!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ορέστης 35 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:38 Θα πληρωνα μπραβους να με...
Για μια στιγμή νόμιζα ότι η συνέχεια θα ήταν «... δέρνουν».
Ορέστης 35 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:38 ...συνοδευουν χωρις να φαινονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Spiros252 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:02 Ποιος θα άνοιγε νήμα να φάει 10.000 ευρώ σε ένα ΣΚ με μία πχωρουμίτισσα;; :lol:
κανεις
οποιος θελει να το κανει εντοπιζει την υποψηφια και το προτεινει ιδιωτικα χωρις να γινει ντορος :wink
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:47
Pedro έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:55 Ρε χελη. Αμα εχεις τοσα λεφτα μπορεις να ανοιξεις ενα φιλανθρωπικο ψιλικατζιδικο και να ταϊζεις κοσμο που δεν εχει ..γιατι σωνει και καλα να κατσεις στην σαλονικα με τοσα καυσαερια (+ βαβουρα). Αλλωστε και στο εναλλακτικο ψιλικατζιδικο θα εχεις την ευκαιρια σου να κοινωνικοποιεισαι. Εκτος κι αν θες τα χαμογελα της σβετλανας :)
Μα δεν είναι ότι μ' αρέσει συγκεκριμένα να κάνω τον μπακάλη. Μ' αρέσει το μαγαζί που φτιάξαμε (δεν είμαι μόνος μου), μ' αρέσει ο χαβαλές που κάνουμε μεταξύ μας και με τους πελάτες, μ' αρέσει να το βλέπω να μεγαλώνει, να βελτιώνεται, να αλλάζει, να γίνονται νέα πράγματα.

Για έναν μεγάλο αριθμό λόγων δεν θα μ' άρεσε να το κάνω γενικά και αλλού και δεν θα μ' άρεσε να το κάνω φιλανθρωπικά. Με την καμμία, όμως.

Pedro έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:55Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην θελει κανεις να γυρισει ολο τον κοσμο κανοντας σχεδον σε καθημερινη βαση καινουρια και δημιουργηκα πραγματα
Γιατί είναι βαρετό. Πόσο καιρό νομίζεις ότι θα αντέξεις να γυρνοβολάς χωρίς να βαρεθείς;
Γιατι να βαρεθεις; Μπορεις να το συνδυασεις με τον εθελοντισμο,επισης δεν ειναι απαραιτητο να το κανεις σαν τα ταξιδια που εκανες εως τωρα,αλλα θα μπορουσες να ζεις κατι μηνες οπου σου καπνισει (ειδικα σε συνδυασμο με τον εθελοντισμο καθεται καλα).

Σαφως και δεν θελω να σε αναγκασω να κανεις κατι που δεν θες,αυτα περισσοτερο εμενα εκφραζουν,με λιγα λογια αυτα θα ηθελα να κανω προσωπικα.

Αλλα ειλικρινα δεν μπορει να το χωρεσει ο νους μου οτι δεν θα εφευγες ...

Υγ. Το μοναδαικο πραγμα που κατανοω και δεν μπορω να σου πω κατι ειναι οτι ο ανθρωπος οταν δημιουργει κατι το αγαπα και το βρισκω λογικο που δεν σκεφαισε να το πρατησεις,γιατι περνας και ευχαριστα. Τελος παντων,ας τα κερδισουμε πρωτα και μετα ανοιγουμε αναλογο θεμα :) :) χιχιχι
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro

hellegennes έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:29
Ορέστης 35 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:38 Θα πληρωνα μπραβους να με...
Για μια στιγμή νόμιζα ότι η συνέχεια θα ήταν «... δέρνουν».
Ορέστης 35 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 10:38 ...συνοδευουν χωρις να φαινονται.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Pedro

Ψιλο ταιριαζει στο θεμα-συζητηση μας.

https://www.facebook.com/1493728704/pos ... =n&sfns=mo

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Airman68 έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 12:59 Εγώ δεν θέλω και πολλά για να είμαι ευτυχισμένος.
Θα βοηθούσα κάποιους ανθρώπους που τους νοιάζομαι και τα υπόλοιπα θα τα επένδυα ώστε να έχω κάποιο συνεχές εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω.
Και μετά one way tickets να γυρίσω τον κόσμο.
Όχι χλιδάτες διακοπές. Απλώς ξένοιαστες...

.
Παίζουν εισητήρια διαρκειας ενός χρόνου μέ πχ Παρίσι , Καιρο , Ντουμπάι ,Βομβάη , Μπαγκονγκ ,

Σίδνευ , Νέα Ζηλανδία , Χαβάη , Μεξικό , Σαν Φρανσίσκο , Νέα Υορκη μέ 2.500 ντόλαρς.....

Σέ αρκετούς προκαθορισμένους συνδυασμούς.....

Αν.....στείλε πμ.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:37
Airman68 έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 12:59 Εγώ δεν θέλω και πολλά για να είμαι ευτυχισμένος.
Θα βοηθούσα κάποιους ανθρώπους που τους νοιάζομαι και τα υπόλοιπα θα τα επένδυα ώστε να έχω κάποιο συνεχές εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω.

.
Παίζουν εισητήρια διαρκειας ενός χρόνου μέ πχ Παρίσι , Καιρο , Ντουμπάι ,Βομβάη , Μπαγκονγκ ,

Σίδνευ , Νέα Ζηλανδία , Χαβάη , Μεξικό , Σαν Φρανσίσκο , Νέα Υορκη μέ 2.500 ντόλαρς.....

Αν.....στείλε πμ.....

.
Για σπάστο και ξαναρίχτο αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

alekhine έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:27
Spiros252 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:02 Ποιος θα άνοιγε νήμα να φάει 10.000 ευρώ σε ένα ΣΚ με μία πχωρουμίτισσα;; :lol:
κανεις
οποιος θελει να το κανει εντοπιζει την υποψηφια και το προτεινει ιδιωτικα χωρις να γινει ντορος :wink
Σωστός ο παίκτης! :wink :smt023
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:47
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:37

.

Αν.....στείλε πμ.....

.
Για σπάστο και ξαναρίχτο αυτό.

.

Πές μου τί ακριβώς δεν κατάλαβες η έχεις απορία.....γιατί κάνουμε καί κάποιες εργασίες ταυτοχρόνως....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”