!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Spiros252, μην διαγράψεις τον Πάνα! Πρώτα θα κάνουμε poll να αποφασίσουμε! Τώρα που αρχίσαμε να ψηφίζουμε, δεν σταματάμε.
Και μετά θα κάνουμε poll για τη Naida και θα εξαναγκαστεί να επιστρέψει.
Και μετά θα κάνουμε poll για τη Naida και θα εξαναγκαστεί να επιστρέψει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αν έρθω στην περιοχή σου θα ψάξω όλα τα τεχνικά γραφεί να σε βρω, έχεις τον λόγο μου. Θα σε βρωΜηχανικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:45Μια γκαρσονιέρα που έχει και 200 τετραγωνικά ταράτσα για να στήσεις την σκηνή.
the end
Ωραία δεν έφυγες ακόμα! Άνοιξε τα Pms.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πάνας κάτσε καλά ρε άνθρωπε..τί έχετε πάθει όλοι; Γιατί τέτοια ένταση; Τί έχω χάσει τέλος παντων;
Εσύ φταις ρε.Ίφιδα έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:49 Πάνας κάτσε καλά ρε άνθρωπε..τί έχετε πάθει όλοι; Γιατί τέτοια ένταση; Τί έχω χάσει τέλος παντων;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κατάφεραν να διώξουν την Ναίδα... ποιόν; την Ναίδα!Ίφιδα έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:49 Πάνας κάτσε καλά ρε άνθρωπε..τί έχετε πάθει όλοι; Γιατί τέτοια ένταση; Τί έχω χάσει τέλος παντων;
Έλεος!
the end
Θες να βγουμε για ποτο;Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:37Ορίστε Πάνα, δες απάντηση:
Ο κάθε ηλίθιος που δεν με χωνεύει, μου κάνει επιθέσεις μέχρι να φύγω.
Αυτό που περνάς δεν είναι καν έτσι. Αν δεν μπορείς κάποια μέλη αντιμετώπισέ τα ή τουλάχιστον πάτα το Ignore.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δωσε σκαϊπ να συζηταμε για τα αναπαντητα ερωτηματα.
'ΟΧΙ ,δεν το μαζεύω ,ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΕΣΡ.Gherschaagk έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:48Μάζεψέ το.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:47 Όσοι έχουν πρόβλημα ,ας πάνε να πουν τον πόνο τους σε "κοινωνικές" εκπομπές με την πουτάνα Στεφανίδου.
Διάγραψε το κι εμένα, αυτή είναι η γνώμη μου.
Δεν έχω τέτοια πράγματα μπορούν να στο επιβεβαιώσουν κι΄άλλοι.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση