Μην δίνεις σημασία, κάτσε εδώ!Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:26Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02
τι πάλι θα φύγεις;
κοίτα αυτή τη φορά να μείνεις καμιά βδομάδα εκτός να ξελαμπικάρεις ....όχι στις 2 μέρες πίσω..![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ρεεεεεεεεε!!! Έφυγε η Naida;;;;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Να πάει για Σαββατοκύριακο βόλτα με την μηχανή.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:26Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02
τι πάλι θα φύγεις;
κοίτα αυτή τη φορά να μείνεις καμιά βδομάδα εκτός να ξελαμπικάρεις ....όχι στις 2 μέρες πίσω..![]()
![]()
Ναι θα του τηγανίζεις πατάτες.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:27Μην δίνεις σημασία, κάτσε εδώ!Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:26Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02
τι πάλι θα φύγεις;
![]()
Πάνα ξεκουμπίσου και φύγε από δω ρε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Jouno τελείωσα, σε ευχαριστώ για την συμπάθεια που μου έχεις .Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:27Μην δίνεις σημασία, κάτσε εδώ!Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:26Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02
τι πάλι θα φύγεις;
![]()
Έχω στείλει ΠΜ στον Σπύρο και περιμένω τις ανάλογες ενέργειες.
the end
Σταματήστε επιτέλους! Εγώ δηλαδή τι έπρεπε να είχα κάνει με τόσα που έχω περάσει εδώ μέσα;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Η απόφαση δεν έχει παρθεί εν βρασμό ψυχής αυτή την φορά.Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:31Σταματήστε επιτέλους! Εγώ δηλαδή τι έπρεπε να είχα κάνει με τόσα που έχω περάσει εδώ μέσα;
the end
Όλο μαλακίες στο φόρουμ.
Άντε, και ο τελευταίος να σβήσει τα φώτα.
Άντε, και ο τελευταίος να σβήσει τα φώτα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Λουης!Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:31
Εγώ δηλαδή τι έπρεπε να είχα κάνει με τόσα που έχω περάσει εδώ μέσα;
Κατσε ρε τυπε να λυσουμε τα υπαρξιακα μας..που θα πας;
Έκλεισες τα πμ ρε; Κάτσε ρε εγώ ποιον θα βρίζω;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Βρε άσε τις σαχλαμάρες.Πάνας έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:29 Jouno τελείωσα, σε ευχαριστώ για την συμπάθεια που μου έχεις .
Έχω στείλει ΠΜ στον Σπύρο και περιμένω τις ανάλογες ενέργειες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση