Το λέω εγώ.
Ενώ το θέμα σου ξεκίνησε επιθετικά διακρίνω μια μάλλον αμήχανη και σίγουρα αμυντική προσέγγιση των πραγμάτων.
Έτσι δεν είναι;
Το λέω εγώ.
τι επιθετικά; δεν ήμουν προσβλητικός σε κανέναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02Το λέω εγώ.
Ενώ το θέμα σου ξεκίνησε επιθετικά διακρίνω μια μάλλον αμήχανη και σίγουρα αμυντική προσέγγιση των πραγμάτων.
Έτσι δεν είναι;![]()
Ποια έχεις απέναντί σου, δεν είδα, ποια έχω εγώ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:53Έχω απέναντι μου το φαβορί και θες ν' αλλάξω κατηγορία για σένα;Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:37
Να σου πω. Ζήτα να μπεις απέναντί μου, θα σε ψηφίσουν όλοι οι Ex-Banned-Avengers. Εγγυημένο. Μέχρι και λογαριασμό θα κάνει όποιος τυχόν είναι μπαναρισμένος. 4-5 ψηφαλάκια μάνι-μάνι.
Άσε μας κοριτσάκι μου.![]()
vantono έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:55 η τζούνο γιατί δεν ειναι μέσα? Τώρα ηθελα να την ψηφίσω. Επίσης στα προημιτελικά είναι 8. Εδώ γιατί 2? Πώς μας προέκυψε τελικός? Ή επεισόδια έχω χάσει, ή κατι δεν διαβάζω καλά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εχεις αγχος κ νευρικοτητα αγνωστο γιατι κ παραξενο + υποπτοΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:04τι επιθετικά; δεν ήμουν προσβλητικός σε κανέναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02Το λέω εγώ.
Έτσι δεν είναι;![]()
Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:06Ποια έχεις απέναντί σου, δεν είδα, ποια έχω εγώ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:53Έχω απέναντι μου το φαβορί και θες ν' αλλάξω κατηγορία για σένα;Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:37
Να σου πω. Ζήτα να μπεις απέναντί μου, θα σε ψηφίσουν όλοι οι Ex-Banned-Avengers. Εγγυημένο. Μέχρι και λογαριασμό θα κάνει όποιος τυχόν είναι μπαναρισμένος. 4-5 ψηφαλάκια μάνι-μάνι.
Άσε μας κοριτσάκι μου.![]()
Μετά από έναν άκρως επεισοδιακό Δεύτερο Γύρο που κράτησε τελικώς 3 ημέρες και ενώ ξεπεράσαμε τις 1000 δημοσιεύσεις στο παρόν νήμα έχομε τα τελικά αποτελέσματα του γύρου.
Αποκλεισμοί-Αποχωρήσεις:
1.Naida .Απεχώρησε από το πχόρουμ.
2.- Casper -. Ζήτησε να αποχωρήσει από το νήμα-σεβόμενοι την επιθυμία της, την αποκλείουμε από τον επόμενο γύρο.
3.Custom-F. Zήτησε να αποχωρήσει από την ψηφοφορία. Κατόπιν προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών της δίδεται άδεια να αποχωρήσει. (Εκκρεμεί η ολόσωμη φωτογραφία μαγιό.)
Οι ψήφοι των αποχωρήσαντων/αποκλεισθέντων χρηστών μηδενίζονται.
Δυστυχώς δεν αντέχομε όλοι τον ανταγωνισμό κύριοι...![]()
Η βαθμολογία συνεπώς διαμορφώθηκε ως εξής:
1.Gherschaagk.......20
2.Juno.................15
3.Ίφιδα................13
4.don't speak........11
5.bluerose.............9
6.ΓΑΛΗ.................9
7.νύχτα................8
8.Νατάσα..............7
Κατόπιν λαϊκής απαίτησης επανέρχεται στο παιχνίδι η χρήστρια κουλούρι Θεσσαλονίκης.
Καταλαμβάνει τη θέση της χρήστριας Νατάσας, η οποία ούτως ή άλλως είναι ανενεργή εδώ και 2 μήνες.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:
Gheerschaagk - κουλούρι Θεσσαλονίκης
–
juno – νύχτα
-
![]()
don't speak - bluerose
-
Ίφιδα - ΓΑΛΗ
-
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι χρήστες έχουν δικαίωμα εώς 2 (ΔΥΟ) ψήφων
καθώς ορισμένοι ενδέχεται να θέλουν να ψηφίσουν και τις 2 διαγωνιζόμενες...δε θα τους βάλομε σε διλήμματα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
με αριστερή γκοθού σε έβαλε. Πάρτι θα κάνουμεJuno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 14:37 Να σου πω. Ζήτα να μπεις απέναντί μου, θα σε ψηφίσουν όλοι οι Ex-Banned-Avengers. Εγγυημένο. Μέχρι και λογαριασμό θα κάνει όποιος τυχόν είναι μπαναρισμένος. 4-5 ψηφαλάκια μάνι-μάνι.
Α-χα! Να ξαναπώ για παγκόσμια ειρήνη;
Γκοθού η νύχτα;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έλα μου, μην αντιδράς σαν τρίχρονο. Εννοώ ότι ο σχεδιασμός του κόνσεπτ ήταν επιθετικός.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:04τι επιθετικά; δεν ήμουν προσβλητικός σε κανέναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02Το λέω εγώ.
Έτσι δεν είναι;![]()
όχι?
Θα εξηγησω. Γιατί είσαι οντως εμφανίσιμη και άρια και το αξίζεις και το αναγνωρίζω, έχω τα ινσάιντ ινφοζ μου εγώ
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:191.Έλα μου, μην αντιδράς σαν τρίχρονο. Εννοώ ότι ο σχεδιασμός του κόνσεπτ ήταν επιθετικός.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:04τι επιθετικά; δεν ήμουν προσβλητικός σε κανέναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 15:02
Το λέω εγώ.
Έτσι δεν είναι;![]()
Οι συνήθεις επιθέσεις στα φόρα γίνονται από σιγανοπαπαδιές και το πρώτο κύμα επίθεσης γίνεται από αφελείς της πρώτης γραμμής, που δεν προέβλεψαν εγκαίρως τις πιθανές εξελίξεις της μάχης.
2.Από χαλαρούς θεατές Κολοσσαίου ή τσίρκου ξεκινάν και στο τέλος αλλού οι θηριοδαμαστές, αλλού τα ράσα, αλλού τα μαστίγια κι αλλού το φιλοθεάμον κοινό της εξέδρας.
Και με ωραίο λαιμό. Ενώ τον λαιμό της τζούνο δεν τον έχομε δει ακομα