Είδες ρε παπάρα αρχιχρυσαυγίτη ότι τελικά οι αριστεροί γαμάνε;don't speak έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:49Έχουμε και Πορφύριο έμαθα, θα καεί το πελεκούδιsys3x έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:24Πολύ σωστά πράττεις, θα σε χρειαστούμε εσένα, εγώ δλδ η άλλη είναι λουλού.
![]()
Ακούγεται λίγος θόρυβος, θα στο στείλω να πάρεις ένα μάτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν είσαι γεννημένος Παβαρότι, αλλά τόσο αγγλικά όσο κι ελληνικά μιλάς καθαρά.hellegennes έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 00:57 Ένα δικό μου παλιό ντουέτο με την Μαράια
Κι ένα τωρινό (είναι αργά και δεν μπορώ να τραγουδήσω κανονικά):
https://voca.ro/guLv8JhhnQq
Ordem e Progresso.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Επειδή είσαι εσύΧαοτικός έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:52Είδες ρε παπάρα αρχιχρυσαυγίτη ότι τελικά οι αριστεροί γαμάνε;don't speak έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:49Έχουμε και Πορφύριο έμαθα, θα καεί το πελεκούδιsys3x έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:24
Πολύ σωστά πράττεις, θα σε χρειαστούμε εσένα, εγώ δλδ η άλλη είναι λουλού.
![]()
Ακούγεται λίγος θόρυβος, θα στο στείλω να πάρεις ένα μάτι.![]()
Edited
Δε μου αρέσει καθόλου το τραγούδι, αλλά προσπάθησε να μη ρίχνεις ζάχαρη στο μέλι, δηλαδή να μην ερμηνεύεις τα παράλληλα ειπωμένα.
Ordem e Progresso.
Σ' ευχαριστώ καλή μου γιαγιούλα 
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ποιος/ποια δεν έχει τραγουδήσει ;
Πολύ ηχώ, μωρέ.νύχτα έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 10:12 σήμερα έχω ρεπό, ξεκινάμε με κονσέρβες και συνεχίζουμε
με φρέσκα![]()
![]()
![]()
https://voca.ro/bZGFTQuPJfv
Ordem e Progresso.
Υπάρχει όμως αυτό το συναίσθημα ρε. Όπου χαϊδεύεις όλες τις λέξεις σαν να έχει νόημα το κάθε μόριο γύρω σου. (Αν έπιασα τι λες).Cavaliere έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:59Δε μου αρέσει καθόλου το τραγούδι, αλλά προσπάθησε να μη ρίχνεις ζάχαρη στο μέλι, δηλαδή να μην ερμηνεύεις τα παράλληλα ειπωμένα.
Αυτό το είχα γράψει και έλεγα το όνομα της γυναίκας μου για να της το αφιερώσω κάποια στιγμή. Γι αυτό δυο σημεία φαίνονται κομμένα. Είναι κομμένα βασικά. Έχει και σπάνιο όνομα και δεν γούσταρα, ξέρεις.
Ρε έβαλε η Ακρόπολη πιάνο και θέλω να της ανταποδώσω με φλογέρα αλλά τέτοια ώρα κοιμούνται
-
the comet the course the tail
πέτυχες και κατάλληλο τραγούδι να μου το πεις. δεν έχω καλό "σ"
πάντα ήθελα να το λέω σαν τον Μπιθικώτση
....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 25 Νοέμ 2019, 04:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είχε πει ο μακαρίτης ο Παπάζογλου, ο Νίκος, όχι ο Βαγγέλης, "aν εγώ συγκινηθώ, ποιός θα πει μετά την ιστορία του τραγουδιού"? Non offensive, man, εδώ παίζουμε τις πιτσικουλιές, πλάκα γίνεται.Χαοτικός έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:06Υπάρχει όμως αυτό το συναίσθημα ρε. Όπου χαϊδεύεις όλες τις λέξεις σαν να έχει νόημα το κάθε μόριο γύρω σου. (Αν έπιασα τι λες).Cavaliere έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:59Δε μου αρέσει καθόλου το τραγούδι, αλλά προσπάθησε να μη ρίχνεις ζάχαρη στο μέλι, δηλαδή να μην ερμηνεύεις τα παράλληλα ειπωμένα.
Αυτό το είχα γράψει και έλεγα το όνομα της γυναίκας μου για να της το αφιερώσω κάποια στιγμή. Γι αυτό δυο σημεία φαίνονται κομμένα. Είναι κομμένα βασικά. Έχει και σπάνιο όνομα και δεν γούσταρα, ξέρεις.
Ρε έβαλε η Ακρόπολη πιάνο και θέλω να της ανταποδώσω με φλογέρα αλλά τέτοια ώρα κοιμούνται![]()
Ordem e Progresso.
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Ναι αλλα χρησιμεύουν για ερεθισμο του προστάτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ την 24 Νοέμ 2019, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγώ, αλλά ο Μπιθ ήταν θεός.the comet the course the tail έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 23:06πέτυχες και κατάλληλο τραγούδι να μου το πεις. δεν έχω καλό "σ"
πάντα ήθελα να το λέω σαν τον Μπιθικώτση![]()
Ordem e Progresso.
Ο πόρφυ δε με χρειάζεται τα κάνει και μόνος του, εξάλλου θέλω να επικεντρωθώ στην μεγάλη μας ντίβα, στο κρυφό μας ταλέντο, στη λουλούκα μας, θα την πάμε πολύ ψηλά.don't speak έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:49Έχουμε και Πορφύριο έμαθα, θα καεί το πελεκούδιsys3x έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 22:24Πολύ σωστά πράττεις, θα σε χρειαστούμε εσένα, εγώ δλδ η άλλη είναι λουλού.
![]()
Ακούγεται λίγος θόρυβος, θα στο στείλω να πάρεις ένα μάτι.
Να στείλεις, να στείλεις, να πάρω μάτι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές