Και μετά περνάμε στη Ζώνη του Λυκόφωτος.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:06Εφοσον ανοιξεις το παραθυρο ωστε ολα τα μαγαζια να γινουν για καπνιστες,ουσιαστικα στερεις την ελευθερια των μη καπνιστων.Στύγιος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:28Nαι ρε, συνταγματική ελευθερία λέγεται. Οι αντικαπνιστές να φτιάξετε δικά σας , τόσο απλό.
Τις αμερικανικές υστερίες να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας.
Και των πελατων και των εργαζομενων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Re: Μπιλάρα, θα τα καταφέρεις ρε ψηλέ?
Ακομα και με επιπλεον φορο ολοι θα ειναι αναγκασμενοι να ακολουθησουν αυτον που θα αποφασισει να πληρωσει.Αν δεν το κανουν θα χανουν πελατεια προς αυτον που θα πληρωσει.Γιατι καποιος να το αποδεχτει ενα τετοιο φορο ; Γιατι θα αυξησει το τζιρο του εναντι των αλλων.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:19Oχι απαραιτητα.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:01
Αν επιτρεψεις μαγαζια για καπνιστες τοτε νομοτελειακα στην Ελλαδα ΟΛΑ θα δηλωθουν ως τετοια.Ειναι απλο.
Μπορεις να βαλεις φορο.
Απο τη στιγμη που το 70% δεν καπνιζει ενα μεγαλο μερος θα προτιμησει καφε που δεν καπνιζεις.Εγω π.χ. θα παω σε αυτα γιατι μου φερνει πλεον ταση για εμετο η τσιγαριλα.
Με ενα σημαντικο φορο στα μονα μαγαζια που θα αξιζει να πληρωσει την αδεια ειναι αυτα στα οποια δειχνουν ματς ή στα μπουζουκια γιατι εκει πραγματικα δεν αξιζει να πας αν εισαι καπνιστης και δεν μπορεις να καπνισεις.
Στα μονα μερη που με νομο θα πρεπει να απαγορευεται το καπνισμα και να μην δινεται αδεια ειναι σε παιδοτοπους.
Σημειωσε δε οτι σε ενα τετοιο μαγαζι οι εργαζομενοι θα ειναι εξαναγκασμενοι να δουλευουν σε συνθηκες δηλητηριου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
fagano3
Δεν ειμαστε στην εποχη που καπνιζε το 90% των ανδρων.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:15Ακομα και με επιπλεον φορο ολοι θα ειναι αναγκασμενοι να ακολουθησουν αυτον που θα αποφασισει να πληρωσει.Αν δεν το κανουν θα χανουν πελατεια προς αυτον που θα πληρωσει.Γιατι καποιος να το αποδεχτει ενα τετοιο φορο ; Γιατι θα αυξησει το τζιρο του εναντι των αλλων.fagano3 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:19Oχι απαραιτητα.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:01
Αν επιτρεψεις μαγαζια για καπνιστες τοτε νομοτελειακα στην Ελλαδα ΟΛΑ θα δηλωθουν ως τετοια.Ειναι απλο.
Μπορεις να βαλεις φορο.
Απο τη στιγμη που το 70% δεν καπνιζει ενα μεγαλο μερος θα προτιμησει καφε που δεν καπνιζεις.Εγω π.χ. θα παω σε αυτα γιατι μου φερνει πλεον ταση για εμετο η τσιγαριλα.
Με ενα σημαντικο φορο στα μονα μαγαζια που θα αξιζει να πληρωσει την αδεια ειναι αυτα στα οποια δειχνουν ματς ή στα μπουζουκια γιατι εκει πραγματικα δεν αξιζει να πας αν εισαι καπνιστης και δεν μπορεις να καπνισεις.
Στα μονα μερη που με νομο θα πρεπει να απαγορευεται το καπνισμα και να μην δινεται αδεια ειναι σε παιδοτοπους.
Σημειωσε δε οτι σε ενα τετοιο μαγαζι οι εργαζομενοι θα ειναι εξαναγκασμενοι να δουλευουν σε συνθηκες δηλητηριου.
Στη σημερινη εποχη οι μη καπνιστες ειμαστε περισσοτεροι.
Αν τωρα ο αλλος εχει μηδενικη προσωπικοτητα και παντα τον σερνουν οι καπνιστες εκει που θελουν ειναι δικο του προβλημα.
Φωναζουν το κρατος μπαμπουλα επειδη οι ιδιοι δεν εχουν τα κοτσια να πουν οχι αυτη τη φορα θα παμε σε καφε που δεν καπνιζουν;
Ρε φιλε αν ο αλλος θεωρησει οτι θα αυξησει τοσο το τζιρο του,νομοτελειακα θα τον ακολουθησει και ο απεναντι.Ε χαθηκε το παιχνιδι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Ηράκλειτος
- †
Γω ήμουν στη Βιέννη πρόπερσι. Υπήρχαν καφέ και pubs που επιτρεπόταν το κάπνισμα, υπήρχαν αυτά που απαγορευόταν και σε κάποια ο χώρος ήταν διαχωρισμένος σε δύο υποχώρους, καπνιστών και μη. Στην Πράγα που έχω πάει αρκετές φορές ίσχυε το ίδιο, δεν ξέρω αν αλλάξαν δραματικά τα πράματα τα τελευταία δύο χρόνια.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:01Ημουν στη Βιεννη αρχες του μηνα.Σε οσα μαγαζια μπηκα δεν καπνιζε κανεις.Ειτε σε παραδοσιακα beisl και caffé ειτε σε πιο συγχρονα εστιατορια...Στύγιος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:02 Ζώα ,Νεοδημοκράτες ζώα που λέει κι ο Περσέας, στο εξωτερικό γιατί υπάρχουν μαγαζιά για καπνιστές και αντικαπνιστές;
https://www.allesgr.de/nea/143229/germa ... -ochi.html
Στην Αυστρία -που πήγε φίλος πρόσφατα- σε παμπ καπνίζανε όλοι γιατί είχε δηλωθεί ως χώρος αποκλειστικά καπνιστών.
God.exe is missing. Universe will restart.
-
fagano3
Οι επιχειρηματιες ακολουθουν την πραγματικοτητα και οχι θεωριες.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:22 Ρε φιλε αν ο αλλος θεωρησει οτι θα αυξησει τοσο το τζιρο του,νομοτελειακα θα τον ακολουθησει και ο απεναντι.Ε χαθηκε το παιχνιδι.
Αν εσυ και εγω παμε σε καφε μη καπνιστων , που υπηρχαν και πριν την απαγορευση, τοτε ο αλλος θ απροτιμησει να μην εχει καφε καπνιστων.
Αν οι αλλοι αν και μη καπνιστες πανε στους τεκεδες προβλημα τους.
- Dwarven Blacksmith
Να που έγινε και δικό σας προβλημα μπουμερς.
ΒουαλάΗράκλειτος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:23Γω ήμουν στη Βιέννη πρόπερσι. Υπήρχαν καφέ και pubs που επιτρεπόταν το κάπνισμα, υπήρχαν αυτά που απαγορευόταν και σε κάποια ο χώρος ήταν διαχωρισμένος σε δύο υποχώρους, καπνιστών και μη. Στην Πράγα που έχω πάει αρκετές φορές ίσχυε το ίδιο, δεν ξέρω αν αλλάξαν δραματικά τα πράματα τα τελευταία δύο χρόνια.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:01Ημουν στη Βιεννη αρχες του μηνα.Σε οσα μαγαζια μπηκα δεν καπνιζε κανεις.Ειτε σε παραδοσιακα beisl και caffé ειτε σε πιο συγχρονα εστιατορια...Στύγιος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 17:02 Ζώα ,Νεοδημοκράτες ζώα που λέει κι ο Περσέας, στο εξωτερικό γιατί υπάρχουν μαγαζιά για καπνιστές και αντικαπνιστές;
https://www.allesgr.de/nea/143229/germa ... -ochi.html
Στην Αυστρία -που πήγε φίλος πρόσφατα- σε παμπ καπνίζανε όλοι γιατί είχε δηλωθεί ως χώρος αποκλειστικά καπνιστών.
Επίσης να δηλώσω ότι σχεδόν 30 χρόνια καπνιστής πάντα σεβόμουν τους γύρω μου. Έβγαινα πάντα έξω να καπνίσω σε φροντιστήριο ,σε σχολείο κλπ και φώναζα να αερίζουμε το χώρο γιατί βρωμούσαν τα ρούχα μας με το τσιγάρο .
Με αναζητηση - βρηκα οτι απαγορευτηκε απο 01-11 2019 παντου εσωτερικα - παιζει ομως να επιτραπουν οι ναργιλεδεςΣτύγιος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:30ΒουαλάΗράκλειτος έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:23Γω ήμουν στη Βιέννη πρόπερσι. Υπήρχαν καφέ και pubs που επιτρεπόταν το κάπνισμα, υπήρχαν αυτά που απαγορευόταν και σε κάποια ο χώρος ήταν διαχωρισμένος σε δύο υποχώρους, καπνιστών και μη. Στην Πράγα που έχω πάει αρκετές φορές ίσχυε το ίδιο, δεν ξέρω αν αλλάξαν δραματικά τα πράματα τα τελευταία δύο χρόνια.under έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 18:01Ημουν στη Βιεννη αρχες του μηνα.Σε οσα μαγαζια μπηκα δεν καπνιζε κανεις.Ειτε σε παραδοσιακα beisl και caffé ειτε σε πιο συγχρονα εστιατορια..., άντε ζώα που κόπτεσθε ξαφνικά για το κάπνισμα, άλλα επώδυνα θέλετε να περάσετε και "θολώνετε" τα νερά.
Τυχαίο ;
However, Austria’s current government of experts (pending coalition negotiations following the election held at the end of September 2019) resurrected the smoking ban and it became illegal to smoke inside pubs, restaurants, etc. from November 1st, 2019. This includes shishas and e-cigarettes, though shisha bars are currently attempting to get a legal exception for their locations.
http://www.visitingvienna.com/visitorinfo/smoking/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τελείωσε το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους,
περιμένετε να βγει πάλι ο Σύριζα μήπως κάνει τα στραβά μάτια πάλι.
Η διάταξη νόμου υπάρχει απ' το 2008, ο Σύριζα κυβερνούσε τότε;Μηχανικός έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:55 Τελείωσε το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους,
Εσείς κυβερνούσατε τότε και ΚΚΕες στο λέει.
Μηχανικός έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 19:55 Τελείωσε το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους,
Μηχανικός έγραψε: ↑Χθες, 01:37
Ο ναργιλές επιτρέπεται, τα μαγαζιά με ναργιλέδες λειτουργούν κανονικά.
Αγις έγραψε: ↑Χθες, 01:52
Θα επιτραπει - συντομα
viewtopic.php?f=29&t=13055&start=255#p961124
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα βελάξετε χωρίς τους καπνιστές ,θα πάτε μαγαζιά και θα είναι όλοι άχρωμοι ,άοσμοι και αγάμητοι.
MARK MY WORDS
MARK MY WORDS
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis