Ειχα πιει και λιγο ουζο.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 07:26 Δεν νομίζω ο Ορέστης να κάνει κάτι τέτοιο, μιλάει για την ώρα του game over, δεν διαφέρει σε κάτι από αυτό που λέει ο ΟΡ... απλά το μεταφέρει λογοτεχνικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η αυτοχειρία ως λύση για τα γεράματα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Ορέστης 35
Re: η αυτοχειρία ως λύση για τα γεράματα...
- Dwarven Blacksmith
Ποια αυτοχειρία; Ούτε να ψηφίζετε δε θα σταματήσετε αν κρίνουμε από τους σημερινούς.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Όσοι έχουν την αυτοχειρία στο μυαλό τους ας την βγάλουν από εκεί μέσα γιατί αν προβούν σε κάτι τέτοιο ίσως καταδικάσουν τον εαυτό τους στην αιωνιότητα. Ακόμη και αν πρόκειται για γεράματα.
Τόσοι και τόσοι υπέμειναν άσχημα γεράματα. Οι υπόλοιποι ριψάσπιδες είναι?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο λόγος που οι γέροι δεν αυτοκτονούν ή δεν κάνουν ευθανασία, που τεχνικά δεν αποτελεί αυτοκτονία οπότε ο παράδεισος θα τους περιμένει, δεν είναι από φόβο της κόλασης. Είναι από φόβο της ανυπαρξίας που γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι θα είναι η κατάληξη. Η απώλεια του εγώ και της συνειδησης του εαυτού. Το τίποτα.lonelyrider έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:53 Όσοι έχουν την αυτοχειρία στο μυαλό τους ας την βγάλουν από εκεί μέσα γιατί αν προβούν σε κάτι τέτοιο ίσως καταδικάσουν τον εαυτό τους στην αιωνιότητα. Ακόμη και αν πρόκειται για γεράματα.
Οι λίγοι που το κάνουν κάθε άλλο παρά ριψασπιδες είναι. Το αντίθετο μάλλον.
-
Georg Von Balkanen
Δε τρώμε όλοι κρέας, τυπε. Τα λέγαμε και πριν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:12Ποιο τεχνολόγικαλ σεγιουλαριτι ρε μπαγλαμά που δεν ήξερες ότι υπάρχουν ρολόγια που μετράνε σφυγμούς.Οθωμανέλλην έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:59 Έρχεται το τεχνολιζικαλ σεγιουλαριτι. Είμαστε κοντά στη αθανασία.
Δικη τους ηταν ζωη, αυτο ηθελαν, αυτο εκαναν.the comet the course the tail έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:57 είχα μια συζήτηση σήμερα για τους γέρους μας που πρέπει να προσέχουμε και να τους πηγαίνουμε στον γιατρό, το πόσο ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό κλπ.
και η κουβέντα κατέληξε σε κάτι σαν: "κι εμάς ποιος θα μας κοιτάξει;"
εμάς τους μαγκούφηδες, που δεν έχουμε παιδιά, οικογένεια κλπ...
και μου ήρθε στο μυαλό το ζευγάρι Λαφάργκ
https://www.protoporia.gr/suggrafeas-lafargk-pwl-913950Στις 26 Νοεμβρίου 1911 ο Πωλ και η Λάουρα Λαφάργκ αυτοκτονούν με ένεση υδροκυανίου, αν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και των γνωστών τους ήταν σε άριστη φυσική και πνευματική κατάσταση. Στο σημείωμα που άφησε ο Λαφάργκ, γράφει: "Υγιής στο σώμα και το πνεύμα, αυτοκτονώ, πριν τα ανελέητα γηρατιά, που θα μου αποσπούν μία μία τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής και θα μου αφαιρούν τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις, συντρίψουν τη θέλησή μου και με κάνουν βάρος στον εαυτό μου και στους άλλους. Από χρόνια έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην περάσω τα εβδομήντα
τι λέτε για όλα αυτά;
Ακομη και παιδια να εχει καποιος, γιατι να τραβανε τα παιδια σου αυτο το ζορι; Επειδη θες εσυ να ζησεις εσυ μεχρι τα 100 και ας σερνεσαι κ ας ταλαιπωρεις τους αλλους;
Βεβαια αν θες κ τα παιδια σου εχουν ολη την καλη διαθεση, μια χαρα. Μαζι σας.
Εγω θα ηθελα να φυγω ορθια χωρις να γινω βαρος σε κανενα. Στην υποψια οτι γινομαι βαρος, δε θα ειχα κανενα προβλημα να κανω κατι αναλογο.
Βάρος δεν είσαι όταν και εσύ έχεις προσφέρει όταν ήσουν νέα-ος.
Άμα κοίταγες μόνο τον εαυτόν σου, μην έχεις απαιτήσεις μετά από τους άλλους.
Άμα κοίταγες μόνο τον εαυτόν σου, μην έχεις απαιτήσεις μετά από τους άλλους.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φυσικά και δεν τρώμε κρέας. Πού ακούστηκε να τρως κρέας επάνω στη νηστεία των Χριστουγέννων; Πάς καλά;Οθωμανέλλην έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 11:44Δε τρώμε όλοι κρέας, τυπε. Τα λέγαμε και πριν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:12Ποιο τεχνολόγικαλ σεγιουλαριτι ρε μπαγλαμά που δεν ήξερες ότι υπάρχουν ρολόγια που μετράνε σφυγμούς.Οθωμανέλλην έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:59 Έρχεται το τεχνολιζικαλ σεγιουλαριτι. Είμαστε κοντά στη αθανασία.
Μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε αιωνιότητα φυσικά.lonelyrider έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:53 Όσοι έχουν την αυτοχειρία στο μυαλό τους ας την βγάλουν από εκεί μέσα γιατί αν προβούν σε κάτι τέτοιο ίσως καταδικάσουν τον εαυτό τους στην αιωνιότητα. Ακόμη και αν πρόκειται για γεράματα.
Θα μιλούσες για ριψασπιδισμο κ σε κάποιον καρκινοπαθη που υποφέρει;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 11:41Ο λόγος που οι γέροι δεν αυτοκτονούν ή δεν κάνουν ευθανασία, που τεχνικά δεν αποτελεί αυτοκτονία οπότε ο παράδεισος θα τους περιμένει, δεν είναι από φόβο της κόλασης. Είναι από φόβο της ανυπαρξίας που γνωρίζουν βαθιά μέσα τους ότι θα είναι η κατάληξη. Η απώλεια του εγώ και της συνειδησης του εαυτού. Το τίποτα.lonelyrider έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:53 Όσοι έχουν την αυτοχειρία στο μυαλό τους ας την βγάλουν από εκεί μέσα γιατί αν προβούν σε κάτι τέτοιο ίσως καταδικάσουν τον εαυτό τους στην αιωνιότητα. Ακόμη και αν πρόκειται για γεράματα.
Οι λίγοι που το κάνουν κάθε άλλο παρά ριψασπιδες είναι. Το αντίθετο μάλλον.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Η αυτοκτονία είναι δειλία.
- Dwarven Blacksmith
Κλισέ που δεν ισχύει. Για να το καταφέρει κανείς πρέπει καταρχάς να παλέψει και να υπερισχύσει απέναντι στη νούμερο ένα εντολή που είναι γραμμένη στο DNA κάθε εμβιου όντος: "μείνε ζωντανός".
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Athos έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:55 τα γεράματα είναι τραγική περίοδος για όσους έχουν απομακρυνθεί απ το Θεό.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
lonelyrider έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:53 Όσοι έχουν την αυτοχειρία στο μυαλό τους ας την βγάλουν από εκεί μέσα γιατί αν προβούν σε κάτι τέτοιο ίσως καταδικάσουν τον εαυτό τους στην αιωνιότητα. Ακόμη και αν πρόκειται για γεράματα.
ΔΕΝ, λέω ΔΕΝ σου εύχομαι να ζήσεις το μαρτύριο της ξαδέλφης μου και της πεθεράς μου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
the comet the course the tail έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:57 είχα μια συζήτηση σήμερα για τους γέρους μας που πρέπει να προσέχουμε και να τους πηγαίνουμε στον γιατρό, το πόσο ψυχοφθόρο είναι όλο αυτό κλπ.
και η κουβέντα κατέληξε σε κάτι σαν: "κι εμάς ποιος θα μας κοιτάξει;"
εμάς τους μαγκούφηδες, που δεν έχουμε παιδιά, οικογένεια κλπ...
και μου ήρθε στο μυαλό το ζευγάρι Λαφάργκ
https://www.protoporia.gr/suggrafeas-lafargk-pwl-913950Στις 26 Νοεμβρίου 1911 ο Πωλ και η Λάουρα Λαφάργκ αυτοκτονούν με ένεση υδροκυανίου, αν και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και των γνωστών τους ήταν σε άριστη φυσική και πνευματική κατάσταση. Στο σημείωμα που άφησε ο Λαφάργκ, γράφει: "Υγιής στο σώμα και το πνεύμα, αυτοκτονώ, πριν τα ανελέητα γηρατιά, που θα μου αποσπούν μία μία τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής και θα μου αφαιρούν τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις, συντρίψουν τη θέλησή μου και με κάνουν βάρος στον εαυτό μου και στους άλλους. Από χρόνια έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην περάσω τα εβδομήντα
τι λέτε για όλα αυτά;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-