Και ήκουσα ως φωνήν όχλου πολλού, και ως φωνήν υδάτων πολλών, και ως φωνήν βροντών ισχυρών, λεγόντων· Αλληλούϊα· διότι αληθώς, αληθώς ομίλει ο χρήστης Δάζε..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Re: 2. PNTM (Προημιτελικοί) Gherschaagk - κουλούρι
Aνήκεις σε μικρότερο ποσοστό.
Εσύ αγαπάς περισσότερο τις γυναίκες από κάτι φεμινιστές της άνω πετρομαγούλας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορώ να ψηφίσω δύο εδώ κ να ξαναψηφίσω στα επόμενα; Ή αν ψηφίσω εδώ δύο, τελείωσε το δικαίωμα ψήφου μου;
1141 ψηφοφοροι θα προσελθουν στις καλπες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Σε όλα μαρήCustom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:46 Μπορώ να ψηφίσω δύο εδώ κ να ξαναψηφίσω στα επόμενα; Ή αν ψηφίσω εδώ δύο, τελείωσε το δικαίωμα ψήφου μου;
Δε φτάνει η μαλάκια όλου του θέματος, εγώ πείραξα που ήθελα να ταχω ξεκάθαρα! Μάλιστα.don't speak έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:47Σε όλα μαρήCustom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:46 Μπορώ να ψηφίσω δύο εδώ κ να ξαναψηφίσω στα επόμενα; Ή αν ψηφίσω εδώ δύο, τελείωσε το δικαίωμα ψήφου μου;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
μην παρεκτρέπεσθε παρακαλώ.Custom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:51Δε φτάνει η μαλάκια όλου του θέματος, εγώ πείραξα που ήθελα να ταχω ξεκάθαρα! Μάλιστα.don't speak έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:47Σε όλα μαρήCustom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:46 Μπορώ να ψηφίσω δύο εδώ κ να ξαναψηφίσω στα επόμενα; Ή αν ψηφίσω εδώ δύο, τελείωσε το δικαίωμα ψήφου μου;![]()

-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ναι διώχτην.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:58μην παρεκτρέπεσθε παρακαλώ.Custom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:51Δε φτάνει η μαλάκια όλου του θέματος, εγώ πείραξα που ήθελα να ταχω ξεκάθαρα! Μάλιστα.![]()
![]()
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
δε διώχνω κανέναν και δε φέρνω κανέναν.don't speak έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:59Ναι διώχτην.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:58μην παρεκτρέπεσθε παρακαλώ.Custom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:51
Δε φτάνει η μαλάκια όλου του θέματος, εγώ πείραξα που ήθελα να ταχω ξεκάθαρα! Μάλιστα.![]()
![]()
μεγάλοι αθρώποι είμεθα.
δεν είπατε κορίτσα...εσείς...ψηφίσατε;
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
αφήνω αυτό εδώ...
(τακούνια, εξουσία, φέις σίτινγκ.... τι γίνεται εδώ;
(τακούνια, εξουσία, φέις σίτινγκ.... τι γίνεται εδώ;
don't speak έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:59Ναι διώχτην.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:58μην παρεκτρέπεσθε παρακαλώ.Custom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:51
Δε φτάνει η μαλάκια όλου του θέματος, εγώ πείραξα που ήθελα να ταχω ξεκάθαρα! Μάλιστα.![]()
![]()
Γυρίζουμε τσοντούλα, με έναν μισθό τι να βγει;
Ordem e Progresso.
Εγώ λέω να ψηφίσω κ τις δύο κ να κάνω κοπι πειστ τον λόγο άλλων. Ασφαλώς θα νιώθω τα ίδια, απλώς αν βρω κάτι όμορφα διατυπωμένο που να ανταποκρίνεται στις σκέψεις μου θα ήταν εξαιρετικά βολικό.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:02δε διώχνω κανέναν και δε φέρνω κανέναν.
μεγάλοι αθρώποι είμεθα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
κανονικά εσύ θα έπρεπε να ανεβάσεις φωτο με το κολάν ως αντάλλαγμα για να σε αποκλείσουμε απο το πολλ. Αλλά έχε χάρη που ο χόρχε δεν ξέρει να διαπραγματεύεται σωστάCustom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:08Εγώ λέω να ψηφίσω κ τις δύο κ να κάνω κοπι πειστ τον λόγο άλλων. Ασφαλώς θα νιώθω τα ίδια, απλώς αν βρω κάτι όμορφα διατυπωμένο που να ανταποκρίνεται στις σκέψεις μου θα ήταν εξαιρετικά βολικό.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:02δε διώχνω κανέναν και δε φέρνω κανέναν.
μεγάλοι αθρώποι είμεθα.
Ούτε γω περίμενα ότι θαταν τόσο εύκολο!!!!vantono έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:09κανονικά εσύ θα έπρεπε να ανεβάσεις φωτο με το κολάν ως αντάλλαγμα για να σε αποκλείσουμε απο το πολλ. Αλλά έχε χάρη που ο χόρχε δεν ξέρει να διαπραγματεύεται σωστάCustom_F έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:08Εγώ λέω να ψηφίσω κ τις δύο κ να κάνω κοπι πειστ τον λόγο άλλων. Ασφαλώς θα νιώθω τα ίδια, απλώς αν βρω κάτι όμορφα διατυπωμένο που να ανταποκρίνεται στις σκέψεις μου θα ήταν εξαιρετικά βολικό.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:02
δε διώχνω κανέναν και δε φέρνω κανέναν.
μεγάλοι αθρώποι είμεθα.
δεν είπατε κορίτσα...εσείς...ψηφίσατε;![]()
Ας είναι καλά οι αγωνίστριες του φόρουμ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 292 Απαντήσεις