Τυχερή όποια θα είναι απέναντι μου. Θα έχει αμέσως όλες τις ψήφους των Ex-Banned_Avengers!Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:35Juno έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 00:32
Λες και θα βγάλουμε το Σαββατοκύριακο στο phorum. Κατάλαβα ούτε εμείς δεν θα ψηφίσουμε. Άκου μικρή διάρκεια.
Δεν πειράζει ωραίο ήταν όσο κράτησε. Τελικά αποφάσισα ότι δεν μου αρέσει το modelling, θα πάω στο Hollywood για καριέρα.
Να ευχαριστήσω και τον Πορφύριο Εξαρχίδη που με ψήφισε, είδα το σχόλιό του ετεροχρονισμένα.
![]()
επειδή εμεις θα το βγάλομε πάνω στο πισι όμως λόγω εργασίας και χαράς.... θα προχωρήσει η διαδικασία.
24 ή 48 ώρες ο κάθε Αγών.
Θα υπάρξει ανακατάταξη .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
User_601
200 μπολντ θα βαζω,διοτι εισαι στραβαδι.Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:55δεν το εχω κανει ποτε.
εσυ το κανεις σε καθε ποστ. ξερεις οτι τα μπολντ, τα μεγαλα γραμματα και τα κεφαλαια, στο γραπτο λογο, ειναι σκουξιματα. τα χρησιμοποιεις σε καθε ποστ, αρα εισαι μια υστερικη που σκουζει. συνεχεια.![]()
Ναι,το λες συνεχεια αυτο,δες ποιος χαρακτηρισε πρωτος ποιον.
Κατα τα αλλα,ειπαμε μπουλη,αν θες ισοτητα θα ειναι σε ολα.Οχι να μην δεχεσαι το μπινελικι απο γυναικα,θα το δεχεσαι και θα πεις και ενα τραγουδι,οπως και εγω δεχτηκα το καφενειο.Γαλλικα εσεις,γαλλικα εγω.
Ειπες κατι για ισοτητα;
Καλημερα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Μετά από έναν άκρως επεισοδιακό Δεύτερο Γύρο που κράτησε τελικώς 3 ημέρες και ενώ ξεπεράσαμε τις 1000 δημοσιεύσεις στο παρόν νήμα έχομε τα τελικά αποτελέσματα του γύρου.
Αποκλεισμοί-Αποχωρήσεις:
1.Naida .Απεχώρησε από το πχόρουμ.
2.- Casper -. Ζήτησε να αποχωρήσει από το νήμα-σεβόμενοι την επιθυμία της, την αποκλείουμε από τον επόμενο γύρο.
3.Custom-F. Zήτησε να αποχωρήσει από την ψηφοφορία. Κατόπιν προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών της δίδεται άδεια να αποχωρήσει. (Εκκρεμεί η ολόσωμη φωτογραφία μαγιό.)
Οι ψήφοι των αποχωρήσαντων/αποκλεισθέντων χρηστών μηδενίζονται.
Δυστυχώς δεν αντέχομε όλοι τον ανταγωνισμό κύριοι...
Η βαθμολογία συνεπώς διαμορφώθηκε ως εξής:
1.Gherschaagk.......20
2.Juno.................15
3.Ίφιδα................13
4.don't speak........11
5.bluerose.............9
6.ΓΑΛΗ.................9
7.νύχτα................8
8.Νατάσα..............7
Κατόπιν λαϊκής απαίτησης επανέρχεται στο παιχνίδι η χρήστρια κουλούρι Θεσσαλονίκης.
Καταλαμβάνει τη θέση της χρήστριας Νατάσας, η οποία ούτως ή άλλως είναι ανενεργή εδώ και 2 μήνες.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:
Gheerschaagk - κουλούρι Θεσσαλονίκης
– 
juno – νύχτα
-
don't speak - bluerose
-
Ίφιδα - ΓΑΛΗ
- 
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι χρήστες έχουν δικαίωμα εώς 2 (ΔΥΟ) ψήφων
καθώς ορισμένοι ενδέχεται να θέλουν να ψηφίσουν και τις 2 διαγωνιζόμενες...δε θα τους βάλομε σε διλήμματα.
Οι Αγώνες (ψηφοφορίες) θα ξεκινούν στις 12.00 το πρωί και θα λήγουν 00.00 το βράδυ της επομένης
(36 h – 1.5 ημέρα)
Αποκλεισμοί-Αποχωρήσεις:
1.Naida .Απεχώρησε από το πχόρουμ.
2.- Casper -. Ζήτησε να αποχωρήσει από το νήμα-σεβόμενοι την επιθυμία της, την αποκλείουμε από τον επόμενο γύρο.
3.Custom-F. Zήτησε να αποχωρήσει από την ψηφοφορία. Κατόπιν προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών της δίδεται άδεια να αποχωρήσει. (Εκκρεμεί η ολόσωμη φωτογραφία μαγιό.)
Οι ψήφοι των αποχωρήσαντων/αποκλεισθέντων χρηστών μηδενίζονται.
Δυστυχώς δεν αντέχομε όλοι τον ανταγωνισμό κύριοι...
Η βαθμολογία συνεπώς διαμορφώθηκε ως εξής:
1.Gherschaagk.......20
2.Juno.................15
3.Ίφιδα................13
4.don't speak........11
5.bluerose.............9
6.ΓΑΛΗ.................9
7.νύχτα................8
8.Νατάσα..............7
Κατόπιν λαϊκής απαίτησης επανέρχεται στο παιχνίδι η χρήστρια κουλούρι Θεσσαλονίκης.
Καταλαμβάνει τη θέση της χρήστριας Νατάσας, η οποία ούτως ή άλλως είναι ανενεργή εδώ και 2 μήνες.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής:
Gheerschaagk - κουλούρι Θεσσαλονίκης
juno – νύχτα
don't speak - bluerose
Ίφιδα - ΓΑΛΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι χρήστες έχουν δικαίωμα εώς 2 (ΔΥΟ) ψήφων
καθώς ορισμένοι ενδέχεται να θέλουν να ψηφίσουν και τις 2 διαγωνιζόμενες...δε θα τους βάλομε σε διλήμματα.
Οι Αγώνες (ψηφοφορίες) θα ξεκινούν στις 12.00 το πρωί και θα λήγουν 00.00 το βράδυ της επομένης
(36 h – 1.5 ημέρα)
μπινελικι ευπροσδεκτο.Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:25
200 μπολντ θα βαζω,διοτι εισαι στραβαδι.
Ναι,το λες συνεχεια αυτο,δες ποιος χαρακτηρισε πρωτος ποιον.![]()
Κατα τα αλλα,ειπαμε μπουλη,αν θες ισοτητα θα ειναι σε ολα.Οχι να μην δεχεσαι το μπινελικι απο γυναικα,θα το δεχεσαι και θα πεις και ενα τραγουδι,οπως και εγω δεχτηκα το καφενειο.Γαλλικα εσεις,γαλλικα εγω.
Ειπες κατι για ισοτητα;![]()
Καλημερα.![]()
αλλωστε η ποιοτητα του μπινελικιου δειχνει ξεκαθαρα και την ποιοτητα του μπινελικωτη.
οποιος τα χωνει ομορφα και μετρημενα, μπορει να προσβαλλει τον αλλο, αν αυτο επιθυμει.
οποιος σκουζει σαν banshee που χεζει με αιμορροιδες , λεγοντας διαφορα ανεδαφικα η και ακαταληπτα, προσβαλλει τον εαυτο του, και μαλιστα χωρις να το καταλαβαινει, οποτε γλυτωνει και τον αλλο απο τον κοπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Που είναι η ψηφοφορία;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πότε έρχεται το πολλ? Αναμένομεν εναγωνίως να τη ρίξομε!
-
User_601
Συνεχισε να με επιβεβαιωνεις αγαπουλα.Σκουξε,σκουξε κιαλλο.Δειξε ποσο πολυ σε ενοχλει να μιλαει οπως εσεις μια γυναικα,που μου θες και ισοτητα τρομαρα σου.Γελαει και το παρδαλο κατσικι με την ατακα σου.Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 12:09μπινελικι ευπροσδεκτο.Εσθήρ έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:25
200 μπολντ θα βαζω,διοτι εισαι στραβαδι.
Ναι,το λες συνεχεια αυτο,δες ποιος χαρακτηρισε πρωτος ποιον.![]()
Ειπες κατι για ισοτητα;![]()
Καλημερα.![]()
αλλωστε η ποιοτητα του μπινελικιου δειχνει ξεκαθαρα και την ποιοτητα του μπινελικωτη.
οποιος τα χωνει ομορφα και μετρημενα, μπορει να προσβαλλει τον αλλο, αν αυτο επιθυμει.
οποιος σκουζει σαν banshee που χεζει με αιμορροιδες , λεγοντας διαφορα ανεδαφικα η και ακαταληπτα, προσβαλλει τον εαυτο του, και μαλιστα χωρις να το καταλαβαινει, οποτε γλυτωνει και τον αλλο απο τον κοπο.![]()
Δεν σχολιαζεις κανεναν αντρα που μπινελικωνει,οπως και οι λοιποι φαλλοκρατες,εμενα εχετε στοχοποιησει και την τζουνο,ενδεικτικο.Μονο που διωξατε την ναιδα και οχι μονο,ακριβως με τις μαλακιες σας,μην μιλας λοιπον.Εγω δεν εδιωξα κανεναν.
or else?
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Αναμένομε την έγκριση της Διαχείρισης και του Συντονισμού κύριοι.
Ελπίζω πως θα μας την δώσουν.
Να είσθε σε ετοιμότητα.
-
User_601
ε; δεν το βλεπεις; πανω πανω ειναι. εγω ηδη το εριξα εσθηρ, φαινεται και η ψηφος μου.
-
fagano3
Επωνυμα να γινεται η ψηφοφορια για να μην εχουμε φαινομενα οπως στην προηγουμενη που ψηφισαν μεχρι και οι φοινικιες
δεν τα βλεπω καλα, μπορεις να τα κανεις μπολντ η η κεφαλαια;
επισης..
...τελευταια λεξη. εγω την ειπα. χα!
-
User_601
Δεν θα κοροιδεψω ποτε παππου επειδη δεν βλεπει.
Κατα τα αλλα΄,συνεχισε ακαθεκτος να επιβεβαιωνεις τα κομπλεξ σου τα μισογυνικα.
Δες τι λενε οι ερευνες για οσους το παιζουν αντρακλες..για δες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 122 Απαντήσεις