Τι κρύο 25 βαθμούς Νοέμβρη μήνα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Από αύριο μεθαύριο πέφτει η θερμοκρασία.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:42
Είμαι κρυουλιαρα εγώ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:42
Που να ψαχν... Εεεε... Που να βγάζω τώρα φωτό με μαγιό...
Να στείλω μια με την κούπα που πίνω χαμομηλακι;
Συμμετείχες σε κατινοκουτσομπολίστικο νήμα από κατινοκουτσομπόλη χρήστη.Cavaliere έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:04 Ψήφισα Naida, ΓΑΛΗ, κι Ιφιδα, καθαρά από προσωπική συμπάθεια. Για τις 2 δεύτερες, εξαιρέτως αρχοντικές κυρίες, η δε πρώτη άγνωστη από κοντά, διαδικτυακώς γοητευτικοτάτη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
όχι. οι κανόνες ειναι σαφεις κυρία μουCustom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:45Είμαι κρυουλιαρα εγώ.
Που να ψαχν... Εεεε... Που να βγάζω τώρα φωτό με μαγιό...
Να στείλω μια με την κούπα που πίνω χαμομηλακι;
Ωχ με τσάκωσες. 'Έχεις ΠΜ.Χαοτικός έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:47Συμμετείχες σε κατινοκουτσομπολίστικο νήμα από κατινοκουτσομπόλη χρήστη.Cavaliere έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:04 Ψήφισα Naida, ΓΑΛΗ, κι Ιφιδα, καθαρά από προσωπική συμπάθεια. Για τις 2 δεύτερες, εξαιρέτως αρχοντικές κυρίες, η δε πρώτη άγνωστη από κοντά, διαδικτυακώς γοητευτικοτάτη.
Ordem e Progresso.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
μάθανε πως γαμιόμαστε ,πλακώσανε κι οι γύφτοι.Χαοτικός έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:47Συμμετείχες σε κατινοκουτσομπολίστικο νήμα από κατινοκουτσομπόλη χρήστη.Cavaliere έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:04 Ψήφισα Naida, ΓΑΛΗ, κι Ιφιδα, καθαρά από προσωπική συμπάθεια. Για τις 2 δεύτερες, εξαιρέτως αρχοντικές κυρίες, η δε πρώτη άγνωστη από κοντά, διαδικτυακώς γοητευτικοτάτη.
-αγνώστου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η πρώτη αναφορά της Εσθήρ στο νήμα έγινε στις 19/11 ώρα 22:01. Τελευταίο ποστ δικό μου στο νήμα την 19/11 στις 21:43. Μέχρι τότε η Εσθήρ δεν είχε κάνει αναφορά. Επόμενο ποστ δικό μου την 20/11 στις 9:59. Τότε βλέπω και την αναφορά της Εσθήρ που λέει πως θέλει να εξαιρεθεί από την ψηφοφορία. Στις 10:20, δλδ 20 λεπτά μετά, ο Χόρχε αλλάζει την ψηφοφορία, βγάζει την Εσθήρ από την λίστα και κλείνω την αναφορά.Εσθήρ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 20:16
Το γεγονος παραμενει οτι οι συντονιστες ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να με βγαλουν απο το πολ,αφου ειναι υποχρεωμενοι να εφαρμοζουν τους ορους χρησης που υπηρετουν κατι που αρνουνταν πεισματικα να κανει μια συντονιστρια,εκμεταλευομενη ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ,ποσο τιμητικο αυτο!![]()
13:38 η Εσθήρ αρχίζει να τα χώνει στον Χόρχε. 13:56 συνεχίζει να τα χώνει. 14:01 απαντώ στο Όττο χωρίς να έχω δει τι έχει γράψει. 14:06 η Εσθήρ ξανακάνει αναφορά για το όνομά της στο ποστ του Χόρχε με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου. 14:08 απαντώ στο νήμα. 14:11 κλείνω την δεύτερη αναφορά γιατί δεν υπάρχει κάτι το προσβλητικό στο ποστ του Χόρχε. Απλά αναφέρεται το όνομά της. Στο πρώτο πολλ υπήρχε σαν επιλογή αλλά δεν ψηφίστηκε και απλά έγραψε ο νηματοθέτης πως δεν πήρε ψήφους. Όπως συνέβη και με άλλες χρήστριες. Τι εκμεταλλεύτηκα δεν κατάλαβα, δεν πειράζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μπα το ξέραμε πως γαμιόσασταν. Απλά δεν μας έλεγε κάτι.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:49μάθανε πως γαμιόμαστε ,πλακώσανε κι οι γύφτοι.Χαοτικός έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:47Συμμετείχες σε κατινοκουτσομπολίστικο νήμα από κατινοκουτσομπόλη χρήστη.Cavaliere έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 23:04 Ψήφισα Naida, ΓΑΛΗ, κι Ιφιδα, καθαρά από προσωπική συμπάθεια. Για τις 2 δεύτερες, εξαιρέτως αρχοντικές κυρίες, η δε πρώτη άγνωστη από κοντά, διαδικτυακώς γοητευτικοτάτη.
-αγνώστου
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα ήθελα μια απάντηση εδώ...Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:47Έννοια σου γνωρίζω.
Την αλήθεια λοιπόν γιατί την επικαλείσαι; Άλλοι είναι οι λόγοι που θεωρείς μία συγκεκριμένη χρήστρια εδώ μέσα ωραία.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν καμία ωραία....
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ψιτ! Φεντικό! Δε σου βγαίνουν τα ζευγάρια; Να βγω;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τι; πάμε για ύπνο;
Προθερμάνσου για τα πέναλτι.
Ordem e Progresso.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Μείνετε ψύχραιμοι. Εχομε κάποια εμπλοκή. Οποιαδήποτε ψήφος πλέον θεωρείται άκυρη.
Εντατικές διαβουλεύσεις.
Εντατικές διαβουλεύσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V