Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:32
Nostalgia έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:27
Εαν υπηρχε ολκληρωμενη λιστα οι επιλογες μου θα ηταν Γαλη, Γκερ, Ιφιδα, Κουλουρι και Τζουνο που αν και δεν την γνωριζω την κοπελα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση.
μια χαρά ολοκληρωμένη είναι η λίστα. μάλιστα οι 4 από τις 5 που αναφέρεις είναι στο 2ο γύρο.
λυπάμαι που σε αφαίρεσα, πιστεύω θα ήσουν στα φαβορί...αν δήλωνες τρανς γυναίκα θα σε άφηνα.
για ποιο λόγο το έριξες σε αυτές τις περσόνες ;
Γαλη και Ιφιδα γνωριζομαστε δια ζωσης απο τα τελη του 2002 αρχες του 2003, ειδικα με την Γαλη εχουμε κανει και πολυ παρεα παλαιοτερα, με τα χρονια χαθηκαμε αλλα παντα ειναι στην σκεψη μου και το ξερει. Υπαρχει ενα αμοιβαιο δεσιμο, επισης ειμαι η πρωτη της αγαπη κι ας μην το ξερει.
Με την Ιφιδα λογω αποστασης δεν υπηρχε η δυνατοτητα της παρεας αλλα παντα τα λεγαμε καλα μεσα στο φορουμ. Ειναι πολυ ωραιο τυπακι.
Με την Γκερ αν και γνωριζομαστε πολυ λιγοτερο και οχι δια ζωσης, ειναι περιπτωση που σου κεντριζει το ενδιαφερον και μεσα σε ολο αυτο τον χαμο η θηλυκοτητα της δεν κρυβεται, καταλαβαινομαστε αλλα για κακη της τυχη της εχω παρει τον αερα, κατι που μου αρεσει. Θελει ψαξιμο να την ανακαλυψεις.
Κουλουρι γιατι μου βγαζει μια ευαισθησια και μια θηλυκοτητα παλαιοτερης εποχης. Μια νοσταλγια.
Τζουνο γιατι οπως ειπα φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση οχι μονο εσωτερικα αλλα και εξωτερικα, τουλαχιστον η διαισθηση μου αυτο λεει. Απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να κανει παρεα με τον Ερμη που εκτιμω και εχω εμπιστοσυνη στο γουστο του.
Εδω καπου, μιας και μας πηρε η μπαλα, πρεπει να αναφερθω και σε μια περσονα που εχει αποχωρησει, την Σισιλιανα, μπορει να μην την γνωρισα δια ζωσης ομως ειναι απιστευτος χαρακτηρας και καποια στιγμη στο μελλον θελω να πιστευω οτι θα βρεθουμε οι 4 μας, εγω με την δικια μου και αυτη με τον δικο της.
Παντως εαν ειχα μονο μια ψηφο τοτε θα ψηφιζα Γαλη, δεν μπορω να γυρισω την πλατη μου σε ενα τοσο ομορφο παρελθον που συχνα φερνω στο μυαλο μου. Το λεει εξαλλου και το νικ μου.
Αυτα τα ολιγα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."