Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Alien666 έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:35
Εγώ πρόσφατα έφαγα αποκλεισμό από το twitter λόγω αναφορών γιατί αποκάλεσα "χοντρέλω" κάποια που κόντεψε να με τρακάρει και μου ζητούσε τα ρέστα.
Εκανα λέει fat shaming.
Αν ήταν πεζή και κινδύνεψες όντως λόγω της μάζας της, το θεωρώ λάθος που σε μπανάρανε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:24Άρχισες πάλι να αραδιάζεις τα γνωστά βαρετά σκονάκια.
Μπορούσες να ξεκινήσεις από αυτά και να μην λες κοινοτυπίες για προσωπικά κίνητρα.
Σε κάθε περίπτωση γουστάρω Τέχνη που πάει κολλητά τοίχο τοίχο με τα κλισέ της συντήρησης.
Καλά, άσε τα περί Τέχνης, μιλάμε τώρα για τον καταπιεσμένο σου αντισημητισμό, που οι κακοί νεοταξίτες δεν αφήνουν να εκφραστεί. Ζητάτε και τον λόγο που ο Cohen νοιάζεται, αντί να κρυφτείτε. Πολύ απλά, η πλειοψηφία του κόσμου δεν σας πάει, παγκοσμίως, μάλλον του προκαλείτε αηδία. Η θέση σας είναι στη Νυρεμβέργη και μετά στην κρεμάλα.
Πάρα πολύ ωραίο.
Να το ανεβάσεις και στο φέισμπουκ για να σου κάνει λάικ ο καθώς πρέπει ευαίσθητος γιος.
Cavaliere έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:37
Η νέα τάξη και οι σιωνιστές μασόνοι φταίνε. Όλα είναι προγραμματισμένα, φοβούνται την Ελλάδα, γιατί η γλώσσα των γκομπιούτερ είναι τα αρχαία ελληνικά.
nostromos έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 16:55ποιοι το κανουμε αυτο...?
Οι αντισημίτες.
Οι αντισημίτες είναι για τα μπάζα, ειδικά εφόσον το Ισραήλ είναι από τους λιγοστούς πραγματικούς συμμάχους της χώρας μας.
Εγώ πάντως το πρόβλημα το έχω με τον συγκεκριμένο και όχι γιατί είναι σημιτικής καταγωγής, αλλά γιατί χρησιμοποιεί την καταγωγή του για να επιβάλλει ανελευθερία έκφρασης σε ΑΛΛΑ ζητήματα (που δεν σχετίζονται με τον αντισημιτισμό)
Alien666 έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 17:00Οι αντισημίτες είναι για τα μπάζα, ειδικά εφόσον το Ισραήλ είναι από τους λιγοστούς πραγματικούς συμμάχους της χώρας μας.
Εγώ πάντως το πρόβλημα το έχω με τον συγκεκριμένο και όχι γιατί είναι σημιτικής καταγωγής, αλλά γιατί χρησιμοποιεί την καταγωγή του για να επιβάλλει ανελευθερία έκφρασης σε ΑΛΛΑ ζητήματα (που δεν σχετίζονται με τον αντισημιτισμό)
Όπως, ποιά θέματα; Αυτό με χοντρούς, που προανέφερες;