!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:13
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:11
Δε νομίζω ότι είναι "τυπικό" το πρόγραμμα που περιγράφεις. Και εσύ και η γυναίκα σου δουλεύετε 50% επιπλέον του "τυπικού" ενήλικου.
Δεν ειναι μονο το ωραριο στη δουλειά. Ναι οι περισσότεροι δουλεύουν πχ 8ωρο, αλλα εχεις και τη μετακίνηση και το unpaid preparation. Αν πας Κηφισίας ενα απόγευμα Πέμπτης κατά τις 6 που σχολάει ο κόσμος θα καταλάβεις.. αν μενεις μακριά απο τη δουλειά σου, κλαφτα, θες ενα τριωρο ακομα κ ξαφνικά 11 ωρες το 24ωρο ειναι αφιερωμένες στη δουλειά..
Εμ βέβαια, θέλουμε να μένουμε Πυλαία και Καλαμαριά και να δουλεύουμε Σίνδο και Κιλκίς.

Μετά "δεν έχουμε χρόνο, ακριβή η βενζίνη" και λοιπά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Feindflug έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:16
Εμ βέβαια, θέλουμε να μένουμε Πυλαία και Καλαμαριά και να δουλεύουμε Σίνδο και Κιλκίς.

Δεν ειναι πάντα θεμα επιλογής. Μπορει να είσαι παντρεμένος κ ο ενας να δουλεύει Φαληρο κ ο αλλος Μαρούσι :-?
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:57
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:54 πιστεύω πως πρόκειται για πλάνη, αν όχι για παπαριά ολκής.

η σημερινή νεολαία είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ.

τα μιλένιαλς ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια, κάνουν ένα σωρό αηδίες (τρξ και πάουερ γιόνκα κλπ κλπ) για να γίνουν κορμιά και να ανεβάσουν φώτο στο ινσταγκράμ (και στο γκονγουάιλντ από ότι έμαθα προχθές εδώ στο πχόρουμ (σχολείο το πχόρουμ))
πίνουν ένεργτζυ ντρινκς αντί για μπύρες και φυσικούς χυμούς με κότσι μπέρυ και τσίνκο πιλόπα αντί για αλκοόλ.
τρώνε μαρούλια και τόνο, κάνουν ποδήλατο σαν λουλούδες και ατμίζουν φραγκοστάφυλο με βανίλια αντί να καπνίσουν.

και καλά κάνουν.

στη γενιά μου καπνίζαμε σαν νέγροι θερμαστές, τρώγαμε σαβούρες, πίναμε ξύδια κι αν κάποιος έκανε τα παραπάνω θεωρείτο λελές και τσιτσιφιόνκος.
φυσικά γυμναστήριο πήγαιναν μόνο κάτι φρικιά και κάποιοι που θελαν να περάσουν πανελλήνιες με άθλημα.
πάνω-κάτω αυτό πιστεύω κι εγώ.
Me three.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:01 Δεν γυμνάζονται καθόλου. Ούτε αθλούνται. Και ταυτόχρονα ζούμε σε μια εποχή που σου περνάνε μηνύματα του στυλ "μείνε μποχλαδα, τιμή σου και καμάρι σου"

:g030:

:EE1:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 24 Νοέμ 2019, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ασέβαστος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:24 λοιπον, τελειωσε, εισαι γκει :003:

20 χρονω και εβλεπες στην παραλια κατι αλλο απο κωλους και βυζγια; και οτι κι αν ηταν αυτο το αλλο, το θυμασαι ακομη;
Εδώ στο gone wild έβλεπε τα νύχια κι αν ήταν περιποιημένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Feindflug

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:18

Δεν ειναι πάντα θεμα επιλογής. Μπορει να είσαι παντρεμένος κ ο ενας να δουλεύει Φαληρο κ ο αλλος Μαρούσι :-?
Ώρες ώρες ρε τύπε αναρωτιέμαι, αξίζει όλος αυτός ο κόπος, τα φροντιστήρια, τα ιδιαίτερα,να χάνεις τόσες ώρες στην δουλειά σου, να δουλεύουν και οι δύο σε ένα ζευγάρι, να σπουδάζουν τόσα χρόνια με μεταπτυχιακά και γω δεν ξέρω τι άλλο, για να να βγουν στην εργασία στα 30 φεύγα για μισθό πείνας;
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Όχι. Δεν αξίζει. Κανονικά πρέπει να μην δουλεύουν και οι δυο στο ζευγάρι. Η γυναίκα πρέπει να μένει σπίτι. Κι αφού θα μείνει σπίτι, να μην σπουδάζει και ξοδέψει τόσο χρόνια στα μεταπτυχιακά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Feindflug

hellegennes έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 01:58 Όχι. Δεν αξίζει. Κανονικά πρέπει να μην δουλεύουν και οι δυο στο ζευγάρι. Η γυναίκα πρέπει να μένει σπίτι. Κι αφού θα μείνει σπίτι, να μην σπουδάζει και ξοδέψει τόσο χρόνια στα μεταπτυχιακά.
Μιλάω γενικά ρε τύπε. Το να δουλεύει η γυναίκα σε μία οικογένεια, είναι ένα από τα πολλά που ανέφερα. Τα υπόλοιπα, όπως και άλλα που δεν έγραψα, αφορούν και τους δύο.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οι μιλενιαλς και αν δεν μαμανε :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δε νομίζω ότι είναι "τυπικό" το πρόγραμμα που περιγράφεις. Και εσύ και η γυναίκα σου δουλεύετε 50% επιπλέον του "τυπικού" ενήλικου.
Δεν ειναι μονο το ωραριο στη δουλειά. Ναι οι περισσότεροι δουλεύουν πχ 8ωρο, αλλα εχεις και τη μετακίνηση και το unpaid preparation. Αν πας Κηφισίας ενα απόγευμα Πέμπτης κατά τις 6 που σχολάει ο κόσμος θα καταλάβεις.. αν μενεις μακριά απο τη δουλειά σου, κλαφτα, θες ενα τριωρο ακομα κ ξαφνικά 11 ωρες το 24ωρο ειναι αφιερωμένες στη δουλειά..
No shit, δεν πάω Κηφισίας αλλά πάω "εθνική οδό" (στην πραγματικότητα αθηναϊκή λεωφόρος). 2 ώρες τη μέρα φεύγουν έτσι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 04:37 οι μιλενιαλς και αν δεν μαμανε :g030:
πιστεύω όχι. αλλά ....πάει σύγνεφο.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

αφού βγαίνουν και δεν χορεύουν!
πώς να γίνει κατάσταση!;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Στην εποχή μας ήταν αλλιώς νύχτα μου...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 20:16 το προβλημα ειναι οτι οι αυτοχθονες ανδρες ΔΕΝ μαμανε :g030:
μια χαρα γαμανε. ολοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άλεξλαμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Άλεξλαμπ »

Βρίσκω την αναλογία 9 στους 10 υπερβολική. Δεν ξέρω πως μετριέται στατιστικά αλλά τα περισσότερα παιδιά που βλέπω μια χαρά αθλητικά είναι.

Είναι η νοοτροπία μας τέτοια. Κάποιος που δουλεύει Σίνδο θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο και φθηνότερο σπίτι στα Διαβατά ή σε χωριό κάπου εκεί κοντά και να είναι στη δουλειά του σε 10 λεπτά. Την Τετάρτη άνοιξαν και τα διόδια στην εξωτερική περιφερειακή και θα γίνει χαμός στους παράπλευρους δρόμους και στα Διαβατά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”