Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:12 Οποίος διώχνει γυναίκες από το φόρουμ είναι εχθρός του χώρου αυτου και πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Το είδες, αλλά δεν κατάλαβες. Ήταν ξεκάθαρο όμως.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:14μα δεν το βρίσκω...είμαι γέρος άνθρωπος...μπαίνουν και γράφουν τα απωθημένα τους και μας χαλάνε τη στιγμή....Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:11Στο ικανό στάθηκα. Νομίζω του λείπει κάτι.
Απάντησα στην κουβέντα.![]()
Θα φωνάξω τη Ντοντ για μετάφραση.
Εκει ειχε δικιο η Εσθηρ οπως και η Ναιδα που τα πηρε με την ΟΔ .Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:17Όταν τον βλέπεις τον άλλον και έχει βγει έξω από τα ρούχα του και σου ζητάει να αφαιρέσεις από την δημοσίευσή σου το όνομά του και εσύ κάνεις την τρελή... αυτό τι είναι ρε Άγι; Πλάκα;
Πάνω από δύο ώρες κράτησε αυτή η κατάσταση...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να την μπινελικώσεις, γιατί όχι; Εφόσον σου βγαίνει... Θα ήταν απείρως πιο τίμιο και καλύτερο από αυτό που συμβαίνει.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:14Γιατι αμα δεν την παρουμε στο δουλεμαΠάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:10Δεν είναι αγία αλλά να διατηρείται μια κατάσταση για να γελάσουμε, είναι κάπως.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:07
Ναι αυτο το νημα περιμεναν για να κανουν την Εσθηρ να χτυπιεται.
Σε ολα τα αλλα νηματα μια η Εσθηρ και μια ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος ενα πραγμα.
Αφού την ξέρετε γιατί να επιμένετε;
ή θα πρεπει να την μπινελικωσουμε οπως αυτη κανει
ή να ζητησουμε απο το συντονισμο να παει για μπανιο.
Αμα ηταν ανδρας και οχι γυναικα θα ειχε μπαναριστει δεκα φορες μεχρι τωρα.
the end
σταμάτα ρε, έλεος
ε ναι, απλά τα πράγματα.Λεγεών έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:12 Οποίος διώχνει γυναίκες από το φόρουμ είναι εχθρός του χώρου αυτου και πρέπει να κρεμαστεί ανάποδα.
Με μένα μιλάς, άσε τις ειρωνείες. Η Ναίδα απλά ξενέρωσε, δεν πήρε τίποτα.
the end
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
θα τα βρούμε δημοκρατικά αυτά. Ο νηματοθέτης είπε προχωράμε με κέφι, πάμε να δούμε. 
Ξεχασα οτι μιλαω με σενα
Το σχολιο μου ισχυει - ειχαν δικιο ΄κ η ΟΔ για μια ακομα φορα κινηθηκε φασιστικα και τραμπουκικα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η Ναίδα ξενέρωσε δεν θίχτηκε... με την όλη φάση. Όλοι ξέρουμε τι τυπάκι είναι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι θίχτηκε. Θες ξενέρωσε με τον Χόρχε; θες με την Εσθήρ... δεν ξέρω, ας έρθει να μας πει.Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:25Ναι καλά.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:19
Να την μπινελικώσεις, γιατί όχι; Εφόσον σου βγαίνει... Θα ήταν απείρως πιο τίμιο και καλύτερο από αυτό που συμβαίνει.
Την θυμάμαι την τρελόγκα και στο νήμα για τα εμβόλια. Άσε ρε φίλε. Ένα κατεξοχήν προβληματικό άτομο που ξεπατωνει οποιο νήμα αποφασίζει να συμμετέχει.
Και μου λες ότι η Naida έφυγε γιατί θίχτηκε που δεν διέγραφε κάποιος την Εσθήρ απο την λίστα ή το ποστ;
Οκ, αν έφυγε για αυτό, γελάνε και τσιμέντα. Αν όχι, αν έγινε δηλαδή κάτι άλλο, ελπίζω να λυθεί.
Όσο για την Casper, αν είναι δυνατόν να θίχτηκε από αυτά που γράψαμε (κι εγώ μέσα). Ήταν καθαρά πλάκα. Τόσο πλακα, που αδυνατώ καν να τα ανακαλέσω γιατί θα φανούν σοβαρότερα από όσο ήταν.
the end
χόρχε στον επόμενο γύρο βάλε και κατηγορία πιο στριμμένα άντερα να τρέχει παράλληλα, κάτω απο τα κορίτσια μας, δίνουν ρέστα και πάνε χαμένοι.
Spoiler
ω ρε πάνα, τι έχεις πάθει αυτές τις ημέρες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Νοέμ 2019, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Αγαπητέ, δεν "κάνω την τρελή".Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:17
Όταν τον βλέπεις τον άλλον και έχει βγει έξω από τα ρούχα του και σου ζητάει να αφαιρέσεις από την δημοσίευσή σου το όνομά του και εσύ κάνεις την τρελή... αυτό τι είναι ρε Άγι; Πλάκα;
Πάνω από δύο ώρες κράτησε αυτή η κατάσταση...
Ενώ δεν είχε σχολιαστεί πουθενά το όνομά της, έκανε αναφορά στο νήμα.
Ο συντονισμός μου ζήτησε ευγενικά γιατί είχε θέμα μαζί της να σβήσω το όνομά της, αλλά κάτι τέτοιο θα μηδένιζε τις ως τότε -περίπου 20 -ψήφους.
Έστειλα πμ και στην ίδια εξηγώντας το ,αλλά δεν μου απάντησε και προτίμησε να αρχίσει τα μπινελίκια εντός νήματος .
Αυτά και θα σε παρακαλούσα να μη συνεχίσεις , γιατί είσαι εκτός θέματος.
Αν επιθυμείς μείνε, είσαι ευπρόσδεκτος.
Αλλιώς μπορείς να αποχωρήσεις. (Και να ανοίξεις και σχετικό νήμα αποχώρησης)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χόρχε ντελ Σάλτο την 22 Νοέμ 2019, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ντάξει Άγι... εις ωραίος. Ο καλύτερος... Το ΟΔ που γράφεις είναι τελείως ειρωνικό και ξέρω που πάει. Έχει γίνει και σχόλιο για αυτό.Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:27Ξεχασα οτι μιλαω με σενα
Το σχολιο μου ισχυει - ειχαν δικιο ΄κ η ΟΔ για μια ακομα φορα κινηθηκε φασιστικα και τραμπουκικα .
the end
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Πάνα. Το να τσακώνεσαι με τον α στο χ θέμα και για να πάρεις "το αίμα σου πίσω" να τον κάνεις βούκινο στο ψ άσχετο θέμα, όταν ο ίδιος δηλώνει ότι δεν θέλει να συμμετάσχει είναι ψιλοκατινιά όπως και να το κάνουμε.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:19Να την μπινελικώσεις, γιατί όχι; Εφόσον σου βγαίνει... Θα ήταν απείρως πιο τίμιο και καλύτερο από αυτό που συμβαίνει.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:14Γιατι αμα δεν την παρουμε στο δουλεμαΠάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:10
Δεν είναι αγία αλλά να διατηρείται μια κατάσταση για να γελάσουμε, είναι κάπως.
Αφού την ξέρετε γιατί να επιμένετε;
ή θα πρεπει να την μπινελικωσουμε οπως αυτη κανει
ή να ζητησουμε απο το συντονισμο να παει για μπανιο.
Αμα ηταν ανδρας και οχι γυναικα θα ειχε μπαναριστει δεκα φορες μεχρι τωρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:22Μήπως να τον κρεμάμε από αλλού;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις