Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:17
Όταν τον βλέπεις τον άλλον και έχει βγει έξω από τα ρούχα του και σου ζητάει να αφαιρέσεις από την δημοσίευσή σου το όνομά του και εσύ κάνεις την τρελή... αυτό τι είναι ρε Άγι; Πλάκα;
Πάνω από δύο ώρες κράτησε αυτή η κατάσταση...
Αγαπητέ, δεν "κάνω την τρελή".
Ενώ δεν είχε σχολιαστεί πουθενά το όνομά της, έκανε αναφορά στο νήμα.
Ο συντονισμός μου ζήτησε ευγενικά γιατί είχε θέμα μαζί της να σβήσω το όνομά της, αλλά κάτι τέτοιο θα μηδένιζε τις ως τότε -περίπου 20 -ψήφους.
Έστειλα πμ και στην ίδια εξηγώντας το ,αλλά δεν μου απάντησε και προτίμησε να αρχίσει τα μπινελίκια εντός νήματος .
Αυτά και θα σε παρακαλούσα να μη συνεχίσεις , γιατί είσαι εκτός θέματος.
Αν επιθυμείς μείνε, είσαι ευπρόσδεκτος.
Αλλιώς μπορείς να αποχωρήσεις. (Και να ανοίξεις και σχετικό νήμα αποχώρησης)
Αγαπητέ δεν μιλάω για την ψηφοφορία γιατι δεν ήμουν παρών, μιλάω για το ποστ που έκανες με το σύνολο των γυναικών εφόσον είχε αφαιρεθεί.
Να την μπινελικώσεις, γιατί όχι; Εφόσον σου βγαίνει... Θα ήταν απείρως πιο τίμιο και καλύτερο από αυτό που συμβαίνει.
Ναι καλά.
Την θυμάμαι την τρελόγκα και στο νήμα για τα εμβόλια. Άσε ρε φίλε. Ένα κατεξοχήν προβληματικό άτομο που ξεπατωνει οποιο νήμα αποφασίζει να συμμετέχει.
Και μου λες ότι η Naida έφυγε γιατί θίχτηκε που δεν διέγραφε κάποιος την Εσθήρ απο την λίστα ή το ποστ;
Οκ, αν έφυγε για αυτό, γελάνε και τσιμέντα. Αν όχι, αν έγινε δηλαδή κάτι άλλο, ελπίζω να λυθεί.
Όσο για την Casper, αν είναι δυνατόν να θίχτηκε από αυτά που γράψαμε (κι εγώ μέσα). Ήταν καθαρά πλάκα. Τόσο πλακα, που αδυνατώ καν να τα ανακαλέσω γιατί θα φανούν σοβαρότερα από όσο ήταν.
Η Ναίδα ξενέρωσε δεν θίχτηκε... με την όλη φάση. Όλοι ξέρουμε τι τυπάκι είναι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι θίχτηκε. Θες ξενέρωσε με τον Χόρχε; θες με την Εσθήρ... δεν ξέρω, ας έρθει να μας πει.
Α ούτε καν θίχτηκε. Ξενέρωσε με αυτό λες δηλαδή.
Οκ.
Καλώς έφυγε, να πάρει λογο αέρα να συνέλθει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:34
Παίδες, ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν το στοιχείο της φορουμίστικης πλάκας οι ψηφοφορίες είναι να λένε "επώνυμα" τις προτιμήσεις τους οι ψηφοφόροι.
+1
Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:12
Οποίος διώχνει γυναίκες από το φόρουμ είναι εχθρός του χώρου αυτου και πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα.
+1000
Ελπίζω να επιστρέψει η Naida
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.