Το κάπνισμα και το ποτό ρίχνουν την λίμπιντο και όταν μεγαλώσεις, πολλά χρόνια πιό νωρίς δεν θα σου κάνει κούκου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
κουκου μονο για τεκνοποιηση - εντος γαμου αυστηρα- τις επιτρεπομενες ημερες - και συμφωνα με τον κανονισμο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
4 παιδιά έχω, καλύτερα ΠΛΕΟΝ να μην κάνει κούκου
- Dwarven Blacksmith
Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:54'Όχι ,θα πάμε στο σπίτι φίλου αύριο , θα παραγγείλουμε μερικά ,άλλα θα τα φτιάξουμε και θα καπνίζουμε αρειμανίως
Τα μαγαζιά θα "βαράνε μύγες" σε λίγο καιρό κι η ανεργία θα αυξηθεί εκθετικά.
Your brain on drugs. Θα τα διαβάζεις κάποτε και θα γελάς.
Παντως οπου παω καπνιζουν.
Πριν λιγες ημερες πηγαμε με το ξαδελφο σε μπουζουκοκουτουκο - του ντουμανιου εγινε.
Πριν λιγες ημερες πηγαμε με το ξαδελφο σε μπουζουκοκουτουκο - του ντουμανιου εγινε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σύ είπας αγαπητέ , θα δούμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:55Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:54'Όχι ,θα πάμε στο σπίτι φίλου αύριο , θα παραγγείλουμε μερικά ,άλλα θα τα φτιάξουμε και θα καπνίζουμε αρειμανίωςΜηχανικός έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:48
Άλλο ένα συν του νόμου για την προστασία της υγείας των πολιτών.![]()
Τα μαγαζιά θα "βαράνε μύγες" σε λίγο καιρό κι η ανεργία θα αυξηθεί εκθετικά.![]()
Your brain on drugs. Θα τα διαβάζεις κάποτε και θα γελάς.
Δεν έπεσε "καρφωτή" στο ρουφιανονούμερο;Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:56 Παντως οπου παω καπνιζουν.
Δεν γινανε φασιστορουφιανοι η μαλακισμένα βοδια οι Ελληνες ακομα - ο ξαδελφος δεν ειναι καπνιστης οπως και αρκετοι - αρκετες που ηταν στο μαγαζι - προβλημα δεν ειχε κανεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΑυτόΑγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:04Δεν γινανε φασιστορουφιανοι η μαλακισμένα βοδια οι Ελληνες ακομα - ο ξαδελφος δεν ειναι καπνιστης οπως και αρκετοι - αρκετες που ηταν στο μαγαζι - προβλημα δεν ειχε κανεις .
- hellegennes
Σε πόσο, πιστεύεις; Για να ξέρω από πότε να αρχίσω να τραβάω φωτογραφίες, να τις ανεβάζω εδώ και να γελάω.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:13Οκ ,θα το δούμε σε λίγο καιρό.hellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:09Οι ίδιες μαλακίες που ακούστηκαν σε όλες τις χώρες με πολλούς και μανιακούς καπνιστές. Φυσικά τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Απλά έμαθαν οι καπνιστές να συμπεριφέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι και να υποτάσσονται στον υπόλοιπο άκαπνο πληθυσμό.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:54 Τα μαγαζιά θα "βαράνε μύγες" σε λίγο καιρό κι η ανεργία θα αυξηθεί εκθετικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Λάθος θυμάσαι, απλά το ανεχόμασταν γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09 Αυτό, γω θυμάμαι παλιά ότι έρχονταν και μη καπνιστές αυτοβούλως εκεί που καπνίζαμε , χωρίς εμάς ένιωθαν μοναξιά
![]()
Πόσο εγωπαθές γουρούνι ή πρεζόνι πρέπει να είναι κάποιος για να μην καταλαβαίνει ότι ο καπνός ΠΝΙΓΕΙ αυτόν που δεν καπνίζει;
Εγωπαθές γουρούνι δεν είσαι εσύ συγκεκριμένα, αλλά πρεζόνι είσαι σίγουρα και η νικοτίνη στον οργανισμό σου δεν σε αφήνει να σκέφτεσαι καθαρά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δίνω 3 μήνες καιρό . Αν διαψευστώ, θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη εδώ μέσα.hellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:09Σε πόσο, πιστεύεις; Για να ξέρω από πότε να αρχίσω να τραβάω φωτογραφίες, να τις ανεβάζω εδώ και να γελάω.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:13Οκ ,θα το δούμε σε λίγο καιρό.hellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:09
Οι ίδιες μαλακίες που ακούστηκαν σε όλες τις χώρες με πολλούς και μανιακούς καπνιστές. Φυσικά τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Απλά έμαθαν οι καπνιστές να συμπεριφέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι και να υποτάσσονται στον υπόλοιπο άκαπνο πληθυσμό.
Αν θέλετε ,θα αυτομαστιγωθώ κιόλας
hellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 13:12Λάθος θυμάσαι, απλά το ανεχόμασταν γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09 Αυτό, γω θυμάμαι παλιά ότι έρχονταν και μη καπνιστές αυτοβούλως εκεί που καπνίζαμε , χωρίς εμάς ένιωθαν μοναξιά
![]()
Πόσο εγωπαθές γουρούνι ή πρεζόνι πρέπει να είναι κάποιος για να μην καταλαβαίνει ότι ο καπνός ΠΝΙΓΕΙ αυτόν που δεν καπνίζει;
Εγωπαθές γουρούνι δεν είσαι εσύ συγκεκριμένα, αλλά πρεζόνι είσαι σίγουρα και η νικοτίνη στον οργανισμό σου δεν σε αφήνει να σκέφτεσαι καθαρά.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το κάπνισμα προκαλεί: copd ( asthma, broxitida), στα παιδιά το ίδιο , πνευμονική υπέρταση, υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια, καρκίνο οισοφάγου, καρκίνο πεπτικού κατώτερου..fagano3 έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 09:07Στην Ελλαδα πανω απο το 50% των Ελληνων εχουν υπαρξει καποια στιγμη καπνιστες.Χιλιαρικα σε φορους καθε χρονο σε καπνο και ποτα.Βασικα πριν τον ενφια ο καπνος και τα τσιγαρα απεδιδαν τη μεριδα του λεοντος των φορων.Ιιδως για τους φτωχους ή αυτους που δηλωναν ψευτικο εισοδημα τα τσιγαρα και ποτα ηταν η κυρια πηγη φορολογησης τους.lyna έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:50
Το κόστος του καπνιστή δεν είναι ακριβώς μερικές χιλιάδες σε φόρους . Αθροίζεται σε μισό εκατομμύριο .
Το κράτος έχει συμφέρον εφόσον έχει υπό την αιγίδα του τα ελ δημόσια μπουρδελα να διαφυλάξει τα οικονομικά του. Ούτε στην Αμερική αντέχουν οι ιδιωτικές εταιρίες να πληρώνουν .
Σκεφτείτε το λίγο : έχει περάσει μίσος αιώνας που τα κράτη αποφάσισαν ότι οι φόροι είναι λιγότεροι του κόστους ενός καπνιστή . Θα έπρεπε να το βλέπουμε σαν ανθρώπινη εξέλιξη και ας γίνεται για οικονομικούς λόγους ενώ ο πρωτεύον στόχος είναι η υγεία.
Αλλά ανθρωπινη σολομοντια η λύση: λεφτά για λεφτά .
Το επόμενο θα είναι η βιομηχανία της ζάχαρης .
Ενας που εχει καρκινο του πνευμονα ναι μπορει να στοιχισει μισο μυριο, αν και αμφιβαλλω για το ποσο, αλλα ποσοι ειναι αυτοι.Τα στατιστικα λενε 7 χιλιαδες καρκινοπαθεις το χρονο (καρκινο του πνευμονα) και οχι μερικες εκατονταδες χιλιαδες.
Συν οτι επειδη οι καπνιστες πεθαινουν νεοτεροι γλιτωνουμε τεραστια ποσα απο συνταξεις.
Οι ιδιωτικες εταιριες στην αμερικη φυσικα δεν θελουν να καπνιζεις γιατι δεν εισπρατουν αυτες τους φορους του καπνου και του αλκοολ.
Στην Ελλαδα βεβαια το κρατος που εχει και τα δημοσια νοσοκομεια τα εισπρατει και για αυτο δεν θελει να απαγορευτει το τσιγαρο και να επιτρεπεται μονο το ηλεκτρονικο(χωρις φορους φυσικα μιας και απο μονη της η νικοτινη δεν σε σκοτωνει).Θα σημαινε οικονομικη καταστροφη.
Η ολη φαση με το μη δικαιωμα να υπαρχουν μαγαζια καπνιστων ειναι χιπιες και εκδικητικη μανια κομπλεξικων που παντα ακολουθουσαν την παρεα του καπνιστη γιατι αυτοι δεν μπορουσαν να τραβηξουν ουτε θηλυκη γατα.
Μπορεί για εσένα να είναι λογικό να χρεώνομαι εγώ το χειρουργείο του καπνιστή αλλά το κόστος δεν είναι το φακελάκι του γιατρού , είναι τα αναλώσιμα που τα αγοράζουμε με πίστωση γτ είμαστε και κακοπληρωτές σαν χώρα.
Τα Μαραφετια για να κανείς σπειρομετρηση θέλουν 5 χιλιάρικα.
Τα φάρμακα για τη βρογχιτιδα εκατοντάδες χιλιάδες.
Λαιμαι το κόστος είναι μεγάλο. Δεν είναι μόνο ο καρκίνος του πνεύμονα. Στις φωτογραφίες που κολλάνε έξω από τα πακέτα έχουν κ κάτι φωτό από στοματική κοιλότητα με κάτι αηδίες κολλημένες σαν κουνουπίδα. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Ουφ , γάιδαρο σκάτε.
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis