Κ μένα βγάλτε, κ δωστε τις ψήφους μου στο κουλούρι!don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:16 Και εγώ είπα κακώς δεν πέρασε το κουλούρι.
Ψηφίζω να μπει στον επόμενο γύρο. Αν υπάρχει πρόβλημα βγάλτε εμένα.
Πήρα τα τρία κ ένα αναπληρωματικό.
Κ μένα βγάλτε, κ δωστε τις ψήφους μου στο κουλούρι!don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:16 Και εγώ είπα κακώς δεν πέρασε το κουλούρι.
τι λες καλέ με την αξία σου πέρασες.don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:16 Και εγώ είπα κακώς δεν πέρασε το κουλούρι.
Αυτό δεν είναι κακό, αν ήταν καλόCustom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:19Κ μένα βγάλτε, κ δωστε τις ψήφους μου στο κουλούρι!don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:16 Και εγώ είπα κακώς δεν πέρασε το κουλούρι.
Δεν έπιασες το φιλινγκ; Δε μπορεί να ήταν καλό...don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:20Αυτό δεν είναι κακό, αν ήταν καλόCustom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:19Κ μένα βγάλτε, κ δωστε τις ψήφους μου στο κουλούρι!don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:16 Και εγώ είπα κακώς δεν πέρασε το κουλούρι.
Και αναπληρωματικό![]()
έχεις το χάρισμα, αρκεί να είναι ωραίος ο επόμενος γύρος, να βελτιωθεί και ο νηματοθέτης.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:17 μιας που φημίζομαι για το πόσο ανταγωνιστική είμαι κι αυτοπεποίθηση έχω ,σώθηκες..![]()
ετσί γιατί ειμαι και πλακατζού παναθεμα με!!
ναι καλά, pinned θα σε κάνουμε εσένα μέχρι να φύγεις πάλι.Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:19 Κ μένα βγάλτε, κ δωστε τις ψήφους μου στο κουλούρι!
μια χαρά είμαι για τα μούτρα σας.enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:22έχεις το χάρισμα, αρκεί να είναι ωραίος ο επόμενος γύρος, να βελτιωθεί και ο νηματοθέτης.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:17 μιας που φημίζομαι για το πόσο ανταγωνιστική είμαι κι αυτοπεποίθηση έχω ,σώθηκες..![]()
ετσί γιατί ειμαι και πλακατζού παναθεμα με!!![]()
ρόμπα μας έχουν κάνει, φταις.
αχ άμα σε πιάσω!!enaon έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:22έχεις το χάρισμα, αρκεί να είναι ωραίος ο επόμενος γύρος, να βελτιωθεί και ο νηματοθέτης.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:17 μιας που φημίζομαι για το πόσο ανταγωνιστική είμαι κι αυτοπεποίθηση έχω ,σώθηκες..![]()
ετσί γιατί ειμαι και πλακατζού παναθεμα με!!![]()
Κοίτα το πρόβλημα ήταν ότι δεν ενημέρωσε για την λήξη ο Χόρχε και ίσως κάποιοι δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:20τι λες καλέ με την αξία σου πέρασες.don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:16 Και εγώ είπα κακώς δεν πέρασε το κουλούρι.
φαντάζομαι δεν ψηφίστηκα οπότε γιατί να μπώ στην θέση σου ρε χαζό;
Χόρχε ντελ Σάλτο
έσύ δημιουργείς τους κανόνες εσύ έφτιαξες το παιχνίδι.
στην δική σου κρίση είναι η ''πλοκή'' που θα ακολουθήσει κτλ.
Κ γω εκτός! Δε θα με διώξετε εσείς! Θα φύγω μόνη μου με το κεφάλι ψηλά. Σίγουρα πιο ψηλά από το 95% εδώ μέσα, έτσι κ αλλιώς.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 22:24 Ανακεφαλαιώνουμε.
1.30 ώρα πριν την λήξη. 00.00
Naida και Casper είναι εκτός κούρσας.
Απομένουν 9 εντός. όποια επιθυμεί εξαίρεση ,να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά Οι αιτήσεις θα εξετασθούν
. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ. όχι μα μου μετά.
Κουλούρι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για είσοδο.
αν λάβουν έξτρα ψήφους ΑλιΚατ και λοιπές θα εξετασθεί και η δική τους περίπτωσις.
Αναμένονται εξελίξεις. Stay tuned.
Ρε συ Χόρχε, το θέμα δεν είναι πόσο ντεκαυλέ με βρίσκεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε, αλλά το πόσο αντιπαθητική με βρίσκουν οι φίλοι μου και πόσο ντεκαυλέ αυτοί που γουστάρω εγώ ως άντρες.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:42ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:39Εδώ που τα λέμε Χόρχε, δεν είχες και τις πιο ενήλικες προθέσεις όταν άνοιξες το θέμα.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 21:12
δεν έχει κάποιο νόημα αυτό από μόνο του.
αυτό που έχει νόημα είναι να αιτιολογήσετε τις ψήφους σας.
αλλά δε βλέπω να το κάνετε. μαλώνετε σαν τα παιδάκια.
Ήταν σαφέστατη η πρόθεση σου.
Για αμερικάνικο wwe μεταξύ γυναικών το πήγαινες, με κερκίδα, ιαχές, προημιτελικούς, ημιτελικούς, τελικούς και τέτοια. Τα κλασσικά "να κάνουμε χάζι με τις γυναίκαι". Αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε είναι ότι ως κριτές, σχολιαστές και ειδικώς ως ρυθμιστές (τρομάρα σας), είστε επίσης κωμικό θέαμα επειδή πήξαμε στους καπετανέους των θωρηκτών που το κάθε... κύμα τους πάει όπου θέλει, αν θέλει.
Και τώρα που δεν έκατσε η υπερπαραγωγή του φορουμικού ασμπέτε, όλοι οι πρώην χαλαροί το γύρισαν στη νηστεία και τις μετάνοιες. Είστε πολύ πειστικοί, δε λέω.
ρε συ ΓΑΛΗ, σοβαρά τώρα ...έχεις σκεφτεί ποτέ να αφήσεις αυτό το πατερναλιστικό (sic) στυλ; σε κάνει αντιπαθητική και ντεκαυλέ και πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν είσαι τόσο.