Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:19Σευχαριστω λουλουδακι μου!- Casper - έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:42 Καλως την! Ελπίζω να είσαι καλά! Η μια ψήφος μου σε σένα είχε πάει. Είσαι από τα αγαπημένα μου μέλη. Χαίρομαι που γύρισες.![]()
![]()
Καλα ειμαι μικρουλα μου! Μπηκα για να μου γινουν τα νευρα κροσια κ να ξαναβγω!
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
Ε καλα, δεν εγιναν ακομη!don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:27Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:19Σευχαριστω λουλουδακι μου!- Casper - έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:42 Καλως την! Ελπίζω να είσαι καλά! Η μια ψήφος μου σε σένα είχε πάει. Είσαι από τα αγαπημένα μου μέλη. Χαίρομαι που γύρισες.![]()
![]()
Καλα ειμαι μικρουλα μου! Μπηκα για να μου γινουν τα νευρα κροσια κ να ξαναβγω!
![]()
![]()
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Ε πες μας τι πιστεύεις..Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:26Δεν χρειάζεται ΕΔΕ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:19Σου αναθετω την ΕΔΕ.
Να είσαι σκληρός. Μη χαριστεις σε καμία.
Μην κάνεις και συ τον δύσκολο σαν τις πχορουμιτισσες
Αν χρειάζεται να σας πω δεν εχετε πανω απο 77 αι κιουΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:41Ε πες μας τι πιστεύεις..Αγις έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:26Δεν χρειάζεται ΕΔΕ.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:19
Σου αναθετω την ΕΔΕ.
Να είσαι σκληρός. Μη χαριστεις σε καμία.
Μην κάνεις και συ τον δύσκολο σαν τις πχορουμιτισσες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Κατόπιν των εξελίξεων η Επιτροπή συζητά για πιθανό πρόωρο κλείσιμο της κάλπης εντός 24ωρου.
Διαβουλεύσεις με daje και κύριο Μπρατη.
Ισχυρό ενδεχόμενο αφαιρεσης βαθμων και τιμωρίας εδρας για την casper. Το οικοπεδο 9 θα παραχωρηθεί στο γεωτρυπανο του Ερντογάν.
Διαβουλεύσεις με daje και κύριο Μπρατη.
Ισχυρό ενδεχόμενο αφαιρεσης βαθμων και τιμωρίας εδρας για την casper. Το οικοπεδο 9 θα παραχωρηθεί στο γεωτρυπανο του Ερντογάν.
-
don't speak
Τι ζόρι τραβάς με την Κασπερ;
Πρόωρο κλείσιμο της κάλπης μόνο με 24ωρη προειδοποίηση.
Δεν έχω ψηφίσει ακόμα.
Δεν έχω ψηφίσει ακόμα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Κανένα ζόρι αλλά οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία της διαδικασίας. Παρατηρητές του ΟΗΕ βρίσκονται στο Σπίτι του Ιδρύματος.don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:27 Τι ζόρι τραβάς με την Κασπερ;
Δεν έχω ψηφίσει ακόμα.
Δε θα ανεχθούμε παρεμβάσεις του Συντονισμού.
Οι κάλπες κλείνουν απόψε στις 00.00 ακριβώς ώρα Αθηνών
Ψηφίσανε κ τα δεντρα + ζομπι , κυριολεκτικα - ακυρο ολο το πανηγύρι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Nero
έγινε νοθεία. Ξεκάθαρα έφερε κουμπάρους να ψηφίσουν, με πουλμανdon't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:27 Τι ζόρι τραβάς με την Κασπερ;
Δεν έχω ψηφίσει ακόμα.
- Otto Weininger
Στατιστικά να το δει κάποιος, πιθανότητες να ψήφισαν 8 άτομα μονοκουκι την -συμπαθέστατη κατά τ'άλλα- Casper, είναι απειροελάχιστες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
don't speak
Μπορείς να αλλάξεις την λήξη στο πολλ;Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:38Κανένα ζόρι αλλά οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία της διαδικασίας. Παρατηρητές του ΟΗΕ βρίσκονται στο Σπίτι του Ιδρύματος.don't speak έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:27 Τι ζόρι τραβάς με την Κασπερ;
Δεν έχω ψηφίσει ακόμα.
Δε θα ανεχθούμε παρεμβάσεις του Συντονισμού.
Οι κάλπες κλείνουν απόψε στις 00.00 ακριβώς ώρα Αθηνών
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:45 Στατιστικά να το δει κάποιος, πιθανότητες να ψήφισαν 8 άτομα μονοκουκι την -συμπαθέστατη κατά τ'άλλα- Casper, είναι απειροελάχιστες.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες να πεις πως υπάρχει χρήστης που έχει 7 κλώνους;;Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:45 Στατιστικά να το δει κάποιος, πιθανότητες να ψήφισαν 8 άτομα μονοκουκι την -συμπαθέστατη κατά τ'άλλα- Casper, είναι απειροελάχιστες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι όμως, πολλοί είμαστε εμείς που δεν εκδηλωνόμαστε δημόσια...Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:45 Στατιστικά να το δει κάποιος, πιθανότητες να ψήφισαν 8 άτομα μονοκουκι την -συμπαθέστατη κατά τ'άλλα- Casper, είναι απειροελάχιστες.
Yippie Kay Yay
ξεκάθαρα η κασπερ, πως δεν το πήρατε χαμπάρι τόσο καιρό απορρώGherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:50Θες να πεις πως υπάρχει χρήστης που έχει 7 κλώνους;;Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 15:45 Στατιστικά να το δει κάποιος, πιθανότητες να ψήφισαν 8 άτομα μονοκουκι την -συμπαθέστατη κατά τ'άλλα- Casper, είναι απειροελάχιστες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 122 Απαντήσεις