις για πολιτιδμικες διαφορες, και να τις συνδεσει με την εγκληματικοτητα, θα μπορουσε απλα να ζητησει προστασια για τη δικη του δομη
Αν αποφασίσει και η άλλη πλευρά (όποια είναι κάθε φορα) να κάνουν τους τρελούς και να πάνε σε δίκη για να αθωωθούν πανηγυρικά και μετά να απαιτούν να τους πληρώνει τα έξοδα της δίκης, στο τέλος θα του μείνει ένα βρακί.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εγώ πάλι σου λέω ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα και είναι πολλές φορές χαρακτηριστικό πως χάνει κάποιος το όποιο δίκιο του όταν το διεκδικεί με λάθος τρόπο. Κυριακή κοντή γιορτή.Fluffy έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:32 Εγω είμαι της θέσης και ο όρος «λαθρομετανάστης» να θεωρείται ρατσιστικός, για μένα ισούται με τον όρο «τουρκόσπορος» του 20ου αιώνα.
Εσύ γιατί δεν γράφεις με το original nick, ΛΕΩΝ, να σε αναγνωρίζουν οι υπολοιποι πχωρουμιτες και να μην ασχολούνται με τις βλακείες που λες;Fluffy έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:32 Εγω είμαι της θέσης και ο όρος «λαθρομετανάστης» να θεωρείται ρατσιστικός, για μένα ισούται με τον όρο «τουρκόσπορος» του 20ου αιώνα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Είμαι άλλη περσονα εντάξει;Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:52Εσύ γιατί δεν γράφεις με το original nick, ΛΕΩΝ, να σε αναγνωρίζουν οι υπολοιποι πχωρουμιτες και να μην ασχολούνται με τις βλακείες που λες;Fluffy έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:32 Εγω είμαι της θέσης και ο όρος «λαθρομετανάστης» να θεωρείται ρατσιστικός, για μένα ισούται με τον όρο «τουρκόσπορος» του 20ου αιώνα.
Ναι ο άλλος σου εαυτός.Fluffy έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:53Είμαι άλλη περσονα εντάξει;Juno έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:52Εσύ γιατί δεν γράφεις με το original nick, ΛΕΩΝ, να σε αναγνωρίζουν οι υπολοιποι πχωρουμιτες και να μην ασχολούνται με τις βλακείες που λες;Fluffy έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 00:32 Εγω είμαι της θέσης και ο όρος «λαθρομετανάστης» να θεωρείται ρατσιστικός, για μένα ισούται με τον όρο «τουρκόσπορος» του 20ου αιώνα.
Πριν μας έδειχνες την αιλουροειδή πλευρά σου, τώρα μας δείχνεις την κυνοειδή.
Καλύτερα όμως σου πάει το δίπολο ύαινα-νυφίτσα. Σκέψου το.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 35 Απαντήσεις