!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:15
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:01 Δεν γυμνάζονται καθόλου. Ούτε αθλούνται. Και ταυτόχρονα ζούμε σε μια εποχή που σου περνάνε μηνύματα του στυλ "μείνε μποχλαδα, τιμή σου και καμάρι σου"
Την τελευταία σκάρτη δεκαετία στη χώρα πάντως (εδω και 7-8 χρόνια περίπου), οπως εχω γράψει και σε μια κουβέντα σε άλλο νήμα, έχω παρατηρήσει ότι η γυμναστική γενικότερα έχει γίνει μέινστριμ. Όλο και περισσότεροι ανθρωποι απο νέους και έφηβους έως και μεσήλικες, όλο και με κάτι ασχολούνται. Αυτό φαίνεται και στην παραλία τα καλοκαίρια. Δεν βλέπεις τόσο ατσούμπαλα και πλαδαρά άτομα όπως θα έβλεπες πχ, πριν μια 15ετία. Αλλά για να βρισκόμαστε ακόμα σε τέτοια επίπεδα, οπως αναφέρεται στο άρθρο, ούτε που θέλω να φανταστώ πως θα ήμασταν παλιότερα, δηλαδή.
Θα βαλουμε στο παιχνιδι και τους φαρμακομενους; Για υγεια μιλαμε κυριως και για παιδια. Οταν μεγαλωνεις, αναγκαστικα τρεχεις να συμμαζευτεις. Βαζεις ενα παιδι σε μια σειρα απο μικρο. Αν βαριεσαι να εισαι γονιος, μην κανεις παιδια.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Αγύμναστη η ελληνική νεολαία - Σχεδόν 9 στους 10 έφηβους δεν ασκούνται επαρκώς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:09
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:05 Κρίμα. Η Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει μια εκστρατεία για τη σχολική γυμναστική. Γιατί όχι και η Μαρεβα;
Εσυ θα περιμενεις απο αλλους δηλαδη να μαθουν στο παιδι σου τι ειναι καλο για την υγεια και το σωμα του;
Κατάλαβα, δεν θέλουμε να λύσουμε προβλήματα, απλά να ρίξουμε ευθύνες στους κακούς γονείς και να χαρούμε που εμείς είμαστε καλοί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:26
vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:15
Otto Weininger έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:01 Δεν γυμνάζονται καθόλου. Ούτε αθλούνται. Και ταυτόχρονα ζούμε σε μια εποχή που σου περνάνε μηνύματα του στυλ "μείνε μποχλαδα, τιμή σου και καμάρι σου"
Την τελευταία σκάρτη δεκαετία στη χώρα πάντως (εδω και 7-8 χρόνια περίπου), οπως εχω γράψει και σε μια κουβέντα σε άλλο νήμα, έχω παρατηρήσει ότι η γυμναστική γενικότερα έχει γίνει μέινστριμ. Όλο και περισσότεροι ανθρωποι απο νέους και έφηβους έως και μεσήλικες, όλο και με κάτι ασχολούνται. Αυτό φαίνεται και στην παραλία τα καλοκαίρια. Δεν βλέπεις τόσο ατσούμπαλα και πλαδαρά άτομα όπως θα έβλεπες πχ, πριν μια 15ετία. Αλλά για να βρισκόμαστε ακόμα σε τέτοια επίπεδα, οπως αναφέρεται στο άρθρο, ούτε που θέλω να φανταστώ πως θα ήμασταν παλιότερα, δηλαδή.
Θα βαλουμε στο παιχνιδι και τους φαρμακομενους; Για υγεια μιλαμε κυριως και για παιδια. Οταν μεγαλωνεις, αναγκαστικα τρεχεις να συμμαζευτεις. Βαζεις ενα παιδι σε μια σειρα απο μικρο. Αν βαριεσαι να εισαι γονιος, μην κανεις παιδια.
Καμία σχέση οι φαρμακομένοι. Δεν μιλάω καν για κοιλιακούς και τραπεζοειδείς και μπράτσα κτλ. Αλλά για απλά και νορμάλ σώματα, στεγνά απο ξύγκια. Σφιχτά κρέατα. Μεχρι πριν 10+ χρόνια πχ, στην παραλία έβλεπες παρα πολλούς ακόμα και λεπτούς/ες, σε πολύ νορμάλ κυβικά, που για τα κιλά τους ειχαν τρομερά αδικαιολόγητη πλαδαρότητα. Αυτό πλέον, το βλέπεις όλο και πιο σπάνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 22 Νοέμ 2019, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:05 Κρίμα. Η Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει μια εκστρατεία για τη σχολική γυμναστική. Γιατί όχι και η Μαρεβα;
Εσυ θα περιμενεις απο αλλους δηλαδη να μαθουν στο παιδι σου τι ειναι καλο για την υγεια και το σωμα του;
Κατάλαβα, δεν θέλουμε να λύσουμε προβλήματα, απλά να ρίξουμε ευθύνες στους κακούς γονείς και να χαρούμε που εμείς είμαστε καλοί.
Ισα ισα! Θελουμε να εντοπισουμε το προβλημα και να βρουμε λυση! Αν δεν ξερεις το προβλημα πως θα ψαξεις για λυση. Αλλα δε μπορει να εχεις ενα προβλημα και να καθεσαι να περιμενεις να στο λυσει αλλος.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:25
Αυτά τα μηνύματα, ευτυχώς δεν βλέπω να επηρεάζουν ουσιαστικά κανέναν. Συναναστρέφομαι με αρκετούς χοντρούς/ες φίλους/ες, και κανενας/καμία δεν εχω ακούσει ποτέ να λέει "α, ώραια, αφού ειναι της μόδας να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως ειναι ας τα παρατησω κι εγώ όλα και να βυθιστώ στην αδράνειά μου αράζοντας και μασαμπουκιάζοντας". Αντιθέτως, τους βλέπω μια ζωή να κοπανιούνται με δίαιτες (ακομα και γυμναστική) για κάμποσο χρονικό διάστημα, να σταματάνε, να ξαναρχίζουν, να χανουν κιλά, να τα ξανα παίρνουν, μετά να τα ξαναχάνουν κτλ. Το προσπαθούν να αλλάξουν, θελω να πω.
θεωρώ πως όντως αυτό ισχύει στην Ελλάδα
..για την ώρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:33

Ισα ισα! Θελουμε να εντοπισουμε το προβλημα και να βρουμε λυση! Αν δεν ξερεις το προβλημα πως θα ψαξεις για λυση. Αλλα δε μπορει να εχεις ενα προβλημα και να καθεσαι να περιμενεις να στο λυσει αλλος.
Σαφώς ο καθένας προσωπικά κάνει ότι μπορεί, δεν είπα οτι θα κάτσει να περιμένει. Δεν μπορούμε όμως να υποτιμούμε το ρόλο της κοινωνίας και να τα ανάγουμε όλα στη δύναμη ή την αδυναμία του χαρακτήρα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μου φαίνεται παράξενο. Στη δική μου παιδική και εφηβική ηλικία τρέχαμε σαν τα σκυλιά. Να ποδόσφαιρα, σπορ, πολεμικές τέχνες, κολυμβητήρια. Από τα 6 μου που με γράψανε στην ενόργανη -που δεν ακολούθησα τελικά- δεν σταμάτησα ως το τέλος Λυκείου να αθλούμαι σε κάποιο κλαμπ. Τι σκατά κάνουν οι γονείς, αυτοί φταίνε που δεν αγαπά η νεολαία την άθληση.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cavaliere έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:58 Μου φαίνεται παράξενο. Στη δική μου παιδική και εφηβική ηλικία τρέχαμε σαν τα σκυλιά. Να ποδόσφαιρα, σπορ, πολεμικές τέχνες, κολυμβητήρια. Από τα 6 μου που με γράψανε στην ενόργανη -που δεν ακολούθησα τελικά- δεν σταμάτησα ως το τέλος Λυκείου να αθλούμαι σε κάποιο κλαμπ. Τι σκατά κάνουν οι γονείς, αυτοί φταίνε που δεν αγαπά η νεολαία την άθληση.
:g030: :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

Αυτό που έχω διαχρονικά παρατηρήσει, μια και «κόβει» πια το μάτι μου, καθώς ασχολούμαι -ερασιτεχνικά πάντα- όπως έχω ξαναγράψει, με γυμναστικές/αθλητισμό από το 1977 (τότε που μας ρωτούσαν τι είναι αυτό το bodybuilding και αν τρώγεται…) είναι ότι ναι μεν βλέπω τα τελευταία χρόνια μια αθλητική δραστηριότητα διάχυτη να υφίσταται από την εκάστοτε νεολαία (και όχι μόνο), ωστόσο πάντα το τελικό μου κριτήριο είναι στις παραλίες το καλοκαίρι, εκεί που όλοι υποχρεωτικά «ξεβρακωνόμαστε».

Ε, δεν ξέρω τι στο καλό γίνεται με τους πολλούς που παρατηρώ ότι αθλούνται (πολύ περισσότερο από ό,τι έβλεπα να συμβαίνει παλαιότερα), αλλά τα σώματα και η φυσική κατάσταση που παρελαύνουν από μπροστά μου (θα περιοριστώ στους άντρες) δεν είναι και για πολλά βραβεία… (αποκλείω από την αξιολόγησή μου τους φαρμακωμένους)

Ε, με άριστα το 10, βάζω 3 σε αυτό που βλέπω να κυκλοφορεί στις παραλίες…
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

κωλοδιατροφή πρώτον
και
δεύτερον το να πηγαίνει κάποιος γυμναστήριο μια φορά την εβδομάδα, να κάνει μισή ώρα διάδρομο στο 4 και μετά με αυτή τη δικαιολογία να πλακώνεται στις κρέμες γάλακτος, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.
" Μα γιατί δε στρώνω, μα γυμνάζομαι, φταίει το ντιενέι"
Γυμνάζεσαι ρε μλκ μια φορά την εβδομάδα καις 100 θερμίδες, παίρνεις 5000 και περιμένεις αποτέλεσμα; Τυχερός να είσαι αν δε γίνεσαι χειρότερη μπιο χλαπάτσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ρίχνει και 2 κιλά τυρί στην pastasciutta, και περιμένει να δει προκοπή.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Συν οτι αυτο που βλέπω τελευταία, είναι πως τα περισσότερα πιτσιρίκια γαμιούνται στο να πίνουν αυτές τις μλκιες monster, devil, παπαριες τυπου ρεντ μπουλ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:54
Custom_F έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 13:33
Σαφώς ο καθένας προσωπικά κάνει ότι μπορεί, δεν είπα οτι θα κάτσει να περιμένει. Δεν μπορούμε όμως να υποτιμούμε το ρόλο της κοινωνίας και να τα ανάγουμε όλα στη δύναμη ή την αδυναμία του χαρακτήρα.
Η αληθεια ειναι πως λιγο ο ενας, λιγο ο αλλος, ολοι μαζι μπορουν να βοηθησουν και να βοηθηθουν. Και η κοινωνια και μεις οι ιδιοι. Μια κοινωνια που προσπαθει και δεν την ακολουθουν ή γονεις που θελουν αλλα δεν υποστηριζονται, δεν εχουν ελπιδες.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:20 Συν οτι αυτο που βλέπω τελευταία, είναι πως τα περισσότερα πιτσιρίκια γαμιούνται στο να πίνουν αυτές τις μλκιες monster, devil, παπαριες τυπου ρεντ μπουλ
Ρε φίλε, ναι. Πήγα για darts τις προάλλες, και μια ομάδα από πιτσιρδέλια φοιτητές πίνανε RB με Γεγκερμάιστερ. Οίκτο.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 14:20 Συν οτι αυτο που βλέπω τελευταία, είναι πως τα περισσότερα πιτσιρίκια γαμιούνται στο να πίνουν αυτές τις μλκιες monster, devil, παπαριες τυπου ρεντ μπουλ
τιστομπούτσο γινεται με αυτές τις μαλακίες, απορώ κι εγώ. Αυτά πέραν του οτι ειναι φουλ θερμιδικά και ζαχαρούχα, ειναι και δηλητήρια για τον οργανισμό γενικώς. Δυο φορές ειχα πιει ρεντ μπουλ στη ζωή μου,μικρότερος (και το ενα σε μιξ με κοκακόλα σε ενα πάρτυ) και επρεπε να πάρω δυο ντεπόν μετά για να ηρεμήσει το κεφάλι μου. Αυτά τα μονστερ και ντεβιλ δεν ξερω τι ρολο βαράνε, αλλά η πλάκα ειναι οτι τα βλεπω συχνά και απο άτομα εντός γυμναστηρίου. Τα θεωρούν boost μαλλον, τρέχα γύρευε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”