!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Έχω και πιο ριζοσπαστική λύση. Να απαγορευτεί η πώληση καπνού και να πάει ο φόρος στον καφέ. Να πάει ο φρέντο κι ο καπουτσίνο 4 ευρώ το τεμάχιο ,να βελάξετε ρεεε 
Άλλο ένα συν του νόμου για την προστασία της υγείας των πολιτών.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:45 Έχω πρόσκληση σε τσιπουράδικο σήμερα. Φυσικά ακυρώνεται πλέον και δε θα πάω.
Μετά από 50-100 χρόνια που οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία, θα απαγορευτεί και το αλκοόλ.
'Όχι ,θα πάμε στο σπίτι φίλου αύριο , θα παραγγείλουμε μερικά ,άλλα θα τα φτιάξουμε και θα καπνίζουμε αρειμανίως
Τα μαγαζιά θα "βαράνε μύγες" σε λίγο καιρό κι η ανεργία θα αυξηθεί εκθετικά.
- hellegennes
Δεν ξέρω αν ξύπνησες χθες σ' αυτήν την χώρα, αλλά ο καφές έχει ήδη ειδικό φόρο που επέβαλε η κυβέρνηση τσίρκου (ΣΥΡΙΖΑ).Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:38 Έχω και πιο ριζοσπαστική λύση. Να απαγορευτεί η πώληση καπνού και να πάει ο φόρος στον καφέ. Να πάει ο φρέντο κι ο καπουτσίνο 4 ευρώ το τεμάχιο ,να βελάξετε ρεεε![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Οι ίδιες μαλακίες που ακούστηκαν σε όλες τις χώρες με πολλούς και μανιακούς καπνιστές. Φυσικά τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Απλά έμαθαν οι καπνιστές να συμπεριφέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι και να υποτάσσονται στον υπόλοιπο άκαπνο πληθυσμό.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:54 Τα μαγαζιά θα "βαράνε μύγες" σε λίγο καιρό κι η ανεργία θα αυξηθεί εκθετικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γω θέλω και παραπάνω, είπαμε 4 ευρώhellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:07Δεν ξέρω αν ξύπνησες χθες σ' αυτήν την χώρα, αλλά ο καφές έχει ήδη ειδικό φόρο που επέβαλε η κυβέρνηση τσίρκου (ΣΥΡΙΖΑ).Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:38 Έχω και πιο ριζοσπαστική λύση. Να απαγορευτεί η πώληση καπνού και να πάει ο φόρος στον καφέ. Να πάει ο φρέντο κι ο καπουτσίνο 4 ευρώ το τεμάχιο ,να βελάξετε ρεεε![]()
Οκ ,θα το δούμε σε λίγο καιρό.hellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:09Οι ίδιες μαλακίες που ακούστηκαν σε όλες τις χώρες με πολλούς και μανιακούς καπνιστές. Φυσικά τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Απλά έμαθαν οι καπνιστές να συμπεριφέρονται σαν κανονικοί άνθρωποι και να υποτάσσονται στον υπόλοιπο άκαπνο πληθυσμό.Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:54 Τα μαγαζιά θα "βαράνε μύγες" σε λίγο καιρό κι η ανεργία θα αυξηθεί εκθετικά.
5 ευρω ακουγεται καλυτεροΣτύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:12Γω θέλω και παραπάνω, είπαμε 4 ευρώhellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:07Δεν ξέρω αν ξύπνησες χθες σ' αυτήν την χώρα, αλλά ο καφές έχει ήδη ειδικό φόρο που επέβαλε η κυβέρνηση τσίρκου (ΣΥΡΙΖΑ).Στύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 10:38 Έχω και πιο ριζοσπαστική λύση. Να απαγορευτεί η πώληση καπνού και να πάει ο φόρος στον καφέ. Να πάει ο φρέντο κι ο καπουτσίνο 4 ευρώ το τεμάχιο ,να βελάξετε ρεεε![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:135 ευρω ακουγεται καλυτεροΣτύγιος έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:12Γω θέλω και παραπάνω, είπαμε 4 ευρώhellegennes έγραψε: 23 Νοέμ 2019, 11:07
Δεν ξέρω αν ξύπνησες χθες σ' αυτήν την χώρα, αλλά ο καφές έχει ήδη ειδικό φόρο που επέβαλε η κυβέρνηση τσίρκου (ΣΥΡΙΖΑ).![]()
Θα φέρνουμε τον καφέ από το σπίτι.
Έτσι, θα γίνετε άνθρωποι. Ειδικά οι στρατιωτικοί* που διπλοπαρκάρουν έξω απ' τα Μπρούνο και τα Μικέλ για καφεδιές και πάνε για υπηρεσία πολύ μετά την 7η πρωινή.
* Σε 2 περιπτώσεις οι διοικητές έστειλαν στρατονομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis