!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν βγάζει νόημα αυτό. Είπες ότι είναι γυναίκα αν πρέπει να κάνεις DNA τεστ για να βεβαιωθείς. Κι εγώ είμαι ρομπότ, με την ίδια λογική. Μπορείς να βεβαιωθείς για το αν είμαι ή όχι μόνο αν μου κάνεις νεκροψία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Σε όλο αυτό το νήμα , δεν έχω καταλάβει το πιο είναι το ζητούμενο
Να μην διακρίνουμε το γυναικείο φύλλο από τις τραβεστί;
Πώς λέμε τι , εκ γενετής γυναίκα , τι τραβεστί ;
Και οποιος άντρας δεν του αρέσουν οι τραβεστί να τον βγάζουμε φασίστα και ρατσιστή ;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Το τι κάνει κάθε άνθρωπος στο κρεβάτι του είναι δικό του ζήτημα , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι θα πρέπει να αποδεχόμαστε τον τρόπο που αυτός την βρίσκει ερωτικά

Αναγνωρίζω πλήρως τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων η των τραβεστί να ..ερωτεύονται όπως θέλουν , εγώ όμως στην προσωπική μου ζωή δεν είναι υποχρεωμένος να τους αποδεχτώ ούτε να μου αρέσει αυτό
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:59
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:51
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 19:13
Τι λες, τι σε κόφτει εσένα πως αισθάνεται κάποιος/α ως προς το τι φύλο είναι;
Όπως τι σε κόφτει αν κάποιος άντρας θελει να γαμιέται με άλλον άντρα; :102:
Γιατι θες να τους επιβάλλεις το φυλο τους, ας αυτοπροσδιοριστούν.
Δεν με κόφτει τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Χέστηκα. Ας προσδιορίζεται ως στρουμφάκι. Με ενδιαφέρει να μην θέλει να αντιμετωπίζεται από το κράτος ως στρουμφάκι. Οι ομοφυλόφιλοι δεν απαιτούν να αντιμετωπίζονται ως κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.

Επίσης δεν είναι απάντηση αυτή στα γραφόμενά μου. Έγραψα ότι είναι πισωγύρισμα να πιστεύεις όλες αυτές τις μαλακίες, όχι πρόοδος και το παρομοίωσα με την αστρολογία. Δεν με κόφτει αν κάποιος θέλει να ορίζει την ζωή του με βάση την αστρολογία, με ενδιαφέρει όμως να μην χρησιμοποιεί την αστρολογία για να ορίσει την δική μου ζωή και να απαιτεί ειδική μεταχείριση από το κράτος, όπως να μην πρέπει να πληρώσει φόρο φέτος επειδή ο Ερμής του είναι ανάδρομος.
Το 'οτι είναι μια καταπιεσμένη οντότητα αρκεί, μπορεί να θέλει να απαλαγεί από την βιολογική φυλακή μπορεί απλως να θέλει να είναι γυναίκα με θηλυκό πέος-αρχίδια. Και το κρατος πρέπει να ρυθμίσει αυτά τα ζητήματα. Αν αναφέρεται δηλαδη κάπου το φυλο (π.χ. ταυτότητα), και γω διαφωνώ να εισάγεται κάπου που δεν γίνεται αναφορά. ΑΝ όμως υπάρχει κάποια αναφορά σε φύλα καλό θα ήταν να εισάγονται και τα υπόλοιπα που καταπιέζαμε για τόσα χρόνια.

.

Γράφεις .... θέλει νά είναι Γυναίκα....μέ Θηλυκό Πέος --Αρχίδια.....

Τί καινούργια μοντέλα είναι αυτά ρέ μεγάλε ;;;

Εχω χάσει επεισόδια μάλλον....γιά διαφώτισε....

Μή μάς αφήνεται στό σκότος αδέλφια.....κι αδελφές......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

πρόεδρος εδεσσαικού έγραψε:
Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:59 Αν αναφέρεται δηλαδη κάπου το φυλο (π.χ. ταυτότητα), και γω διαφωνώ να εισάγεται κάπου που δεν γίνεται αναφορά. ΑΝ όμως υπάρχει κάποια αναφορά σε φύλα καλό θα ήταν να εισάγονται και τα υπόλοιπα που καταπιέζαμε για τόσα χρόνια.
respect :smt023
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 06:49 Σε όλο αυτό το νήμα , δεν έχω καταλάβει το πιο είναι το ζητούμενο
αυτό είναι το ζητούμενο
Να το χωνέψεις υποσυνείδητα χωρίς τι και πώς
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Athos έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 08:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 06:49 Σε όλο αυτό το νήμα , δεν έχω καταλάβει το πιο είναι το ζητούμενο
αυτό είναι το ζητούμενο
Να το χωνέψεις υποσυνείδητα χωρίς τι και πώς
Σέβομαι απολύτως τα δικαιώματα του κάθε ομιφυλοφυλου η τρανς ως προς την διαφορετικότητα στην ερωτική του ζωή , ας σεβαστεί και αυτός το δικό μου δικαίωμα να μην μου αρέσει αυτό το στυλ ερωτικής ζωής

Προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απόλυτης ερωτικής ελευθερίας ενηλίκων συναινούντων αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 20:59 μπορεί απλως να θέλει να είναι γυναίκα με θηλυκό πέος-αρχίδια. Και το κρατος πρέπει να ρυθμίσει αυτά τα ζητήματα.
το βασικό ζήτημα είναι αν τα χρησιμοποιεί ή τα έχει για μπρελόκ. Και αυτό δεν μπορεί να το ρυθμίσει το κράτος.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Να μην διακρίνουμε το γυναικείο φύλλο από τις τραβεστί;
Πώς λέμε τι , εκ γενετής γυναίκα , τι τραβεστί ;
Και οποιος άντρας δεν του αρέσουν οι τραβεστί να τον βγάζουμε φασίστα και ρατσιστή ;

Το ζητούμενο είναι ότι το αίτημα των τρανς να αντιμετωπίζονται ως κανονικές γυναίκες οδηγει σε παραβίαση των δικαιωμάτων των κανονικών γυναικών στον αθλητισμό.Υπάρχουν ανδρικά και γυναικεία αθλήματα για ένα συγκεκριμένο λόγο,τον ίδιο για τον οποίο υπάρχουν κατηγορίες βαρών στα αθλήματα δύναμης (πάλη,πυγμαχία,άρση βαρων).Δεν είναι δυνατόν να συναγωνισθεί μια γυναίκα έναν άντρα επί ίσοις όροις έστω και εάν αυτός δηλώνει ότι δεν είναι πλέον άντρας. :lol:
Εφ όσον η αλλαγή φύλου γίνεται με απλή δήλωση χωρίς εγχείρηση τίθεται και θέμα ασφαλείας των κανονικών γυναικών σε χώρους όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος ανδρών, εφ όσον επιτρέπεται η είσοδος των τρανς.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:05
Βοηθαμε λίγο, τι απέφυγα να πω;
Φυσικά. Αυτό θέλουμε, να υπάρχουν οι ανάλογες συνέπειες.
ε, μερος των συνεπειων αυτων ειναι να πηγαινει ο βιαστης στις γυναικειες φυλακες, επειδη δηλωνει γυναικα, η και αυτα που συζηταμε για τον αθλητισμο.

οποτε, οχι, δε θελουμε να υπαρχουν αυτες οι συνεπειες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

GReaper έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 01:40 hellegennes, δε μιλάω στη κυριολεξία βέβαια, αλλά σε επιφανειακό και κοινωνικό επίπεδο. Αν μοιάζεις 25, τότε πράγματι στα μάτια του κόσμου που δε γνωρίζει τίποτα για 'σένα είσαι 25. Επειδή το τι ισχύει και το τι πιστεύουν οι γύρω σου ότι ισχύει είναι δύο άκρως διαφορετικά πράγματα.
το ζητημα ειναι το πως θα σε αντιμετωπιζει ο νομος. και πρεπει να το κανει σαν αυτο που εισαι, και οχι σαν αυτο που φαινεσαι. δεν γινεται να μη με αφηνουν να ψηφιζω επειδη μοιαζω 16 ενω ειμαι 20, ουτε να μου κοψουν συνταξη επειδη μοιαζω 80 χωρις να ειμαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

πατησιωτης έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 09:14
Εφ όσον η αλλαγή φύλου γίνεται με απλή δήλωση χωρίς εγχείρηση τίθεται και θέμα ασφαλείας των κανονικών γυναικών σε χώρους όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος ανδρών, εφ όσον επιτρέπεται η είσοδος των τρανς.
Αυτο με τις τουαλέτες πρέπει να εννοείς. Το οποιο επισης τους εχει γυρισει μπούμερανγκ. Βέβαια χαζομαρες είναι αυτα. Δηλαδή υπάρχει κοσμος που εχει λυσει τα προβλήματά του κ τον απασχολεί το πού θα παει να κατουρησει. Ευτυχώς στην Ελλάδα ακομα δεν έχει φτασει αυτη η μοδα. Πολλες φορες βλεπεις άντρες ή γυναικες στην αντιθετη τουαλετα, βασει.. διαθεσιμότητας. Μεχρι τωρα φαινεται ο κόσμος να το αντιμετωπίζει με αδιαφορια ή χαμόγελο.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Juno έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 18:26
Bipsco έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 13:12
Juno έγραψε: 18 Νοέμ 2019, 22:24
Οι μαύροι αρνήθηκαν την φύση τους; Προσπαθούν να την αλλάξουν; Θέλουν να παίζουν σε άλλη κατηγορία από αυτήν που υπαγορεύει η φύση τους; το DNA τους;
Ο Michael Jackson αρνήθηκε την φύση του.
Και; Απαίτησε να αγωνιστεί εναντίον ατόμων της νέας κατηγορίας που βρέθηκε, χρησιμοποιώντας τα εναπομείναντα πλεονεκτήματα από την προηγούμενη κατάσταση (από τη φύση που απαρνήθηκε) σε αγώνα της νέας κατάστασης όπου ανήκε, αφού απαρνήθηκε τη φύση του;
Αν ναι, με συγχωρείς, αν όχι, λες βλακείες.
Τι και; Μου έκανες ερωτήσεις και εγώ απάντησα σε αυτές.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:17 @χελλι θα απαντήσω εν ευθέτω χρόνο
hellegennes
Είχα αλλάξει λίγο θέμα γιατι δε με άρεσε η τροπή που έπαιρνε η κουβέντα
το ζήτημα είναι να βγάζουμε και κάποιο γενικό ή ειδικό συμπέρασμα.
Θες να σε απαντήσω τελικά για τα κουτάκια για να μη λες ότι σε απέφυγα;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν σου βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό να απαντήσεις. Με δική σου βούληση γράφεις στο φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”